Tomma platser på polisutbildningen

INRIKES. Antalet poliser ska bli betydligt fler. Men för andra terminen i rad står platser tomma på polisutbildningen.

Trots över 6 500 sökande till 550 platser på polisutbildningen består höstterminens nya kull av 24 färre studenter än planerat. Det är andra terminen i rad som utbildningsplatserna inte fylls. I den kull som påbörjade utbildningen i januari var det 43 av 300 platser som inte fylldes.

Nästa år ska ännu fler polisstudenter tas in – först 800 till vårterminen och sedan ytterligare 800 till höstterminen.

Men trots årets problem tror man vid Polismyndigheten inte att det blir svårt att fylla alla platser. Närmare 8 400 personer har sökt till vårterminen 2017 och nästan 4 000 har kallats till tester hos Rekryteringsmyndigheten.

-Pettersson tycker det är märkligt. Kraven är ju inte direkt höga…

Eliasson ljuger, han vet att han hamnade där han är för att han är socialdemokrat.
Eliasson ljuger, han vet att han hamnade där han är för att han är socialdemokrat.

 

8 thoughts on “Tomma platser på polisutbildningen

  1. Inte konstigt, de flesta klarar inte ”begåvningstestet”! Man ska veta att 50% av dagens gymnasieelever inte kan de fyra räknesätten!

  2. När polisen nu går mot minoritet kommer det svenska folket att visa dessa som är kvar hur man upprätthåller lag och ordning på svenskt vis så som man gjorde förr, dom poliser som är kvar kommer få ett helvete att skydda sig själva sina nära och kära från muslimerna och deras vrede.

    • Det är ju det som är så märkligt för om du tittar på dom poliserna som är kvar så ser dom förträffligt nöjda ut och ser inte ut som om dom inte tycker att dom inte får göra sitt jobb, jag tolkar det som att dom vill ha det Sverige vi har idag, men jag tycker synd om dom som inte förstår bättre, frågan är hur jävla hjärntvättade poliserna blivit på polishögskolan för något fel är det på dom eftersom dom väljer att stanna kvar som poliser och upprätthålla ett system som är genomkorrupt och vägrar stå upp för folket och istället tar dom kriminellas parti. Frågan är vad deras anhöriga tycker eftersom även dom har eller kommer att bli berikade på en väldigt massa olika sätt i framtiden av muslimerna. Vad tycker den enskilde polisen om att tex hans eller hennes dotter eller son för den delen, blir våldtagen av massa negrer/araber och hans kollegor släpper dessa då dom anser att det är rasistiskt att gripa dom, undrar om dessa poliser rättar in sig i leden per automatik då
      …mycket intressant fråga faktiskt.

      • Mycket intressant frågeställning, bäste meningsfrände!
        Detta spörsmål har även dykt upp hos undertecknad, och det finns all anledning att lyfta fram denna oundvikliga problematik. Man behöver inte ha genomgått någon mer omfattande utbildning inom psykologins sfär för att inse att många av kulturfascismens anhängare kommer att få lära sin läxa den hårda vägen. Om dessa globalismens förespråkare och tillskyndare inbillar sig att de per automatik erhåller något slags skyddsstatus via sin politiska inställning, torde uppvaknandet ur denna villfarelse bli mycket brysk.
        För att summera läget: Vem som helst, oavsett ålder och kön, kan närsomhelst och varsomhelst falla offer för den galopperande kriminalitet, vilken lik Apokalypsens ryttare lämnar lidande, död och skövlade landskap efter sig. Ingen går säker!
        Andreas.

Kommentera