”Ung neger full av hat”

INVANDRING. Hussein, i hiphopgruppen Araby Soldater, säger sig vara en ”ung neger full av hat” som kastar sten på polisen för att för att de, enligt honom och hans kompisar, svartmålas av polisen.

Problemet är bara att Araby Soldater rappar om ”det hårda livet i skuggan av höghusen” – fast bostadslängorna i Araby, Växjö, Sverige, bara har tre våningar och är omgivna av trevliga cykelvägar och grönområden, titta på filmen ovan och fråga er själva om de omgivningarna är så mycket annorlunda än de som de flesta av oss växt upp i…varför klagar de?

-Pettersson läser Aftonbladets historia men saknar frågan varför babbarna inte sköter sig och går i skolan så de får de jobb de påstår att de vill ha…intressant att negern kallar sig själv neger…

19 thoughts on “”Ung neger full av hat”

  1. Att dessa halvapor går lösa i Sverige är för mig en gåta. Vad är det tänkt att nationen skall ha dessa till?

  2. Hahahaha! ”Svartmålas”, ja! Man tycker att dessa tragikomiska figurer är tillräckligt svarta ändå! Ett har de dock alla gemensamt, nämligen att skuldbelägga det vita samhället, då det i själva verket handlar om deras icke sällan medfödda oförmåga att hantera sin frihet inom de västerländska samhällen som erbjudit var ärlig och arbetsvillig man en dräglig tillvaro. Det är naturligtvis enklare att missbruka vårt svenska välfärdssystem och anföra högljutt klander, än att utföra kroppsarbete…
    Andreas.

  3. Till gnällspikar som dessa ovan vill jag bara säga: Av med offerkoftan och ta ansvar för ditt liv! Detta samhälle ger dig alla chanser!!! Kan du inte ansvara för dina handlingar bör du omyndigförklaras och låsas in!

    • Ja den etniskt svenska äldre befolkningen får säga det.Men den yngre etniskt svenska befolkningen har blivit ålagda att inte säga det av politiker,lärare och journalister.

  4. Dom vill så klart ha det som i djungeln, med lianer att svinga sig från plats till plats som andra Babianhannar?

  5. Visst är det fascinerande att detta klientel så ofta behöver känna efter att snoppen mellan benen sitter kvar. (Ses ofta vid olika framträdande).

    (För länge sedan fanns väl en teori om att den ramlade av när dom smittats av en könssjukdom. Kan det vara på grund av denna teori ).

  6. Det är som vanligt
    Kriminella anser sig inte vara kriminella. Det är alla andras fel att de håller på med brott.
    Psyksjuka anser sig vara friska. Det är alla andra det är fel på.
    Negrer anser sig inte vara negrer. De gillar inte att svartmålas. Ungeför som om de vore vita annars.

  7. Tillbaka till djungeln med er, fula apjävlar.
    Schaaaaaaas iväg med er och gör nytta i erat hemland, äckligt fula landsförrädare.

  8. Det son förvånar mig är att niggern säger, ”att man svartmålar honom ” Nog tycker jag det skulle vara mer nedsättande för figuren,om man vitmålade honom !! 🙂

Kommentera