Svensk familj åtalas för att dom blivit angripna!


INSÄNDARE. Jo Ni läser rätt!
Nu har alltså åklagaren beslutat att åtala två män utanför Strömsund som försökte freda sig själv, sin familj och sina djur mot utländska angripare. Familjen har flera gånger tidigare varit utsatta för olaga hot och intrång, trakasserier och andra ofredanden. Utlänningarna har skändat djuren och trängt in på privat område, smugit runt på tomten och snokat både dagtid och på natten efter något att stjäla.

Den här gången kom dom på natten och smög runt inom det inhägnade området.
Ägaren och en annan man upptäckte dom och gick ut och bad dom lämna området, vilket resulterade i att utlänningarna blev aggressiva och attackerade dom båda männen. Nu har -efter påtryckning från media- åklagaren således beslutat att åtala dom båda svenskarna för att dom blivit attackerade!!
Det är nu inte bara förbjudet att försöka freda sig mot utländska aggressiva nattliga besökare, utan det fina i kråksången är att man även blir åtalad och ställd inför skranket för att man blir angripen!! Ett enkelt sätt för myndigheterna/landsförrädarna att befria Sverige från svenskar!
Så långt har det alltså gått i detta vidrigt dekadenta mångkulturella helvetet Sverige!

Utlänningarna som angrep familjen är asylsökande vuxna män och fler än tio till antalet! Men i den genomkorrupta media beskrivs dom som 4-5 unga flickor och barn som bara var djurintresserade och ville ta foton av djuren!

Dom polisanmälde mannen, men ingen polis kom eftersom dom då ansåg att ingen fara förelåg.
Men efter några dagars betänketid så fabricerade angriparna tillsammans med en journalist och en av utlänningarnas svenske uppassare/slav, en helt ny och slagkraftigare version av händelseförloppet. En falsk och lögnaktig komplott mot den svenska familjen!

Och i deras nya historia så var det alltså 4-5 småflickor och skötsamma pojkar som kom till gården för att titta på djuren och ta foton eftersom dom hade ett enormt intresse för djur -att dom kom på natten sas det naturligtvis inget om, inte heller att dom varit där tidigare och ofredat familjen, eller att dom var över tio st varav nästan alla var vuxna män!

Mannen kom ut och misshandlade först en av flickorna som ”fick väldigt ont” och sedan började den andra mannen att skjuta mot dom djurintresserade och fina ungdomarna! Så löd deras nypåfunna berättelse!

Därefter gjordes således en helt ny polisanmälan mot dom båda männen som nu åtalas, plus att alla vapen också har beslagtagits!
En katastrof för dessa helt oskyldiga, arbetsamma och skötsamma svenskar!

Det var således en mycket friserad, ondsint och lögnaktig polisanmälan som nu presenterades. En genomrutten falsk angivelse som jag innerligt hoppas att tingsrätten genomskådar -och sedan i sin tur också åtalar utlänningarna och deras svenska landsförrädare för alla falska angivelser! Ett mycket allvarligt brott.

Här har alltså dom hatfulla och ondsinta falska människorna helgarderat sin nya polisanmälan med både skottlossning och misshandel, media kopplades in och drevet var igång och mer eller mindre tvingade både polis och åklagare att agera mot svenskarna!

Att polis eller myndigheter skulle försvara familjen som blev attackerade var det inte alls tal om, nu är det offren som skall angripas och åtalas!

Familjen har naturligtvis gjort en polisanmälan där dom berättat sanningen om vad som verkligen inträffade, då och tidigare, men om den anmälan är det mycket tyst!

I en annan ort utanför Strömsund inträffade för ett tag sedan en mycket brutal våldtäkt mot en minderårig oskyldig svensk flicka! Gärningsmännen var enl. ett vittne ”ensamstående” muslimska män.

Kravallpolis av sällan skådat antal skickades genast till orten, men inte för att gripa våldtäktsmännen utan för att skydda dom fina muslimska grabbarna mot den upprörda lokalbefolkningen!
En ensamstående man boende i Strömsund blev för ett par år sedan ihjälslagen av en neger, inte ett ljud i media.

Upplopp, stölder, bränder, skadegörelse och våldtäkter, ansvariga politiker och tjänstemän gapar som fågelholkar och begriper inte ett dugg!

Strömsunds kommun, det lokala helvetet i det nationella helvetet!

Än en gång vill jag citera Sven Stolpe:

”Jag vill inte tala med politikerna, jag vill se dom hänga i fina galgar på Brunkebergs torg”

Janne


37 responses to “Svensk familj åtalas för att dom blivit angripna!

 • mari svensson

  Jag kommer aldrig att backa om min familj blir hotad – oavsett. Hoppas verkligen att denna familj klarar sig från straff. Om inte, så blir de SD´s bästa exempel att visa upp till valet 2018!

  Gilla

 • johnnyjern

  Reblogga detta på Space för Johnny och kommenterade:
  Det här är för djävligt. De måste bli frikända och de journalister som blåst upp stämningen, mot familjen, skall åtalas.

  Gilla

 • Janne

  Den kommande rättegången mot dom två männen är som dom flesta av Er redan har räknat ut, av politisk karaktär. En provokation och komplott mot oliktänkande! Därför ska dom rensas bort och då är ett åtal ett lämpligt och effektivt sätt.
  Situationen i Sverige har nu nått en nivå som är mer än skrämmande!
  Ett nytt Skandinaviskt Nord Korea är fött!
  Janne

  Gilla

  • Lagro

   Det är mycket intressant det som du tar upp med rättegångar, jag har själv gått igenom förundersökningar gällande mord och anser det finns uppgjorda fall, alltså skenrättegångar för att skydda de rätta förövarna.
   Det går inte att skylla på olycksfall i arbetet, sådant är inte trovärdigt.
   När det finns sådana här uppgjorda fall, måste det vara politisk inblandning i annat fall är det inte möjligt att sådant kan ske.
   Det som måste inses är att det finns ingen rättssäkerhet i landet när sådant förekommer som skenrättegångar.
   Det är väl en konsekvent med asylinvandringen att rättssäkerheten är inte vad den borde vara.

   Gilla

 • Thomas

  Visst, skolfröken, hata på du. Vi syns vid Den Stora Vita Tronen.

  Gilla

 • Stromboli

  Ingen mår bra av att hata, det ser vi med de resultat som islam presenterar dagligen.
  Hur har ni tänkt att hantera ert hat ?

  Gilla

 • Thomas

  Precis som Putin överväger att slå först måste var och en som hamnar i en utsatt situation göra samma övervägning om man ser att det inte finns någon annan utväg. Våld är alltid sista utvägen, men det är vår skyldighet att aggera för att skydda våra familjer med de medel som finns tillgängliga.

  Gilla

 • Hanele

  Så, om man blir angripen så skall man alltså se till att om man försöker skydda sej själv och sin familj såväl som sin egendom så skall man låta dem göra som de vill för att man skall slippa stå inför skranket alternativt ta de objudna ”gästerna” av daga och gräva ner dem där ingen någonsin hittar dem? Ingen lär ju ändå sakna dem mer än deras gelikar…

  Gilla

  • Janne

   Hanela.
   Det är värre än så, det räcker inte att ens vara passiv vid ett angrepp, man ska se till att inte bli angripna -något som är tämligen omöjligt i dagens Sverige!
   Landsförrädare styr Sverige och deras importerade vildar attackerar och terroriserar befolknngen!
   Janne

   Gilla

 • Thomas

  Hej bloggkoll,
  Att vända andra kinden till betyder inte att man är friköpt från ansvar att försvar sitt liv, sin familj, sina bröder/systrar eller sitt land. Skriften avslutas med att proklamera att inga fega personer kommer in i Guds Rike.

  Gilla

 • Mika

  Det trygghet och säkerhet Sverige får. Speciellt när lögnven lovar 😦
  Glöm inte att hans morfar var nazist!

  Gilla

 • Krister Nyström

  Vilken journalist är det, vad heter han/hon?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den psykologiska krigföringen och den reverserade repressionen mot svenska folket är mycket prestationsorienterad, och man tar varje tillfälle i akt att kuva och förtrycka brottsoffren. Detta är rent kriminellt och ett klart brott mot hela Sveriges befolkning. Alla är vi bosatta i riskzoner eftersom samtliga orter är invaderade, och alla riskerar vi att drabbas. I ett läge då allmänheten möter ett enormt stegrat behov av polisiära insatser, finns ingen hjälp att få från lagens upprätthållare. Nya låtsaslagar och undantagsförordningar har godtyckligt konstruerats för att skydda förövarna. Tredje världskrigets initialskede trappas upp, och konsekvenserna då medborgarna helt enkelt tvingas slåss utan assistans från myndigheternas sida, kan bara bli tumultuariska inbördesstrider. Vi har alla rätt att försvara liv och egendom, och de prövningar vi nu kommer att utsättas för blir de absolut värsta i modern tid. Man bibringas onekligen intrycket att en tredjedel av svenskarna uppfyller samtliga kriterier för landsförräderi, medan den andra tredjedelen lyckas förtränga realiteten. Den tredje delen utgörs av de politiskt initierade som står i opposition mot vanstyret och icke umgås med några planer på att sälla sig till de som förnekar sitt eget land. Gud vare med oss.
  Andreas.

  Gilla

 • Tony

  Finns det ingen bild på den ryggradslösa journalisten som
  hjälpte dom kriminella att ljuga ihop sina lögnalster,
  en bild på en fähund gör nytta, det är bra att visa hur Sveriges
  inhemska fiender ser ut!

  Gillad av 1 person

 • Mareld

  Det finns bara en sak att göra och det är att sätta upp höga murar med taggtråd eller glas på runt sina ägor. Det blir kostsamt men kanske man kan sova lugnt på natten då.

  Gilla

  • Lagro

   I Sydafrika är villorna inhägnade med kraftig järngrind, och en vakthund innanför inhägnaden, eller alarm, som gör att ingen kan komma in nattetid utan att inte ägaren vaknar.
   Ägaren har vanligen vapen i bostaden, som gör att inkräktarna skulle ta en stor risk att försöka bryta sig in och den som beträder privat mark på det sättet är helt försvarslös, därför ägaren har rätt att försvara sig.

   Gilla

 • Tommy

  Vet vem det är, och så vitt jag vet går gubben med krycka pga stroke… JAG misstänker att kryckan är ”geväret som han sköt mot dem med” … tror det där är BS så det skriker om det

  Gilla

 • graal1

  Varningsskott måste vara legitimt

  Gilla

 • ÅMÅL

  Väck mig från denna mardröm!

  Gilla

  • Janne

   Ja Åmål.
   Jag känner precis likadant, det här kan inte vara sant, utan det är bara en fruktansvärd mardröm..
   Hur i h…..e kan det vara möjligt att man inte längre får försvara sig, inte ens inom hemmets väggar?
   Men å andra sidan, kan det bli tydligare än så här att landet styrs av islamister! Dom är inget annat än våra bittra fiender som vi med alla tillgängliga medel måste bekämpa!
   MVH
   Janne

   Gilla

 • Kurt

  Händer sånt är det bara att skjuta verkanseld och skyfflar när dom, då ha man gjord en god gärning och klara sig från obehag, som de säger ”Håll Sverige rent”

  Gilla

 • Mia

  Två helt olika versioner av samma händelse.
  Då är det väl bara rättsväsendet som kan försöka ta ställning till vad som verkligen hände.
  Finns det inga bevis brukar man hellre fria än fälla.

  Gilla

 • Suzie

  Landsförrädarpolitiker har i decennier bedrivit en landsomstörtande massinvandringsideologi som med Ruinfeldt och nu Löfven öppnat helvetes portar på vid gavel och legioner av demoner och ondskans hantlangare strömmar som lava upp och in över hela vårt land,Sverige.Poitikerhelvetet har sålt Sveriges själ och folk till djävulen själv och på kuppen har de mist sina egna själar till samme djävul vare sig de förstår detta själva eller inte.Sverige har alltför länge varit brottslingarnas paradis (ända sedan O P tid) men nu är Sverige enbart brottslingarnas paradis och svenska folket är deras trälar.Precis som Israels barn till slut lyckades komma ur Faraos slavgrepp måste också svenskarna göra sig fria med åkallan,bön och handling i mod och styrka mot sina förtryckare och slavherrar som vanstyr detta landet som är svenskarnas land sedan långt tillbaka pga våra förfäders kamp och hårt arbete.

  Churchill sa; ” Ingenting av betydelse i politiken sker av en slump”.
  Detta måste svenska folket inse till fullo och göra vad som måste göras.

  Gilla

  • Luntan

   Vad menar du i din slutkläm måste göras? Menar du börja kriget?
   I så fall hänger jag med. Men utan vapen går det inte!

   Gilla

 • nosferatu

  Verkligheten lär hinna ifatt journalister och myndighetsutövare och då befarar jag att de får smaka lite retroaktiv ilska.

  Gilla

 • Thomas

  ”Än en gång vill jag citera Sven Stolpe:
  Jag vill inte tala med politikerna, jag vill se dom hänga i fina galgar på Brunkebergs torg”

  Det är vansinne att lämna ifrån sig vapnen. De är byggda för att användas mot alla former av hot, oavsett varifrån det kommer. Det var vad som hände 1917 i Ryssland. Först avväpnades folket och sedan slaktas 20 miljoner ryssar av kommunisterna.

  Viktigaste av allt: Överlämna dig till Jesus och få evigt liv, om du sedan förlorat ditt liv har du ändå vunnit det! Alla andra kommer att brinna i evigheters evighet!

  Gillad av 1 person

 • tikamax

  Har delat detta på FB! Efter den rullstolsbundna unga kvinnan som blivit våldtagen av 4 migranter kommer denna artikel att få folk att UNDRA VILKET land vi LEVER I och hur rättsväsendet KAN TRO PÅ FÖRRÖVARNA istället för svenskarna… Jag är mållös och FÖRBANNAD!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: