De gamla är en riskfaktor i det nya Sverige


INVANDRING. Det är inte förvånande, utan vad vi alla kan förvänta oss att bli betraktade som en riskfaktor på grunda av att vi lägga enorma resurser på den nya adeln. 


14 responses to “De gamla är en riskfaktor i det nya Sverige

 • Tomas O'Maely

  Egentligen tycker svensk hatmedia att den största risken med äldre är att de röstar på Sverigedemokraterna.

  Gilla

 • Billy Boy

  Regeringarna och riksdagsledamöterna har historiskt varit … och kommer även framgent att vara de största riskfaktorerna för de gamla.

  Återbetala pengarna (c:a 260 miljarder kr) till AP-fonden!

  http://www.sprf.se/nyheter-175.html

  Dagens pensioner släpar dessutom fortfarande efter löntagarna och ligger för närvarande på 2008 års nivå p g a att den s k pensionsbromsen har slagit till med sänkta pensioner åren 2010, 2011 och 2014. Se grafik från Pensionsmyndigheten här:

  Dessutom betalar pensionärerna högre skatt än löntagarkollektivet p g a jobbskatteavdraget. De rödgröna lovade i valrörelsen att sluta den skatteklyftan.

  Gilla

 • Falköga

  Det var det djävligaste jag läst. Jag vill ha namn, parti och bild på dessa chefer som faktiskt skulle platsa som lägerkommendanter.

  Gilla

  • Billy Boy

   Här nedan ett delcitat ur Sydsvenskans reportage 2014-03-29 :

   Jamal El-Haj (S), ordförande i stadsområdesnämnd Väster, säger att varken han eller någon annan reagerade på formuleringen under tisdagens nämndsammanträde.

   Ingen reagerade över texten, kanske för att ärendet hanterades hastigt. Men det är olyckligt att uttrycka sig på det sättet. Det ska inte upprepas, säger han.

   Malte Lindborg (PRO) igen:
   – Vi kommer naturligtvis att agera med detsamma och se till att politikerna har mer vett i skallen än tjänstemännen. Vi känner oss inte som någon riskfaktor, men sådana tjänstemän som uttalar något sådant är en riskfaktor. Politikerna måste ta avstånd från ett sådant uttalande, säger han.

   Hela texten i Sydsvenskans artikel med några namn på potentiella lägerkommendanter … finns på denna länk:

   http://unvis.it/sydsvenskan.se/2014-03-28/aldre-invanare-riskfaktor-som-ger-budgetunderskott

   Gilla

 • huginomunin

  Hästen i Orwells ”Djurens farm”…..

  Gilla

 • Observator X

  Det är något rikitigt otäckt på gång i Sverige.
  Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det är starka, mörka krafter i rörelse för att förstöra vårt land.
  Det är så mycket som inte stämmer längre, sunt förnuft är så långt borta. Äldre männniskor i hundratusental vilka inte ens får äta riktig mat, är rent ut fattiga!
  Istället läggs pengarna på att föda illegalister, att släppa in substanslösa folkanhopningar och i allt försätts vi i en svår ekonomisk situation.

  Det värsta är ju att vi svenskar, vi som har äldre på vårdhem och äldreboenden, att vi inte gör något åt situationen…ingenting. Inga protester. Noll.
  Det är ofattbart.

  Gilla

  • Lena

   Instämmer !

   Gilla

   • Lena

    De så kallade ”ansvariga” (dvs skitstövlarna) i kommunen är några ynkryggar så ställ de inför faktum, vi protesterar på torget och hänger ut era namn, för min del så gjorde det ett resultat som jag ville…………………..men det var i den lilla kommunen inte i stort !

    Gilla

 • Grune

  Nu är man riktigt illa ute! Jag är Sverigedemokrat, Jag är gammal och jag har gjort affärer med Ryssar. Jag har nämligen ägt en Rysk bil. Was

  Gilla

 • ÅMÅL

  Tack Chris Brunråtta™!!!

  Överklassen ser oss regimkritiker som råttor som ska utrotas!
  Råttor är mer sympatiska än överklassen!

  Gillad av 1 person

  • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

   Bilden påminner mig om ett sagohäfte från barndomens skimrande dagar. Sniffe, hette den visst. Personligen är jag, pga ovan nämnda inslag, glad över att min gamle far ej längre finns i livet, samtidigt som man vid pass 59 fyllda, undrar hur en eventuell ålderdom kommer att gestalta sig.
   Andreas.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: