Stäng

Politikern Mostafa Geha (L) mordhotad av muslimer

ISLAM. Mostafa Geha (L) från Hedemora mordhotades under manifestationen mot hedersvåld igår kväll. Även 21-åriga Walaa, som inspirerade till manifestationen, har hotats.

Det var när Mostafa Geha manifesterade mot hedersvåld i Hedemora som en person kom fram till honom och sa att han skulle få betala med sitt liv.

– Det kom ett gäng ugna män som ville prata honom till rätta. De ville inte att det skulle komma ut helt enkelt och tyckte att Mostafa ställt sig på fel sida, säger Anna Eling, ordförande för Liberalerna i Hedemora, och fortsätter: – Mostafa stod kvar och sa att det är inte okej att man beter sig så här. Och då sa en av männen – som också var den som gav sig på Walaa – att, du kommer få betala med ditt liv för det här.

Manifestationen uppkom efter att 21-åriga Walaa från Hedemora utsatts för hot och förföljelse på grund av sitt sätt att leva, bland annat för att hon inte bär slöja.

Enligt Anna Eling så har även Walaa fått ta emot hot och både hon och Mostafa Geha befinner sig just nu på hemlig adress.

-Pettersson tycker att det är ynkligt att Sveriges Radio P4 Dalarna inte kan tala klarspråk om att det är muslimer som mordhotar och trakasserar muslimer som försöker integrera sig i det svenska samhället. Jag är dessutom övertygad om att Walaa och Mostafa vet vilka dessa människor är och de borde ha varit inlåsta och på väg till ett annat land fem minuter efter att de uttalat hoten…

Hedemorakvinnan som inte var traditionell

Kvinna misshandlades i Hedemora – ansågs inte leva traditionellt

7 reaktioner på “Politikern Mostafa Geha (L) mordhotad av muslimer

 1. Det måste vara FI o Feministregeringen som ligger bakom hoten för dom hatar allt som går emot frihet för muslimska kvinnors rättigheter, som att könsstympa sig, hoppa från balkonger, bli hedersmördade, tvingas gå utan sopsäck, gifta sig med en icke muslim, mm, mm. Grattis PK

 2. Jo just det, ytterligare en eftergift till islamisterna, istället för att frihetsberöva och direkt utvisa dessa parasiterande asylturister så flyttas brottsoffren till hemlig adress!

  När tar det slut på daltandet av dessa illgärningsmän?

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

 3. Knappast förvånande att P4 Dalarna agerar helt i enlighet med alla övriga lokalradiostationers agendajournalistik och dess förtigande av verkliga nyheter, och väljer att fortsätta kampen för nationens söndring och fall. Detta folkförräderi kommer inte att lyckas och man när en misstanke om att pensionärerna och de övriga icke sällan lågutbildade lyssnarna nu fattat misstankar att något är rent förfärligt fel i gamla Sverige.
  Andreas.

 4. Hade någon för fem- tio år sedan berättat om 2016; hot som ovan mot de som vill assimilisera sig i samhället, bilbränder dagligen, taharusch och sexövergrepp på badhus, tiggare utanför varje affär, stenkastning mot ambulanspersonal och brandmän, väktare på sjukhusen, upplopp i förorterna…osv, så hade få trott på det.
  Men nu är det vardagsmat…jag är rädd att vi glömmer att för bara några år sedan var det inte så här.
  Som ungkvinna kunde jag gå orädd hem på kvällen, men mina barn har förlorat den friheten. Det här gick fort.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: