Stäng

8 reaktioner på “Dagens allah aukbar

 1. Så här ser det snart ut i ett land nära oss. Tack alla som röstar för mångkulturen, tack till regering & riksdag som bestämt sig för att byta ut folket och tack så väldigt mycket, EU.
  SD 2018, men helst tidigare.

 2. Jag tror inte att de ens bryr sig om att ta sikte. De skriker den där intetsägande ramsan om nån sagogubbe och tömmer magasinet. Noll vapenkontroll, bara skjuter vilt…undrar hur många skott i våda de har avlossat, överhuvudtaget?
  Araber…

 3. Uppenbarligen finns en i det närmaste obegränsad rekryteringspotential för importen av de nya ”perfekta svenskar” som skall ersätta den gamla uttjänta, etniska befolkningen. Nationens styrelsemedlemmar och deras trogna anhängare hyser ett djupt förakt för sitt eget folk och utövar en kontinuerlig ringaktning för dess intelligens, allmänna säkerhet och fortlevnad. Detta sinnesförvirrade drömtillstånd, även benämnt kognitiv dissonans och vanlig förbannad girighet, kan endast upphävas hos den enskilde individen då denne personligen drabbas av den våldsterror som vi ordinära medborgare dagligen tvingas hantera. Någon annan bot för denna politiska psykos står knappast tillfinnandes.
  Andreas.

 4. Lite motsägelsefullt att i kunskapens högsäten, där det enligt Svenska tidningar och politiker, vimlar av högutbildade tycks det finnas många, som verkligen är överens om att de hatar varandra så mycket, så de gärna försöker utrota varandra så mycket som möjligt. De tycks även ha en övertro på lögner av barnsliga tonårs-drömmar ( låter långt ifrån högutbildat ) och får nog en djävulsk chock när de efter döden upptäcker att alla Islam-predikanter är dömda för anstiftan till mord samt självmordsbombarna dömda för mord och där samtliga håller på att sona de brotten för fullt. Då hjälper inga fåniga önskedrömmar eller offerkofta.

 5. Dessa ”hjältars” avkommor hamnar till slut i Sverige (och övriga Europa) som ensamkommande barn och klarar inte ett liv med normer, principer och regler, vägrar anpassa sig till de nya förhållandena, klarar inte skolan, inte heller ett jobb. De förblir bidragstagare och en börda för samhället. Nästa steg är, naturligtvis, brottligheten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: