Riksdagsman (V) får dagsböter för ohörsamhet mot ordningsmakten

INRIKES. Riksdagsmannen Daniel Sestrajcic (V) döms till dagsböter för ohörsamhet mot ordningsmakten. Han medverkade i en protest mot rivning av ett tältläger som palestinier satt upp i Malmö i oktober förra året.

Malmö tingsrätt har kommit fram till att han deltog i en folksamling som störde allmän ordning och att han inte lydde polisernas uppmaning att bege sig därifrån. Politikern ska betala 50 dagsböter á 500 kronor. Sejstrajcic kommer att överklaga domen.

-Med hjälp av bloggarkivet kan Pettersson konstatera att Daniel Sestrajcic inte är den skarpaste kniven i lådan, men det finns en hel del slöa i Vänsterpartiet. Läs HÄR och om Vänstern stödde Hitler

Daniel är heller inte rädd för att hans förtroende som riksdagsledamot försämras men fallet tycker det tar tid från hans arbete med att hjälpa statslösa palestinier!!!

21 thoughts on “Riksdagsman (V) får dagsböter för ohörsamhet mot ordningsmakten

 1. Det går ut för med Malmö. titta på länken nedan och se det häpnadsväckande raset för företagsklimatet i Malmö.

  Detta är verkligen en mycket ovanlig utveckling och sits för en svensk storstad. Bara på några år har denna dystra trend eskalerat.

  http://www.foretagsklimat.se/malmo

  Har möjligtvis Daniel Sestrajcic (V) någon förklaring?

  • Hade han och andra Muslimer använt hjärnan lika ofta som den apparat han håller i handen så hade kanske läget för Muslimska länder sett ljusare ut?

  • KG Bergström har idag ställt den mest idiotiska frågan någon journalist ställt på mycket länge.

   Börjar pajasen bli dement?

 2. Som vanligt kommet nästa instans p.g.a. dekret,att helt frikänna honom.
  Alltså som vanligt ett spel för galleriet.

Kommentera