Stäng

15 reaktioner på “Rinkeby, Sverige i nådens år 2016

 1. Fy fan vad man mår illa, jag väntar bara på startskottet så att kriget kan börja på riktigt ….då jävlar!.
  Den svenska piss polisen kan dra hem, ni behövs där för att skydda era familjer när kriget drar igång, fast ni har nog ännu inte fattat vad ni varit med och ställt till med.
  En permobilburen man i videon ovan har mer pondus än hela den svenska poliskåren gemensamt och det säger allt om hur jävla illa ställt det är med detta landet.

  1. Om ingen förstått det varför !!!
   Det handlar om ”familjebildning” så många baaarn som möjligt….
   SKA VI TOLERERA DETTA AV DE SOM INTE BETALAT EN KRONA I SKATT TILL SVEA RIKE ??????????

 2. Expressens löpsedel om söndagens demonstration på Gotland.

  Ingen läsare svävar i ovisshet om vilka det är som blivit bortkörda. Det är nazister, rasister och fascister som stört en ”fredlig” demonstration mot rasism och sexism. Att vreden på Gotland har sin upprinnelse i att fem muslimska flyktingar våldtagit en handikappad kvinna står är underordnat. Detta illustreras dessutom med bilder som inte kan misstolkas.

  Snabbt över till Folkets demonstration. När det rapporteras från FD finns det rejält många oklarheter i rapporteringen. Det skrivs:

  ”demonstranterna drabbade samman”
  ”demonstranter omhändertogs eller kördes bort av polis” och gärna någon bild på någon arg vit man för att illustrera den lögnaktiga skiten.

  Inte vilka som polisen omhändertog. Inte vilka som bråkade. Allt så perfekt politiskt tendensiöst korrekt luddigt. Detta endast i avsikt att vilseleda läsarna.

  Spara gärna skärmdumpen att ta fram vid nästa Folkets demonstration för att med egna ögon konstatera hur grundlurade svenska folket blir av de lögnaktiga ”journalisterna”.

  https://s18.postimg.org/fj71ehfll/Fire_Shot.jpg

 3. Den här dokumentären från BBC news vägrar propaganda svt visa,då den visar sanningen.

  Dissidenter.com: Sweden exporting islamic extremism

  1. sorry SVT ni är överkörda av BBC om ni nu förstår engelska …….
   verkligheten kommer snart i kapp er ……

  1. Jag ser mannen på bilden överst till höger – alla kan googla på vem det är – jo så kan man också se saker om man inte vill bidra till samhället med hederligt arbete…..

  1. För att besvara Din berättigade fråga – när första skottet avlossas in i den protesterande folkmassan, eller när den första politikern får utgöra måltavla för någons flammande vrede. Då har gränsen nåtts.
   Andreas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: