Kostnaderna för flyktingkrisen är högre än skatteintäkterna

INVANDRING. Ärligt talat, om du tror att migrationskrisen är över har du förstått ca noll – den har knappt börjat

11 thoughts on “Kostnaderna för flyktingkrisen är högre än skatteintäkterna

 1. Det här är inte friskt på nån punkt. Att förstöra vårt land och folk, för dessa inkommande huliganer. Om man ser totalt sett, så ökar inte välbefinnandet i världen av det precis. Lidandet bara flyttar runt, och förmeras. Det minskar INTE. Är det mindre i Syrien/Irak kanake??? Istället har det ökat giganriskt här i väst, med alla våldtäkter och pensionärsrån exempelvis. Så, var det inte det man ville? Minska lidandet? Istället ökar det stort, såväl här som där. Så vad är egentligen nyttan med det hela??? Bättre vore att låta lidandet vara kvar på hemmaplan, och sen arbeta för att minimera det på ort och ställe. Så här kommer man ingen vart, och ALLT blir istället förstört, överallt.

 2. Konstaterandet av att Invandringen går med en brakförlust är ju som att slå in öppna dörrar.

  • Därför kommer Norrlands inland än en gång få betala för alla kostnader gällande SÖDRA SVERIGE ……

 3. Tänk att både regeringen och Sveriges journalister inte begriper varför skolan går på knä. Enkelt! Alla pengar som som skolan skulle ha går till invandringen. Det är ju så Svenska folket vill ha det så det är inget synd om dom.
  Svenska folket har valt att avstå från sjukvård, skola, äldrevård, polis. försvar och mycket mer så jag förstår inte varför dom klagar, dom har ju fått sin vilja fram.

  • Nu är det ju så att vissa kommer åläggs ta emot så många sk nyanlända sk elever att flera klasser tillkommer, det finns inga kommuner som har egna skattemedel att skapa detta ur tomma intet, brutala skattehöjningar är att vänta!

   Detta är utan att ta hänsyn till de negativaeffekter detta får på de svensksvenska eleverna och deras utbildning!

   Eleverna får sin utbildning förstörd, sen förstörs deras fritid när de inte kan vistas ute i samhället på ett säkert sätt, när de blir äldre kan de inte gå på krogen på ett säkert sätt, de kommer heller inte flytta hemifrån och skapa sig egna familjer pga indvandringen!

   När kommer deras föräldrar ta sitt jävla ansvar och säga ifrån mot systemet?

 4. Hahahohaaaaaahoha Stefan Löfven hur det kan bli när man som du har huvudet där arslet normalt sitter på vanligt folk!

  Hur förbannat svagsint och svagbegåvad får en svensk statsminister vara?

  Tydligen krävs ingen tankeverksamhet överhuvudtaget för då skulle gränserna stängts för länge sen, ja redan från början! Gränserna står fortfarande vidöppna och det strömmar in asylturister dygnet runt!

  Märkligt att ingen journalist eller reporter uppmärksammat bristerna i de så kallade gränskontrollerna, precis som vanligt när Löfven gör något så blir det fullständigt galet! Val löften är som bortblåsta, skatter höjs trots löften om att deskulle förbli orörda!

  Om landet Sverige överhuvudtaget ska ha en rimlig chans måste pajasen och hens regering avgå omedelbart!

  Den som tittar på grafen förstår att intäkterna inte täcker utgifterna! Den som förstår grafens innehåll förstår också att skattehöjningar uppemot 7 – 8 kronor per hundralapp måste tas ut av varje arbetande individ som betalar kommunal inkomstskatt! Den som inbillar sig att det här är något skämt måste vara fullständigt hjärndöd!

  Precis som vi Sverigevänner hela tiden påtalat är nu ett faktum! Någon ska ju betala och de som betalar mest är Sveriges hårt arbetande befolkning!

  Blir förbannat intressant i kommunalvalet 2018 se vilka partier och skruvade kommunalråd som får sitta kvar!

  Vi Sverigevänner sa från början, statsbidragen för asylturismen upphör och kommunerna får stå för de fortsatta asylturist kostnaderna!

  Jojo det är till att pissa i byxorna varmt en liten stund sen blir det iskallt! Konstaterar att de flesta kommunalråden i Sverige har precis som statsministern huvudet där arselt ska sitta!

  Stefan Löfven för Sveriges väl avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Har fått känslan av att på den ort där jag bor och rastar hunden, har lägenheter som hyser asylturister och där kommunen betalar hyran lämnats och asylturisterna har antagligen begett sig till något annat europeiskt land för att söka asyl under ny identitet!

  De får man säga de är företagsamma när det gäller att tömma de europeiska ländernas och kommunernas skattkistor, ja de kistor som de hårt arbetande människorna i europasländer betalt för sin välfärd och framtida pensioner!

  Internering av asylturisterna är det enda raka, går inte att ha dem löst springande i samhället!

 5. Vid budgetpresentationen nyligen kallade finansminister Magdalena Andersson (S) kostnaderna för massinvandringen år 2015 för ”en liten tillfällig puckel”. D v s det var utgifterna som hon kunde upptäcka i sin egen STATLIGA BUDGET.

  Kostnads-effekterna på lång sikt för Kommuner, Landsting, Rättsväsende (inkl. Polis mm) sades det inte en enda stavelse om.

  Hur många fler mångmiljard-fyllda ”små penning-pucklar” har finansminister Magdalena Andersson (S) tillgängliga i hennes redan tömda lador att dela ut för att stoppa ner i alla andra slukhål, t ex.i

  http://www.exponerat.net/wp-content/uploads/2016/02/migrationsverket_anders_danielsson_magdalena_andersson.jpg

  – Migrationsverket,
  – SKL (Vård, skola, omsorg),
  – Pensionsmyndigheten (att lyfta fattigpensionärerna till en dräglig nivå),
  – Transportstyrelsen (att avhjälpa eftersatt underhåll av vägar, järnvägar mm)
  – Arbetsmarknadsstyrelsen (att täcka dyra & ineffektiva arbetsmarknadsåtgärder)
  – Försvaret (för att lyfta Sveriges försvarsförmåga till en dräglig nivå)
  Etc Etc.

  Som synes … många ”små pucklar” fyllda med 100-tals miljarder kr under lång tid kommer att behövas.

  Men inte en enda ”liten puckel” fylld med pengar har de anländande MENA-iterna hittills bidragit med såvitt jag vet.

  https://i2.wp.com/migrated.ifokus.se/uploads/99f/99f2416437b7128cddc03bb96ff73567/kol.jpg

 6. En pågående meningsomfrågan på dagens ”Superstart-sida”. Visar att män och kvinnor känner i stort samma oro för alla äventyrare (inkl.terrorister) de styrande dårarna i Riksdagshuset importerar.
  76 % ”rädda” och 14/16 ”något rädda”. Resterande c:a 9-10% är antingen blinda,eller förståndshandikappade :
  http://www.superstart.se/

 7. Jag rekommenderar dagens ledarsidor.se där Chris Forsne ger väldigt bra genomarbetad bild av de problem och kostnader vi står inför, dessutom väldigt kritisk mot journalister varför de inte ställer de rätta frågorna till PK-politiker.

 8. Godhetsknarkande och/eller handlingsförlamade politiker i Sveriges riksdag har lämnat kommunerna med Svarte Petter, bokstavligen.

Kommentera