Linn, 38, blev brutalt överfallen av okänd – media mörkar signalementet


INVANDRARVÅLD. Linn Norberg, 38, var på väg hem under tidiga morgonen när hon blev brutalt överfallen av en okänd man. Hon berättar att hon lyckades slå och skrika sig fri – men gärningsmannen flydde och är fortfarande på fri fot.

expresse_linn_norberg

– Eftersom han försökte slita av mina kläder så antar jag att det var ett våldtäktsförsök, säger Linn.

Klockan var strax före 05 på söndagsmorgonen när Linn Norberg, 38, var på väg hem efter ett födelsedagsfirande på Avenyn i Göteborg. Efter en stund noterade hon en man som gick bakom henne. hon bytte väg och korsade gatan flera gånger och började till slut småjogga då hon hörde springande steg.

– Då vände jag mig om och stod då öga mot öga med killen som förföljt mig. Han verkade helt lugn och kall när han tog tag i mig, berättar Linn, som försökte sparka mannen ifrån sig.

Hon berättar att han tog tag i hennes tröja, slet med henne på andra sida gatan och drog ned henne på marken. – När han liksom hävde sig ner över mig så bara matade jag med sparkar. Jag tog tag i hans hår och slet allt jag kunde och jag skrek för full hals.
Någon i det intilliggande hyreshuset öppnade då fönstret och frågade vad som pågick. Då lämnade gärningsmannen platsen.

Polisen sökte efter gärningsmannen under morgonen, men lyckades inte hitta honom. Linn har skrivit om händelsen på Facebook i hopp om att öka chanserna att förövaren ska gripas. Linns sambo, den tidigare Häcken- och Gif Sundsvall-målvakten Alexander Hysén, har också delat inlägget.

-Pettersson ser att Expressen/GT skriver att Linn och sambon skrivit på Facebook för att öka chanserna att mannen grips men hatmedia vill inte hjälpa till och vi ser varför när vi går in på Facebook…

I morse kl. 04:45-04:55 när jag gick hem blev jag ÖVERFALLEN av en kille, 170-180 cm lång, smal, troligtvis somalier (ganska säker på att han var nordafrikan, kan vara i 20-25 års åldern.
Svarta tajta jeans …
Grön jacka …
Svart ”hip hop” keps med en broderad bokstav på den …
Svart krulligt hår ca 3-4 cm långt …
Han gick efter mig från avenyn och sprang ikapp på Haga Östergata där han slet tag i mig och drog sönder min tröja.
Han sa inte ett ord och kollade mig i ögonen som en jävla psykopat.
Han fick omkull mig men han fick minst ett 50-tal sparkar av mig samtidigt som jag ryckte och höll ett fast grepp i hans hår.
Jag sparkade och skrek tills ett fönster på Haga Östergata öppnades och en kille ropade och frågade va fan han gjorde. 1 person öppnar, SKÄMS PÅ ER MÄNNISKOR !!!!!!!😡
Då GICK han på Skolgatan uppåt.
4 polispatruller va på plats med hund inom 5-10 min och de grep ett flertal killar som de bl.a. skickade bilder på, för mig att identifiera.
De har tagit prover under mina naglar och tagit min tröja för att förhoppningsvis försöka få DNA.
Snälla hör ni något, någon som bor i Haga osv. Jag garanterar att detta inte är första gången han gjort det här !!!! Han var varken full eller påtänk, bara lugn även om jag sparkade honom och fick in varenda spark. Jag varnade honom att han skulle ångra sig, helt utan reaktion, kanske inte pratade svenska.
Han slog mig i huvudet och drog omkull mig, äckliga, vidriga svin, jag kommer inte ge mig förrän du är fast …
SNÄLLA DELA !!!! JAG VILL HA TAG I SVINET 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡.
Han följde efter mig från Avenyn, genom allén till Haga … Någon måste sett nått ??????!!


19 responses to “Linn, 38, blev brutalt överfallen av okänd – media mörkar signalementet

 • Maya

  Den bästa julklappen efter en pistol är en larm som man kan köpa för en billig penning och ge i julklapp till alla nära och kära. Jag köpte tre st och har gett till släktens unga.Själv bär jag en ,det är bara att dra i ett snöre och den tjuter MYCKET.Skrämmer skiten om någon våga sig för nära.

  Gilla

 • Lena

  Bra av flickan att agera med signalement och ilska, kanske att hennes uppmaning får några vittnen att berätta.
  Googla gärna på 5i12rörelsen, det var inte så längesedan.

  Gilla

  • Lena

   Ursäkta hon är kvinna 38 år illa i alla fall, numera är vi vanda vid att flickor, kvinnor, pojkar, män blir skändade av importen…………..ut med skiten !

   Gilla

 • Nu väntar vi på att statsministern kallar Glenn Hysén för nazist | Petterssons gör skillnad!

  […] Läs gärna om  när Glenn Hyséns svärdotter blev överfallen och media mörkade signalementet […]

  Gilla

 • Johan

  Jämfört med dansk media tar tydligen inte svensk media sitt jobb särskilt seriöst.
  I Danmark finns en nationell sammanhållning och solidaritet som fungerar som ett kitt i samhället, något som hos oss undermineras av svensk kultur elit.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demoraten, Ricke

  SVT och hatmedia mörkar dessa mycket allvarliga överfall som ibland leder till att offret blir mördad – alternativmedia och Facebook är ända möjligheten för människor att nå ut, vi måste stödja varandra och bloggar som Petterssons….!
  Detta är ett fall, en av många som råkar illa ut tack vare den kriminella, ansvarslösa massinvandringen!
  Stefan Löven fortsätter att upprepa att ”alla är lika värda”; ”vi ska stå upp för asylrätten” osv. liknande värdelösa floskler – KONSEKVENSERNA FÅR SVERIGES BEFOLKNING TA!!
  Ingen kvinna ska behöva råka ut för överfall som detta, vi ska stå upp och säga ifrån, EN FÖR ALLA, ALLA FÖR EN!! Politikerna ska sparkas hårt i arslet!!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demoraten, Ricke

   Undantaget den 1% förövare som är etniskt svenska, då åker namn och foto upp i SVT och hatmedia!!

   Gilla

   • F.d. Socialen-demoraten, Ricke

    KRÄV ATT POLISEN TÖMMER EV KAMEROR I OMRÅDET PÅ BILDER!!!

    Gilla

   • linnnorberg1977

    Såg denna kommentar nu, det får inte finnas några kameror på gatorna, det kränker folks integritet, jag träffade honom på Pressbyrån 1 mån senare, fick blackout och vågade inte agera då ingen annan än en ung tjej i kassan fanns i närheten. Polisen har film och jättebra bilder på honom därifrån, MEN inget brott har begåtts i Pressbyrån så enbart jag och polisen har fått se bilderna. Han sitter inne för rånförsök på någon annan och nekar till brott mot mig, så fallet är nedlagt.
    Jag hade inte tillräckligt med vätska i rivsåret för att få ut hans DNA och hårstrån behöver rot i Sverige för att kunna användas, så han går fri från överfallet mot mig.

    Gilla

 • Tanten

  Linn, tog polisen några prover från dig, hårdtrån från dina händer t.ex?

  Gilla

 • ruben

  Bra gjort! Det brukar löna sig att leva om med rösten, det skrämmer ofta de här skummisarna har jag hört flera ggr. av andra utsatta. Det borde följt med något som kan DNA-identifieras ( hårstrå med roten t.ex. ) eller hudskrap under naglarna? Dessutom borde han redan vara identifierad i sina egna kretsar. Alltså flera skulle lätt kunna angiva honom, men de tillhör förmodligen de, som inte tycker det är angeläget. Han kan bo i närheten, men inte nödvändigtvis. Hoppas de inte lägger ned då när de hittar honom.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Självfallet har man delat dessa dystra nyheter och kan med betoning beklaga att ännu ett överfall begåtts. Emellertid finns all anledning att observera det uppseendeväckande faktum, att damer utan eskort alltjämt riskerar liv och hälsa för att ta sig hem vid dessa tidpunkter. Det är ställt utom allt rimligt tvivel att detta chanstagande nu får anses som helt förkastligt. Att vidta alla erforderliga försiktighetsåtgärder innebär naturligtvis kännbara inskränkningar i det dagliga livet. Emellertid är det nu av yttersta vikt att vi alla tänker i nya banor, ity det Sverige vi för inte så länge sedan levde i, existerar inte längre. Landet har förvandlats till en allmänfarlig anarki och vi har nu att rätta oss därefter då vi planerar att röra oss utomhus. Ingen går säker någonstans. Tyvärr!
  Andreas.

  Gilla

 • Cinna

  Det blir svårare och svårare att skylla på ”enstaka individer” när det HELA tiden är så många ”enstaka individer” som begår den här typen av handlingar och dessa har en gemensam nämnare: Kultur…

  Gillad av 1 person

 • Nia

  Vad är det för fel med media? Jo de sitter i knäet på politiker som gör allt för att dölja vad de ställt till med!

  Gilla

 • Argus

  ”SKÄMS PÅ ER MÄNNISKOR !!!!!!!” ???

  Jag kan bara hålla med. 87 % har röstat för detta och om jag får vara lite fördomsfull skulle jag tro att Linn också gjort det. Alternativt inte röstat alls.

  Har hon inte hört att Sverige är bästa landet för flickor för det har Elisabeth Dahlin på Rädda barnen minsann sagt? Verkligheten börjar handgripligen komma ikapp den breda massan då det är på gränsen till att vara försent.

  Det finns bara en lösning på problemet. Det är att återkalla alla uppehållstillstånd och medborgarskap från 1976 och framåt och personen i fråga för söka tillfälligt uppehållstillstånd på nytt. Med ansökan ska bifogas vidimerbar ID-handling (ej svensk), utdrag ur straffregister, självdeklarationer, friskintyg och DNA-prov. Om Sverige haft samma regler som nyktrare länder hade gärningsmannens DNA-profil funnits sökbar och gärningsmannen hade kunnat identifieras och lagföras.

  Gillad av 1 person

 • Svenne

  Vill du ha tag i somaliern,ut o leta efter kl 22:00,vid bra förutsättningar kan man även se dom vid skymningstid.
  När du väl funnit din somalier,vad som än händer ring inte polis.
  I förebyggande syfte ska man även rösta rätt.

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Som vanligt en 7klövern import som ser till att vi i Sverige ligger i topp på våldtäkter worldvide…………

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: