Sveriges ”no-go-zoner” i amerikansk TV


ISLAM. Den judiske filmaren Ami Horowitz attackerades av fem islamister i ”no-go-zon” i Stockholm…”Vi får ju höra att allt går bara bra i Sverige” säger programledaren i början. Sedan kommer våra NO GO ZONER upp och de är tydligen bara 40 – 50 till antalet nu! Sedan kommer sanningen. Svensk media är bra på att mörklägga sanningen och om du berättar vad du upplevt så är du rasist!


7 responses to “Sveriges ”no-go-zoner” i amerikansk TV

 • mari svensson

  Detta skulle vivas upp i FN – platsen i säkerhetsrådet borde vara i fara ? Den är ju given under falska premisser. Eller skall Ami också betraktas som rasist?

  Gilla

 • rannug

  Tusen tack Kent Ekeroth! Dra åt h-e *onnier.

  Gilla

 • rannug

  Tusen tack Ami!

  Gilla

 • Pica pica

  Vi som tar del av utländsk media ser att allt mer av Sveriges vansinniga massinvandringspolitik och dess biverkningar på vårt samhälle börjar sippra ut. Ofta får man skämmas för de tror att hela svenska folket har ”tappat” all vett och sans.

  Jag har väntat länge på att någon alert journalist ska ställa de rätta frågorna till Löfven. Han reser ju land och rike runt som den store statsmannen från det perfekta socialdemokratiska landet och lovar än det ena och än det andra.

  Gilla

 • ÅMÅL

  De skulle bara veta om ”sheriffen” 🙂

  Gilla

 • Involuntarium

  Jojo nu är de svenska asylturistproblemen belysta av amerikansk TV!

  Perfekt att rasistkortet togs upp, nu kan ju 87an få lov att skämmas även borta i USA, 87an har ju tydligt visat att de inte är kapabla att ens känna den minsta tillstymmelse till självbevarelsedrift varken för sig själva eller sina barn, barnbarn eller sina barnbarn!

  Sveriges No Go zoner samt övriga Europas asylturistproblem är nu belysta där borta i Amerika! Ju fler som informeras om svenska politikers och svenska myndigheters vansinnigheter, desto större chans för oss etniska normala svenskar att kunna söka och kanske få asyl i annat västland!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Anna Kindberg Batra och alliansen kan med stöd från Sverigedemokraterna avsätta Stefan Löfven och hens regering redan i morgon, varför sker det inte????

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Moderaterna lovade innan valet att lägga sig vid en förlust så att inte SD skulle få något inflytande.

   Så klart att AKB inte vill göra sina väljare besvikna!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: