Polischef kritiserats för bacondoppad ammunition


ISLAM. En islamisk-amerikansk grupp kräver att en polischef i Alabama ska utredas för antimuslimska inlägg på sin Facebooksida.

Polischefen Barry Pendergraft skrev bland annat till en kort video. ”Lycka är ett par tusen rundor i ammunitionslådan! Doppade i bacon fett naturligtvis !! ”

-Pettersson kan tycka att muslimerna borde rensa ut allt, betydligt värre som står i koranen innan de säger något!

baconbullets

 


4 responses to “Polischef kritiserats för bacondoppad ammunition

 • Grune

  Någon sa att vi kan hindra dessa muslimer att komma in i Sverige genom att hänga upp griskött längs gränserna men jag tycker att det vore slöseri med välsmakande nyttig mat.

  Gilla

 • arra

  VARNING bör utfärdas , för gelatin GODIS tillverkade av SVIN ((GRISSVÅL inkl ,,, löss KAN trygga igång terror symtom , o följderna vet vi från 3 e världen

  Gilla

 • mari svensson

  Ammunitionen ”glider” lättare om man använder fett. Somliga tycker baconfett är bäst oavsett vad man tycker om islam!! Vi tar för givet att det är en pik men det behöver det inte vara!
  Hrm, ………

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Den psykologiska krigföringen vet inga begränsningar i sin makalösa fräckhet att stuka alla meningsmotståndare, och det skamlösa muslimjuckandet ter sig alltmer makabert i sin desperata offensiv. Islamisterna har tillåtits lägga beslag på rätten att kontinuerligt anse sig kränkta. Att de hotar hela den civiliserade västvärldens befolkning och dagligen skymfar densamma, tycks vara av underordnad betydelse att belysa. För övrigt torde det vara allom bekant att Facebook icke tillhandahåller någon lukrativ grogrund för opponenter till den nya världsordningen, varför vänner av sunt förnuft och vanlig förbannad anständighet gör klokast i att avsluta sina konton. Låt de vänsterstyrda, demoraliserade demokraterna och feminazistkalkonerna hållas i sin löjliga lekstuga.
  Andreas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: