Kanske Påven har förstått…?

Påven kördes runt i 3 identiska VW Golf under sitt besök i  Polen i somras. Dessa bilar skall nu auktioneras ut på webben till högstbjudande. Pengarna skall oavkortat gå till ett Syriskt flyktingläger i Libanon och ett hem för gamla i Polen.  Pengarna skall dit som de behövs bäst, precis som vi alltid hävdat. Hjälp på plats, i närområdet  för de krigsdrabbade samt pensionärerna.  Påven kanske skulle röstat på SD om han kunde?? Bilarnas reg.nr lär de nya ägarna knappast få behålla men det sägs inget om detta.             K1 POPE,   K2 POPE och K3 POPE – det hade varit ett ganska fräckt reg nr att ha även fast man inte är katolik!!

Påvens bilar säljs / FOX

5 thoughts on “Kanske Påven har förstått…?

  1. Om han hade auktionerat ut bilarna till förmån för ensamkommande flyktingbarn i Sverige, hur många hade slantarna då räckt till?

    Ett sådant förfarande hade onekligen ställt saker och ting på sin spets och kanske öppnat ett antal ögon.

  2. Jag skulle gärna köpa en likvagn, men inte vilken likvagn som helst, utan den som tagit Antje Jackelén till kyrkogården …..

    • Formidabelt formulerat, bästa Mimi N! Haha! Förbålt synd att man inte ges möjlighet att dela favoritkommentarerna här.
      Läste under gårdagen något som kan medföra en moralisk upprustning inom Vatikanens muslimjuckande kotteri! En av de presumtiva kardinalerna och tronföljarna till påveämbetet, heter Christoph Schoenborn. Han skall tydligen vara Wiens ärkebiskop mm och vara medveten om den muslimska invasionens katastrofala konsekvenser, till skillnad mot nuvarande dekrepitus.
      Andreas 🙂

Kommentera