Våldtäkten på Gotland

Det har redan skrivits och ältats mycket om våldtäkten på en rullstolsbunden kvinna på Gotland och det lär fortsätta skrivas och ältas.

Att den feministiska vänstern väljer att manifestera mot rasism, utan att ta kvinnans part med ett enda ord, tror jag inte längre förvånar.

Om det nu vore en engångsföreteelse skulle man kunna skaka av sig detta med ord som oförstånd eller misstag, men det är inte en engångsföreteelse. I ärlighetens namn måste vi erkänna att ingen dom är fallen i detta aktuella fall och fram till dess att den faller kan både vi, media och den feministiska vänstern bara spekulera. Nu är jag rädd att en eventuellt fällande dom göms i byrålådan, för vem vill spruta tändvätska på en brasa som redan brinner.

Förra året våldtogs en kvinna när hon var på väg hem från en krog i Strängnäs. Hon våldtogs inte bara en gång utan två gånger inom loppet av en timme och i bägge fallen var det asylsökande män med arabisk bakgrund. Här finns en dom och bägge männen är fällda p.g.a. olika bevis. Vad gör då den feministiska vänstern? Jo, man arrangerar en manifestation mot rasism och inte till stöd för den våldtagna kvinnan.

Vi vet att delar av den feministiska vänstern besöker Petterssons och gör tummen ned till alla inlägg. Därför vänder jag mig direkt till Er med följande ord.

Lek med tanken att Du nås av nyheten att din syster, din mor eller din dotter gruppvåldtagits av för dem helt okända män. Du sitter där hemma med tårarna rinnande ned för kinden och när du blundar kan du se det fasansfulla din syster/mor/dotter varit med om. Du kan höra gråten, du kan höra skriken på hjälp, du kan se de sönderslitna kläderna, blåmärkena, de blodiga såren och männen som flinande tränger in i ett sargat sköte gång på gång.

Just Du vore omänsklig om du inte reagerade med ilska över detta. Denna fullt förståeliga ilska skulle Du med säkerhet dela med din övriga familj, dina släktingar, dina vänner och utan att veta det skulle ilskan delas med invånarna i staden där Du bor och säkerligen kanaliseras över till stora delar av landet. När en ensam försvarslös kvinna våldtas av en grupp okända män, reagerar folk och det finns inget onaturligt i detta. Även om Du är feminist och kanske delar ditt hat till män med många feminister, så ska Du veta att majoriteten av riktiga män tar starkt avstånd från patetiska mähän som våldtäktsmän.

Du bär alltså redan på en ilska mot de män som ansåg sig ha rätten att förgripa sig på din syster/mor/dotter. Hur skulle just Du reagera om lokaltidningen meddelade att en manifestation till stöd för våldtäktsmännen skulle arrangeras i din stad och att arrangörerna undvek att stötta din våldtagna syster/mor/dotter med ett enda ord? Hur skulle Du reagera om människor som stod upp för din syster/mor/dotter anklagades med olika epitet, bara för att media och olika intressegrupper ogillade att belysa etniciteten på förövarna och identiteten hos några av de som stod upp för just Dig och din våldtagna syster/mor/dotter?

Skulle du sätta dig ned med gråten, rycka på axlarna och säga “okej”?

Jag vet att Du som feminist har ett stort agg till vita män, men skulle du reagera olika beroende på våldtäktsmännens etnicitet? Skulle du vara mer förlåtande om männen hade sitt ursprung i ett icke-europeiskt land och mer fördömande om de vore vita män från valfritt europeiskt land?

Till sist en direkt fråga till Dig om den just nu aktuella våldtäkten. Tror du att en manifestation arrangerad av Vänsterpartiet, Feministiskt Initiativ och direkt riktad mot de som reagerat hade kommit till stånd om de misstänkta männen varit genuina gotlänningar?

11 thoughts on “Våldtäkten på Gotland

 1. “Att den feministiska vänstern väljer att manifestera mot rasism, utan att ta kvinnans part med ett enda ord, tror jag inte längre förvånar.”
  Inte så konstigt det; femizistiska vänsterclowner är medbrottslingar till Gotlandsvåldtäkten precis som till andra multifierade våldtäkter.

 2. Fantastiskt väl skrivet, blod är tjockare än vatten sägs det, så det blir en spännande framtid vi möter

 3. “Tror du att en manifestation arrangerad av Vänsterpartiet, Feministiskt Initiativ och direkt riktad mot de som reagerat hade kommit till stånd om de misstänkta männen varit genuina gotlänningar?”

  Nu är jag inte så förtjust i Feministiskt initiativ, men varför inte vända på frågan?

  Tror du att den första demonstrationen hade blivit av om det var svenska killar som våldtagit?
  Tror du att Nordiska motståndsrörelsen kommit farande?
  Tror du att man hade åkt hem till åklagaren gång på gång och trakasserat honom för att svenskarna släppts?.
  Situationen skulle vara helt annorlunda och knappt nämnd på alternativa media.

  Likaså IKEA-morden som många använde sig av i evigheter och spred ut hemska rykten om den dödade mamman, trots att anhöriga bad att få slippa.
  Däremot uttryckte knappast någon avsky mot killen i Trollhättan som dödade skolelever, men blev avbruten ganska snabbt.

  Våldtäkterna på den rullstolsburna kvinnan tar jag helt avstånd från, men det kan inte hjälpas att jag undrar varför hon går ut på krogen med sin man och sedan hem till en annan kille/man, dessutom en främmande sådan. Hon skulle låna en toalett hos honom men har de slutat med toaletter på krogen. Jag antar att hon har färdtjänst, så varför inte åka hem till sin egen toa.

  Inte heller polisen verkar vara så säker på hur det hela gått till, annars skulle killarna inte ha släppts.

  Nu blir det väl rekord i nedåt-tummar.

 4. Pettersson, du har förklarat saken mycket bra (som vanligt) men jag tror inte att feminister ändrar sin uppfattning. De vet exakt vad de gör – de vill ha araber och afghaner i vårt land – de tänder på dem! De tänder på våld, det upphetsar dem. Kommunister har alltid varit våldsamma och därför gör de manifestationer eller stör andra, antikommunistiska demonstrationer. De vill slåss, de vill förstöra det demokratiska samhället. Därför existerar AFA, Expo osv. Det enda vi kan göra är att stödja SD som ett enda parti i vårt land som kan bekämpa den farliga rörelsen som FI, Vänsterpartiet och andra mörka krafter.

 5. Og da er vi inne på forklaringen til at kvinner i Feministisk Initiativ demonstrerer til støtte for menn fra patriarkalske kulturer. Mønsteret er ikke så ulikt deres venstreradikale brødre. Fordi de altså hater svenske menn, som de mener undertrykker dem, blir sympatien med afghanske menn både en forkvaklet form for hevn mot den svenske mannen og en måte å si at den svenske mannen ikke holder mål etter disse kvinnenes standard. For dem er demonstrasjonen for det orientalske patriarkat-kulturen en måte å kommuniserer sitt eget hat mot det svenske “patriarkatet”. BUDSKAPET er like primitivt som det er banalt, nemlig å vise finger. Feministisk Initiativ er AVSENDEREN. Den svenske mannen som er MOTTAKEREN.

 6. Finns det någon Svensk lag? Vad skall vi med advokater och domstolar till? Min lag lyder: Föreslår Skyddsjakt på sadisterna. Då man fått tag i dem skall kastrering (med kniv) verkställas.

 7. De allra flesta som stöder förövare istället för de som skändas är utom allt hopp. Gud har förstockat deras sinnen, så att de aldrig kan omvända sig utan går evigt förlorade.
  Vad betyder det i praktiken?
  Jo, när de dör (för det gör alla förr eller senare, även om det verkar som om vissa inte tror det) så förs deras själar ner i helvetet där de kommer att plågas motsvarande deras gärningar. Efter drygt tusen års förs de till den eviga elden som aldrig slocknar. Där fortsätter deras plågan i all oändlighet. Det straffet skulle ingen önska ens sin värsta ovän!

  Om du är en person som känner ett sting av obehag eller fruktan när du läser detta. Då ska du vara glad! Men, om du skrattat åt detta, då hör du troligen till de som kommer att hamna där!

  Omvänd dig, innan det är försent. Sök Jesus, för han har redan betalt för dina synder!

 8. Man får hoppas att den vidriga Gotländska hatpressen tappar många prenumuranter pg av sitt skamlösa agerade i denna soppa.

Kommentera