Det solkiga Sverige

Petterssons tog tidigare upp Marcus Birros lysande inlägg “Stackars, stackars solkiga Sverige” på Nyheter24.

Texten i sig är inte bara lysande skriven, utan tar också upp ett Sverige som är på väg att krackelera och som exempel tar Birro upp den ms-sjuka kvinna som tog sina sista andetag på en offentlig toalett i Malmö.

Fallet med den sjuka kvinnan som övergavs av de myndigheter hon betalat skatt till är inte det enda exemplet på ett Sverige som inte längre är vad det borde.

Det är samma Sverige där 230 000 fattigpensionärer inte har råd att gå till tandläkaren samtidigt som asylsökande från Afrika och Asien får vården mer eller mindre gratis.

Det är samma Sverige där myndigheterna hellre skyddar och försvarar förövare från utlandet än offren de förgripit sig på.

Det är samma Sverige där etablerad media tillåts att använda epitet som nazister, kackerlackor, brunråttor och svin om människor som anser att invandringen är på väg att rasera det Sverige våra fäder och mödrar byggt upp, samtidigt som alternativ media anses hata så fort något epitet klistras på de som vill se Sverige raseras framför våra ögon.

Det är samma Sverige där partiledare uppträder som vresiga barn i sandlådan och väljer att kasta skit på varandra, hellre än att se till Sveriges och svenska skattebetalares bästa.

Det är samma Sverige där vår licensfinansierade Public Service valt att bedriva opinion för och emot, istället för att rapportera om verklighetens migrationspolitik på ett sakligt sätt.

Det är samma Sverige där du som inte stödjer svensk migrationspolitik förvandlas till rasist, nazist, fascist och lågutbildad lantis.

Det är samma Sverige där feminister manifesterar mot rasism, hellre än att manifestera till stöd för utsatta kvinnor.

Det är samma Sverige där vi tvingas höja skatterna allt mer, samtidigt som vi får allt mindre för det vi avstår.

Fyll på med egna exempel om ni vill. Att Sverige inte längre är vad det en gång var, är nog många av oss ense om, även om många inte vågar erkänna det.

9 thoughts on “Det solkiga Sverige

 1. En liten vardagshistoria min mor några år under 70, min dotter knappt 20 år och jag några år efter 40 satt på Avenyn i Göteborg en solig sommardag för att tillsammans äta en god lunch på en uteservering. Vi var på besök i Göteborg ingen stad som någon av oss var särskilt bekant med.
  Min dotter var vid detta tillfälle inte bosatt i Sverige, inte jag heller det tog inte lång tid förrän vi hade några somaliska mansfigurer svärmandes omkring bordet, jag klagade till serveringspersonalen ingen förändring skedde.
  Min mor som visste bättre bad afrikanerna att lämna oss ifred och det med omedelbar verkan, de fortsatte att störa oss min bestämda mor sa sansat men bestämt …..”om vi ville ha afrikanskt sällskap så hade vi rest till Afrika och inte Göteborg”.
  Hon fick bort typerna, hon var behärskad men rasande.
  ( Detta för cirka 25 år sedan)

  • All heder åt den rakryggade spinnsidan, nådig frun! Så skall det, fan anamma, se ut! Se, det gäller nu att slå näven i bordet och bevaka sina egna intressen och att värja den personliga sfären. Ingen annan lär skrida till undsättning i en utsatt situation. Emellertid kan det, med anledning av de mentalt desorienterade feminazistkalkonernas legendariskt dårhusmässiga kungöranden om att de inte vill låta sig räddas av svenska män, ställa sig aningen komplicerat för en chevaleresk riddare att slita oskyldiga jungfrur ur rövarnas klor. Hur skall man veta om ifrågavarande dam pro primo är oskyldig och icke feminist, och pro secundo önskar assistans?
   Andreas 🙂

   • De flesta kvinnor sällar sig ej till fjantfeministernas skara.
    Hjälp kvinnorna om de behöver det!

   • ÅMÅL
    Kanske är det som du skriver ……..men de kvinnorna som fortfarande vet vad som är rätt och fel är kolossalt tysta.
    Många är tysta av rädsla och en del av bekvämlighet.

   • Att söka efter konsekvens, rim och reson bland de högljutt militanta feministerna, kan jämställas med att leta efter en förnuftsnavigerande miljöpartist. Det står helt enkelt inte tillfinnandes. Nåväl, min vän, det finns en gräns för allting och vi får inte förlora tron på att de allra flesta av oss ändock är förnuftiga och sansade samhällsmedborgare med något mått av civilkurage och anständighetskänsla i våra ängsliga svenska bröst. Tack för Ditt svar!
    Andreas 🙂

 2. Försöker man hitta historiska paralleller till situationen i PK-Sverige, så är den närmsta jämförelse som går att hitta ockupationen av Norge och Danmark 1940-1945.
  Där användes också två helt olika lagböcker som förstås inte var nedskrivna.
  Valen som politiker, media och tjänstemännen i Rättsväsendet hade då, var snarlika de som finns nu.
  Det är bara orden som ändrats…
  “Herrefolk” som har juridisk immunitet = “Utsatta Grupper”.
  “Samarbetsmän” =Politiskt Korrekt”
  Sen har dagens imbecilla cancer inom media hittat egna lögner som lika lite som då tål debatt. Blir lite komiskt om man tänker sig dagens PK-Sverige vifta på svansen åt snarlika importerade rashatare på 1940-talet…
  “Då det här baarnen i hjälm och uniform som arkebuserar våra civila uppger sig vara under 15, så går det inte att göra någonting. Det vore att fiska i grumliga vatten…
  Inga tyska soldater fick efterlysas när de avrättat gisslan. Däremot gick det bra att efterlysa och straffa skötsamma människor som satt sig upp emot medlöparna. Och det är exakt samma logik i dagens rättsväsende. En genomfalsk sorts ockupations-juridik med helt olika måttstockar kraftigt i strid med svensk lag. Med PK-cancerns pling-plong-måttstock så skulle de Tyska soldaterna inte bara stå över lagen utan även fått rösta igenom sin egna rasistiska politik i Norge. “Annars blir det odemokratiskt”…
  Vad Sveriges makthavare vet om är att deras motsvarigheter som med karriär och höga inkomster i sikte offrade sina landsmäns liv 1940-1945,
  De dömdes inte sällan till döden eller långa fängelse-straff 1945. Inte heller landsförrädare inom media som ensidigt jobbat för mördare och trampat på modiga brottsoffer undgick straff.
  PK-cancern i Sverige fruktar att folket en dag med vapen i hand ska ställa dem inför rätta för Medhjälp till mord, våldtäkt, rån, misshandel, stöld och bedrägeri mot tusentals fattiga skötsamma människor med “fel” bakgrund.
  De känner av folkets hat och vill ännu mer göra Sverige till en efterbliven bananrepublik.
  Vi kan se fram emot en utveckling där Svensk polis kommer beordras att skrämma, hota och misshandla skötsamma människor, men samarbeta med “Utsatta Grupper”. Sen lär media skriva att polisen ingripit mot “kriminella” utan att på minsta vis avkrävas på vilket sätt de skulle vara det…
  Där ‘Utsatta Grupper ” anställs i “Ungdomsprojekt’ med lön och enda syfte att fungera som en sorts SS eller Gestapo mot politiskt obekväma personer.
  Dagligen kostar PK-cancern och deras omgullade kriminella män döda och traumatiserade människoliv i Sverige.
  Jag gissar att våra grannländer lider när de känner igen ockupationsårens galenskaper.

  • Bra beskrivning! Dessutom lyckas Sverige med att framstå som Tyskland 1944, alla vet att kriget är förlorat men folket tvingas att kriga på, samtidigt som förföljelserna och propagandan bara ökar!

  • Bra kommentar! Skulle vara ett värdefullt debatt-inlägg i vilken tidning som helst eller i SVT.

 3. Det är fullkomligt galna och sinnessjuka tankar och ideér som har omsatts/tillämpats i handling som nu fullkomligt exploderar överallt på samhällets alla områden,värst av dem alla,helt irreversibelt och totalt landsomstörtande är den totalitära massinvandringsideologin som sjukklöverjuntan påtvingar svenska folket.Det är upp till svenska folket om de verkligen vill fortsätta vara slavar åt Ruinfeldts och Lögnfens massimport av illegala, bidragsmigranter,grovt kriminella kolonisatörer från mena som får förtur och snabbspår till allt inklusive bostäder i bostadsomdråden där en svensk arbetare bara kan drömma om attkunna bo, sjukvård,tandvård,räkningar betalda som gått till kronofogden,noll krav på dessa kolonisatörer ,frikort till all slags brottslighet med generösa straffrabatter,är det såhär svenska folket vill ha det?de betalar för sin egen undergång,fokutbytet går snabbt,sjukklöverjuntan planerar ta in ca 650 000 kolonisatörer från uländerna i mena fram till 2020,därför är Sveriges gränser fortfarande öppna,därför har migverket 8000 anställda ca,därför gäller DÖ fortfarande och kommer gälla oavsett valresultat 2018.Sverige är en diktatur styrd av diktaturens kreatur som sålt Sveriges folk och land till djävulen själv.Bara svenska folket kan göra något åt detta gigantiska folkbrott/folkmord som pågår i Sverige.

Kommentera