Tiggarna tog allt……


Rättelse – denna händelse var 2014 . Läste fel datum på artikeln.  För mig som bor i Göteborg var detta en nyhet och eftersom vi fortfarande har stora problem med tiggare så hoppas jag att ni tycker inlägget är intressant.

 

När volontärer skulle skänka kläder till hemlösa vid Brunnsparken i Göteborg var kaoset ett faktum.   Igår hade Linda Eriksson, som arbetat med hemlösa i Göteborg i 10 år bestämt att skänka kläder åt dem. Vad som mötte Linda och medarbetare var orden hora, fitta och please – känns det igen?? En av volontärerna blev kallad rasist när hon vill behålla sina handskar??!! 

De riktiga hemlösa som kläderna var avsedda för vågade inte närma sig. Det är det ingen som vågar när tiggarna är i farten.  Där är anledningen till att man inte skänker kläder!!

För att släta över att tiggarna gamade åt sig allt berättar arrangörerna senare att de kört kläder till ett kafe´som är ett tillhåll för hemlösa i Göteborg. Tur var väl det för det som ville hjälpa till kände sig nog blåsta.

Arrangörerna gick in med inställningen att alla skulle få kläder men tiggarna återkom hela tiden och tog nya lass så ingen annan kunde komma fram.  Förstår inte folk varför man blir så förbaskad på tiggarna??

När jag tankade på Shell igår gick det omkring en tiggare mellan bilarna med en lapp om operation???  Jag bad honom försvinna flera gånger och till slut gick han. Klev in på stationen och frågade vad de skulle göra åt honom? -Vi har provat allt men det går inte!!

Vaddå går inte??  -Det måste ligga i ert intresse att få bort honom, ingen vill tanka med honom smygande runt ryggen, svarade jag då. Jag är inte intresserad av att komma tillbaka om han är här.

När jag kom ut hoppade han in i en bil – svenskregistrerad hyfsat fin bil?! Less är ett milt ord över vad jag är!

Tillbaka till insamlingen – hörde på nyheterna om en tjej i Stockholm som åkte runt på nätterna med kläder till hemlösa. Bra gjort men måste det vara på nätterna för att slippa tiggarpacket?  Denna händelse på Brunnsparken  får mig att lagra kläder istället för att skänka dem till välgörenhet.

Som jag berättat om tidigare så har återvinningscentralen i Lindome haft stora problem med sina klädboxar. Romer som gjort inbrott, slängt ut kläderna på marken, tagit vad de ville ha och sedan pissat, ja urinerat på det som ligger kvar på marken! De har ingen som helst respekt för andra – bara de själva får (stjäl).

Dessa eldsjälar som arbetar hårt för att samla in till hemlösa, av regering och kommuner bortglömda folk behöver visas mer respekt. Tänk, efter allt arbete att skaffa fram kläder bli kallad hora och fitta – jag hade aldrig klarat att stå där. Jag hade gjort något som jag ångrade.  De säljer kläderna dyrt när de kommer hem till Rumänien och Bulgarien. Det har ju visats åtskilliga gånger i olika dokumentärer.

Kanske några vakter kan hålla tiggarna borta nästa gång.


29 responses to “Tiggarna tog allt……

 • Johan Hakelius: Sveriges Radio börjar lukta gammal ost | Varjager's Weblog

  […] land förfalla med dessa förljugna megafoner som sprider sitt skräp varje dag. Vi har gått från zigenare=romer=tiggare=eu migranter . Men det brukar inte hjälpa att döpa om något för att lösa ett […]

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Och alla dessa ymnigt förekommande vederstyggligheter sker med makthavarnas tysta medgivande. ALLT för att det undermänskliga slöddret som terroriserar oss skall trivas och riktigt vara medvetna om att det är fritt fram att bära sig åt hur fan som helst!
  Andreas.

  Gilla

 • dave

  Råtter? Rötter heter det.

  Gilla

 • nisseberra

  Får du knappt några ”likes” på dina intellektuella inlägg. Kan ju bero på att knappt ”ingen” tycker som dig längre…. Vilket du kommer att märka i nästa val, om senast 23 månader för övrigt… 😉

  Gilla

  • nisseberra

   Kan ni bonnläppar inte stava och använda rätt ord…?? ”honom” är nog ett bättre ord än ”han”. En skola i förfall och folk kan knappt skriva begripligt längre. Sorgligt!

   Gilla

 • nisseberra

  Liv…?? Tydligen inte du heller!

  Gilla

 • Stromboli

  Om man lever och verkar på en mindre ort så känner vi som hjälper och delar ut alla de som behöver något, vi vet var de bor och hur de bor.
  Någon kan behöva en säng, madrass,en lampa, radio, tv, kanske en vacker duk att täcka det slitna bordet med, kläder, ett mål vällagad mat varje dag, lite sällskap tillsammans med en kopp te eller kaffe, vi kör hem maten och det som behövs, allt sker frivilligt och givetvis utan ersättning.
  I den organisationen som jag verkar i där är vi alla pensionärer. ( Jag arbetar inte i Sverige och den organisation som jag arbetar med är katolsk, religion i den organisationen är inte huvudtemat, kanske för att alla är kristna.)

  Gilla

 • Projektmannen (@Projektmannan)

  Givetvis hemsk det som hänt, men ni har väl ändå uppmärksammat att detta är från 30 november 2014?? Ingen nyhet precis, och man får ju uppfattningen om att det hände igår.

  Gilla

  • mari svensson

   Det stod 7 oktober på artikeln så jag tog för givet att det var igår. Linda kanske slutade efter detta så att det är senaste nytt??

   Gilla

   • Projektmannen (@Projektmannan)

    Ja det är inte lätt att ha koll på alla datum som kan figurera på en internetsida. Men tittar du under bilderna som finns på de sidor som länkas till står det 30 november 2014. Fast oaktat det så hade förmodligen resultatet blivit ungefär detsamma nu………

    Gilla

  • dave

   Nyhet? Klart det inte är någon nyhet. Så har dom allttid gjort.
   Det var samma sak i Stonkholm.

   Gilla

 • MartinA

  Litet klent av er att ni inte uppmärksammar Nordisk Ungdom och Soldiers of Odin som vaktar liknande eldsjälar i Björns Trädgård i Stockholm varje helg.

  Gilla

 • nisseberra

  Hoppas ingen av de jävlarna antastar mig nån gång… Mest för deras egen skull… Djur!!

  Gilla

 • Nia

  Lite OT: Utanför affären där jag handlar mat har jag noterat att det förhållandevis ofta inte är zigenare som sitter, utan unga män med arabiskt utseende, påtagligt välnärda ( ofta övergödda och de ser fullt friska ut) ifräscha märkes kläder. Misstänker att det är illegala invandrare. Hoppas ingen är dum nog att ge dem ngt, de skulle mycket väl kunna ta ett fysiskt arbete och försörja sig själva!

  Gilla

  • Observator X

   Kort och gott, det blir så här blött och mjukt, slappt när ett samhälle feminiseras. När det samhällets ledning innehåller kvinnor och feminiserade män försvinner den kraft vilken verkligen tar tag i ocivilation som i artikeln ovan och för att avsluta:
   Stora delar av människosläktet är ännu långt borta från högre civilisationsnivåer. OM de någonsin kommer dit så har de de en lång, lång väg dit. Eller med andra ord, vi skadar västvärlden när vi kryper efter orden ”Allas lika värde”
   Det verkar omöjligt att få medelklass-karriär-lagom-synd-om-de-stackarna-Svensson att begripa ens de mest grundläggande problemen…

   Gilla

  • mari svensson

   Ny-Romer??

   Gilla

 • dave

  Bunta ihop och s…Deportera.

  Gilla

 • Suzie

  Lyssna på den f d (och sedan 1993 försvunne) Kgb propagandisten Yuri Bezmanov han förklarar i denna korta video vad det handlar om, så även dessa mycket dysfunktionella zigenartiggare ingår i krigföringen mot oss för att rasera ,demoralisera och destabilisera hela vårt samhälle.

  Yuri Bezmanov, Explains the Soros Tactic of ‘Smart War’- Destabilization and Demoralization

  Gilla

  • ÅMÅL

   EXAKT! Det är vad vi upplever nu!

   Gilla

  • Lofas

   Inget nytt under solen där. Alltså att härska genom att söndra. Ändå sover svennebanan törnrosa sömnen. Antagligen för att man litar blint på att sina ”politiker” bara vill dom gott!

   Gilla

 • ÅMÅL

  FILMA! PUBLICERA!

  Gilla

 • Android77

  Det är dags at lösa problemen med tiggare. Hur länge skall detta fortsätta man mår ju dåligt när man blir utsatt för dem. Man drar sig ju för att handla.

  Gilla

  • Tanten

   Rumäniens regering har sedan länge uppmanat vår lata, sovande regering att förbjuda tiggeri i Sverige! Och vad händer? Inget som vanligt!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: