Av humanitära skäl – samla ihop alla och skicka hem dem

-Pettersson anser att Sverige, som världens humanitära stormakt, ska samla ihop alla invandrare, alla läkare, ingenjörer, lärare, sjuksköterskor, byggnadsarbetare, alla kamelryttare, getherdar och alla andra och göra dem klara för att resa hem.

Vi borde vänligt men bestämt tala om att vi offrar oss, visserligen behövs deras kompetens i vårt land men de är än mer efterfrågade i Afghanistan, Eritrea, Irak, Somalia och Syrien.

Vi får, givetvis av humanitära skäl, offra oss och försöka hanka oss fram utan dem, deras respektive länder behöver dem. Vi ställer dessutom upp med gratis transport och 30 000 kronor per person eller 75 000 kronor per familj för att visa vår humanism…

Aftonbladet

Vi kan inte vara egoister, när det finns folk som har det värre. Vi måste offra oss och avstå från syrierna och de andra
Vi kan inte vara egoister, när det finns folk som har det värre. Vi måste offra oss och avstå från syrierna och de andra

 

12 thoughts on “Av humanitära skäl – samla ihop alla och skicka hem dem

  1. Sverige skickar säkert gärna ”Läkare utan gränser” för vi behöver spetskompetensen som de läkare har som flytt hit, är inte det att desertera?

  2. Beträffande ”flyktingar från Somalia??!!”

    Migrationsverket beviljade PUT för c:a 7.000 bluff-somalier från Somalias grannland Djibouti på Afrikas horn. De borde ha avvisats omedelbart.

    I en papperslös värld är alla somalier
    (Publicerat 3 september, 2012)

    OBS!!! VARNING!!! I inledningen av SvD:s blogg-reportage på länken nedan finns en klickbar länk till web-sidan ”Mareeg” (-http://www.mareeg.com/fidsan.php?sid=25636&tirsan=3-). Klicka ABSOLUT INTE på den web-länken om din dator SAKNAR ETT UR-STARKT UPPDATERAT ANTIVIRUS-SKYDD + UPPDATERAD BRANDVÄGG. Vid besök på web-sidan riskerar man att bli virus-smittad med efterföljande tråkigheter *)

    Invandringen av bluff-somalierna pågick under åren 2007 t.o.m. 2012. Nuvarande rikspolischefen Dan Eliasson var då gd för Migrationsverket åren 2007–2011, d.v.s. under tiden när de c:a 7.000 bluff-somalierna från Djibouti tog sig in i Sverige och utan minsta problem beviljades Permanenta Uppehålls-Tillstånd (PUT).

    Eric L, en socialarbetare i Värmland som arbetat med somalier de senaste 15 åren, uttryckte förvåning över att det plötsligt började strömma in mängder av somalier i länet som pratade franska, ett språk som få ”äkta” somalier behärskar. Franska är officiellt språk i Djibouti (d v s Somalias grannland).

    Hur glada och nöjda dessa c:a 7.000 ”bluff”-somalier blev när Migrationsverkets handläggare accepterade deras falska uppgifter i ansökningarna framgår här:

    ”Life is easy here, Beer and Alcohol which is my favorite are cheap, Qat is available if you know where to look for, i can survive without much work, in Djibouti i used to work 18 hours every day for less than 150 dollars a month, i like Sweden, its like paradise to me. Said the Djiboutian man.”

    *)
    http://blog.svd.se/ledarbloggen/2012/09/03/i-en-papperslos-varld-ar-alla-somalier/

    Migrationsverket blev grundlurade och tog felaktiga beslut att tilldela PUT till alla djiboutierna och de fick stanna i Sverige som ”äkta” somalier. De kunde då börja leva gott och bekvämt på de svenska skattebetalarnas bekostnad utan att behöva jobba, eller iaf bara arbeta lite.

    Mer i ämnet:
    Här är världens lyckligaste folk.
    Minst dagliga upplevelser av negativa känslor har invånarna i Somaliland, en i praktiken självstyrande region i norra Somalia, med indextalet 11.

    http://www.di.se/artiklar/2012/10/22/har-ar-varldens-lyckligaste-folk/

    Så varför stannar somalierna i Sverige, mår dåligt och klagar högljutt på vad Sverige har att erbjuda, när de lätt skulle kunna återvända till Somaliland och där fortsätta leva sina liv som världens lyckligaste folk?

  3. Vänsterterroristerna i hatmedia är så korkade att dom skriver en massa kontraproduktivt skit dagarna i ända.
    Den man inte kan beskylla dom för så är det att ha någon form av konsekvensanalys.

  4. Helt ologiskt att tvinga läkare o sjukskötare att stanna.
    Så slipper ex. Läkare utan gränser dräneras ur Sverige.
    Men men i Absurdistan är ju allt vettigt.

  5. Hm, host, ja alla färdigutbildade läkare, ingenjörer, tandläkare, barnmorskor, snickare m fl som slängde eller sålde sina ID-handlingar trots att de hade flyktingskäl… skämt åsido, Orba’n säger att de allra flesta av dessa får stanna i Turkiet…de sämst utbildade, analfabeter, kriminella och ”efterblivna” (Orba’ns ord) får passera till Europa. Enligt Orba’n sållas de en andra gång i Tyskland. Ja, resten hamnar här i Norden de flesta som bekant i Svinätarnas land (det är grunden till namnet Svea Rike som med lite Danskklingande sammandragning och accent blir ”Svearige” dvs Sverige !). Trots att de hatar svin (grisar alltså, som anses orena), mycket märkligt! Men, vi vet ju alla vad som ändå lockar dem just hit…

  6. Lägg ner Migrationsverket, Arbetsförmedlingen och alla andra påhittade verksamheter och ge en enkelbiljett till babbarna.

  7. Måste vi förutom hemresan även ge någon form av ekonomiskt startbidrag ställer jag som skattebetalare de senaste 48 åren bakom detta.

  8. Vadå ”skicka hem”`???

    Hur skall Sverige kunna skicka hem dem då Sverige inte FÖRST verifierat vilka de egentligen är än mindre verifierat vilket hemland som de egentligen kommer ifrån? Sverige har inte heller något avtal med att hemlandet kommer att ta emot/släppa in sitt forna patrask som en gång ”flydde” därifrån.

    Jag har en vän som arbetar med att transportera ( flyg) hem avvisade / utvisade invandrare av olika slag, mestadels kriminella, de kommer förvisso till hemlandets flygplats men de släpps inte in, så det blir till att vända tillbaka till Sverige, nya förhandlingar, löften, transporter för att sedan bara sluta med att de får återvända till Sverige igen ( kostnader som vi svenska skattebetalare får stå för i oändlighet)

    Vi måste ju börja i rätt ände!

    Börja med att följa Schengenavtalet till fullo.
    Finns inte en enda av dessa ickeflyktingar som väller in via Danmark eller Tyskland som är flyktingar / definition. Således skall dessa ickeflyktingar inte släppas in över svenska gränsen överhuvudtaget!

    Att söka asyl i Sverige är en rättighet men det får man is göra från det land man först landar i när man ”flyr” sitt hemland ! 99% av dessa asyltanter kommer att få avslag om man följer kriterierna för asyl -problem löst! Man skall helt sonika söka asyl från svenska ambassaden i det ”långt birt i stan landet” man först kommer till.

    Om Sverige tog och följde Schengenavtalet så skulle snart det tvinga Danmark såväl som Tyskland att sluta släppa igenom dessa ”islam-invaders! Det blir en önskvärd kedjereaktion helt enkelt,sen anammar vi istället hjälp till självhjälp samt hjälp i närområdet så slipper vi bli invaderade och islamiserade!

    Dessa ickeflyktingar har en given agenda!
    De kommer inte ända upp till norden för att de får bidrag
    Bidragen är bara en bonus som de så klart inte tackar nej till.
    Pengarna används att skicka hem så att fler kan ta sej hit via smugglare.
    Man förökar sej, blir i majoritet och i en demokrati är det majoriteten som styr, när de väl är i styrande position = islamisering, demokratin skrotas , sharia o kalifat införes i Europa !

    Varför är detta uppenbara scenario så svårt att inse?
    Är folk så totalt i avsaknad av verklighetsförankring och därmed totalt utan konsekvensanalytiskt tänkande? Svar JA ! De är produkter av den totalindoktrinering av våra barn, ungdomar, unga vuxna och därmed nu även den vuxna befolkningen.som pågått allt sedan 60 talet !

    1. Följ Schengenavtalet
    2. Asylansökningar skall skickas till Sverige inte göras inom Sveriges gränser – låt Danmark/Tyskland stå för notan då det är de som från början släppt in patrasket över sina gränser!
    3. Verifiera ID /hemland
    4. Avtal med hemland om återbördande
    5. Skrota PUT inför TUT
    6. Utvisning om de begår brott som ger minst 2 års fängelse
    7. Blir man utvisad skall det vara på livstid.
    8. Krav på integration / assimilering
    9. Bannlys Islam då de nyttjar våldsideologin sharia som sitt rättesnöre!
    10 Inga moskéer i Sverige
    11. Se till att hålla skolor o arbetsplatser fria från religiösa betingelser
    12 Totalförbjud halalslakt inom Sverige såväl som import av detta ( vi skall inte göda shariakommittén med halalcertifieringsavgifter eftersom det i sin tur göder islamismens utbredning)

  9. Autentisks krigsfilmer från 2a världskiget, Koreakrigei och några få Hollywood filmer visar att kriget är ett helvete. Mot bakgrund av att mer än 70 % av de asylskande är män förvånas jag över att de inte anmäler sig som hjälparbetare för Röda Korset eller Röda Halvmånen samt vill gå på en återvändarkurs där de få lära sig att bygga nya hus ovh demokrati.

    • Ja man kan undra över deras svaga ambitioner för sitt land och folk. Försöker de starta ett nytt Syrien på annan plats i stället?

  10. Här kunde ju den syriska regimen informeras om den effektiva arbetsförmedlingen som Sverige har och möjligheten att anmäla lediga jobb. På det viset kan lämpliga kandidater matchas med det behov Syrien har. Om personer nekar att ta jobben blir det naturligtvis avstängning och inga bidrag från Sverige.
    Detta kunde bli ett snabbspår på riktigt. De har ju både legitimation och språk för att börja jobba direkt.
    Det skulle även föra sittande regering närmare målet om minskad arbetslöshet i Sverige. Dessutom kan det tänkas att det föder behov av kring tjänster i närområdet och allt fler kan återvända och skapa och bibehålla ett levande Syrien.
    Dessutom skulle det lindra den svenska bostadsbristen eftersom efterfrågan skulle minska.

    Varför gör inte svenska myndigheter något.

    Hur svårt är det för UD att kontakta Syriska representanter och avtala om att landet ska få tillgång till sin begåvningsreserv som (ev) övergett sina medmänniskor i en svår stund?

    Det skulle vara humanitärt på riktigt.

Kommentera