Minst åtta skadade i terrordåd i Jerusalem


TERRORISM. Minst åtta personer har skadats sedan en eller flera gärningsmän öppnat eld på spårvagnsstationen Ammunition Hill i Jerusalem, rapporterar Haaretz. Bland de skottskadade finns en 60-årig kvinna vars tillstånd är kritiskt. De skadade har förts till sjukhus.

Enligt den israeliska polisen rör det sig om en så kallad drive-by-skjutning. En misstänkt gärningsman har skjutits efter en kort polisjakt.

Förra året blev en amerikansk medborgare knivhuggen av en palestinsk man på samma plats.

UPPDATERAT: Två personer har avlidit och mördaren är skjuten till döds. Det var en 39-årig arab från västbanken. Terrorist Musbah Abu Sbeih hyllades omedelbart av socialdemokraternas systerparti Fatah som en islamsk martyr som dött för Allah. PMW.

Kriget mellan Israel och araberna verkar inte bero på några bosättningar eller någon ockupation utan framställs av araberna som ett religionskrig.


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: