Gatubarnen attackeras i Stockholm

INVANDRARVÅLD. Grupper av maskerade män med kopplingar till fotbollsfirmor har vid flera tillfällen gått till attack mot ensamkommande gatubarn i Stockholm. Det uppger polisen Christian Frödén, som själv arbetar med de 200–300 ensamkommande unga som rör sig i city, för SvD.

– Våldet från huligangrupperna har inte stannat upp. Man går ihop från olika lag, glömmer gamla oförätter och riktar in sig på en ny gemensam fiende, säger han till tidningen.
Frödén berättar om flera fall där tiotals män misshandlat och kastat glasflaskor mot ungdomarna.
– Killarna berättar att de flyr därifrån. De är livrädda och på sin vakt hela tiden, säger Frödén.

-Pettersson tycker SvD skriver en massa skit. Våld är inte bra men att beskriva de illegala invandrarna som ”ensamkommande gatubarn” är ynkligt. Många av dem är bortskämda kriminella slynglar som borde åka hem till Marocko. De unga ”gatubarnen” ägnar sig i stor utsträckning åt brott, stölder, snatterier, våldtäkter osv. och när inte polisen och samhället klarar av att skydda medborgarna uppstår naturligtvis gäng med ”huliganer”…

SvD som jag inte länkar till borde kritisera regeringen och polisen för att de inte får bukt med problemet med de illegala kriminella invandrarna.

Andereas Friis fick sin mobiltelefon stulen i Stockholm. Vad tjuvarna inte visste var att alla filmer som tas med mobilen automatiskt synkas med Friis dropbox. Tjuvarna har, genom att filma sig själva med den stulna mobilen, gett polisen ett gott signalement på sig själva.

33 thoughts on “Gatubarnen attackeras i Stockholm

  1. Hur fan hjälper det ”gatubarnen” att flytta sin verksamhet hit? Förutom att dom kommer närmare batikhäxorna som betalar för sex med dom? Sluta importera problem och hjälp dom på plats om ni vill så istället!

  2. Statskontrollerade SVT kallar också dessa kriminella vuxna as från Marocko ”baaaarn”…..YNKEDOM av en stat som Sverige att inte skicka tillbaka dessa till Marocko där de hör hemma!
    Många är drabbade runt city och om nu några reagerar någon gång gör hatmedia och SVT stor sak av detta men aldrig annars, som exempelvis ordet ”våldtäkt” det verkar tabu, det gagnar inte den s.k. ”vänstern” att ta upp detta problem, det begås 6000 våldtäkter per år i Sverige och vi vet alla vilken grupp som är överrepresenterad när det gäller detta brott och alla andra brott med för den delen: araber, muslimer!
    Sparka er nu för fan i ryggraden veka politiker och journalister + 87:an och vakna upp ur era drömmar!

  3. Dag att införa en enbarns eventuellt tvåbarns regel alla utöver ett /två barn ska det betalas för av de som producerar.

  4. Utomordentlig uppvisning av dessa gruppers vilja att bekämpa inkräktarnas allmänfarliga framfart. Detta visar prov på praktiskt civilkurage och i detta sammanhang är alla andra alternativ än handgripligt våld uteslutna. Från polisen finns ingen erforderlig hjälp att få – just det faktum som aktiverat detta medborgerliga motstånd. Regimen förväntar sig givetvis att svenska folket ödmjukt skall foga sig inför denna asylantterror, men det dårhusmässiga antagandet har redan kommit på skam. Snarare kommer den handfasta motståndsrörelsen att växa, intensifieras och sprida sig till övriga orter. Vi svenskar från olika sociala skikt och tillhörigheter skall med all kraft verka tillsammans för att befria landet från detta oönskade slödder. Invasionen har definitivt ingenting med en naturlig och sund invandring att göra, och nu lägger vi gamla fördomar om varandra åt sidan. Då en gång saker och ting återgått till det normala kommer vi givetvis åter att titta snett på varandra – skåningar, storstadsbor, lantisar, raggare, akademiker och gamla högtravande patrioter som undertecknad. Men det blir en annan historia 🙂
    Andreas.

    • När blev det samhällsnyttigt att gruppmisshandla folk?
      Polisen anser nog att den samhällsnyttan bara ökar deras arbete. eftersom dessutom måste se till att ett gång svartklädda halvkriminella personer inte begår lagbrott.

      • När blev det ok att gruppvåldta kvinnor? Sedan ljuga om sin ålder för att få mildare eller inget straff alls? Kan du komma på något fall innan dessa ensamkommande kom hit att de har varit tvungna att ålderstesta våldtäktsmän?

        Jag förstår inte folks naiva bild av att dessa ”flyr” till sverige. Varför just hit? Till detta nordliga och kalla land, de har ju kunnat stanna i Iran, Grekland osv. Inga krig där, bara sämre ekonomiska erbjudanden.
        varför flyr inga till kinaeller till andra länder i Afrika? Varför till vissa länder i Europa? Kom inte dragandes med att Sverige är humant och tryggt det är Rumänien också. Där bor ju t ex en av Sveriges största handbollsprofiler så farlinte är det inte.
        Min dom får inte bidrag i överflöd där som dom får här.

    • Det är många anställda men polisens befogenhet och direktiven uppifrån är förödande för det svenska samhället.

  5. ”Många av dem är bortskämda kriminella slynglar som borde åka hem till Marocko.”

    Bortskämda är väl det minsta att gatubarn varit sedan tidig ålder. Det finns till och med 10-åringar som polisen hittar i centrala Stockholm som lever i misär.

      • Få av dessa barn har två föräldrar eller de har en ensam förälder som inte kan ta hand om dem. Eller ingen förälder alls.
        Vi är vana med svenska förhållanden och våra barn lever under helt andra förhållanden. Och om hemmiljön brister finns det myndigheter som tar över.

        I bland annat Marocko lämnar dessa barn åt sitt öde.

      • Lena:
        Dessa ”stackars marockanska gatubarn” är ett klientel,som de korrekta svenska PK-organen,döpt dem till.
        I verkligheten är detta sydeuropeiska infödda,med sin bakgrund i N-Afrika.Dessa halvzigenare, (är inga barn) turnerar runt över hela vår kontinent,och lever uteslutande på kriminalitet. Detta är också orsaken till att Marocko vägrar taga emot dem,om man inte kan bevisa att de verkligen är marockaner.

      • @Lena
        Ja, gärna preventivmedel.
        Här i Sverige är det ju bara att välja mellan dem, hur det är i Marocko vet jag inte eller vad t.ex P-piller kostar.

      • @ Mia
        Visst kan vi välja om vi har råd med fler barn i Europa, kan du förklara för mig varför ”svarta” invandrare i Europa som inte ens har jobb skaffar sig sig så många barn…….kan det vara lönsamt med alla barnbidrag särskilt för honom som ”plöjer sin åker eller sina åkrar” ?

      • Nu beskriver inte inslaget nedan Marocko men väl Afrika……var finns pappan eller papporna till barnen, kanske är de byns barn som är brukligt är i Afrika…..ska då hela byn komma till Sverige som varande anhöriga ?

    • Dom väljer ju att leva på gatan. De rymmer från placeringar för att just bo på gatan. Lättare att begå brott och när de själva väljer att bo så har de inget mål att komma in i samhället.
      Nordstan i gbg kryllar det av dessa och brotten mot ”vanliga” medborgare har ökar lavinartat där. Skulle idag aldrig våga gå igenom där på kvällarna. Något som jag i början på 2000-talet gjorde mkt efter att ha varit på krogen.
      Nu är mina barn små som tur är, för man kan inte med gott samvere släppa ut sina ungdomar runt centralen i stockholm eller nordstan i gbg.

    • Mia hur ska dut få in dessa i samhället när de säger nej till uppehälle och annat som vårt samhälle erbjuder? Dom är inte här för att stanna lagligt dom är här för att begå brott och sen drar dom vidare.

      De som.fortfarande tror att detta är barn vart har ni gömt er dom senaste åren? visst finns det ensamkommande riktiga barn men dom är inte många och dessutom kommer dessa oftast med sina myndiga syskon.

  6. Hur faan kan detta jävla arabpack få gå löst. Dom stjäl, rånar och våldtar. Samla ihop packet och exportera dom tillbaka till arabien i en eller flera containers.

    • @ QVICK
      Förstår inte varför så många från fjärran vill till Sverige …..när landet enligt dig består av ”Sat……rasHo”, varför inte stanna kvar i hemlandet eller söka något annat land ?
      Som svensk skattebetalare så skulle jag vara tacksam om inflödet stoppade.

  7. Perfekt mannen som arbetar med gatubarnen vet ju självklart vilka de är, blir ju super enkelt att samla ihop gatubarnen och skicka hem dom till släkten!

    Fram tillsdess avresa sker ska de naturligtvis förvaras på förvar! Om de försöker ta sig in i landet igen så väntar självklart långa fängelsestraff med isolering!

    • Så superenkelt är det inte.
      I Marocko vägrar man att ta emot de ungdomar som man inte med säkerhet vet är från Marocko och de flesta saknar ID-handlingar.

      • Jo superenkelt är det, tog man sig ut så tar man sig in! Nu när de har tagit sig in i Sverige så ska de nog gå att ta sig in i Marocko igen! Bara att dumpa gatubarnen i en båt på internationelltvatten i närheten av Marockanska gränsen om inget annat fungerar! Här ska de tamej fan inte vistas illegalt!

      • Sverige kan göra ett avtal med något land i afrika där straffen är hårda, betala för tjänsten, det blir billigare och bättre…..om personen vägrar att berätta var han kommer ifrån så blir utvisningen dit.

    • Därför att polisen är inte våra vänner, polisen är sossar hela bunten. Polisen gillar marockanska gatubarn, polisen tycker att det livar upp gatubilden.

    • Precis min tanke också. Kan ju vara för att vilseleda dom som fortfarande tror på PK medias lögner. Vänsterextremister misshandlar varandra och ” vuxna” barn, det skulle inte chocka mig om det var så.
      Är inte lättchockad längre av vad som skrivs och inte skrivs i media idag.

Kommentera