SD ökar igen och är fortfarande störst


INRIKES. Sverigedemokraterna är fortfarande Sverige största parti som de varit i Yougovs och Sentios mätningar flera månader i rad. 

-Pettersson är dock förvånad att Miljöpartiet fortfarande har så många anhängare. Läs mer på Metro 

yougov-september-2016


21 responses to “SD ökar igen och är fortfarande störst

 • Josef Boberg

  Är det jag eller världen som är förryckt ?

  Gilla

 • Johan

  När Mp sjunker under riksdagsspärren har de tjänat ut som värdorganism och vi kommer få se ett muslimskt parti

  Gilla

 • Nisse

  Yougovs o Sento styrs nog inte från Rosenbad ,,,,,,,,,

  Gilla

 • ossie

  Annat än Sifos bluff och fejk siffror.

  Gilla

 • svensson

  Hörde just på Rapport att över 60% av sossekommunalråden tycker att invällningen skall släppas fri igen, vi klarar det säger dårarna. Nästan lika många tyckte inte att tiggeri skulle förbjudas, alla kan ju hamna i en svår situation och behöva tigga säger Stjärnqvist i Norrköping (lär väl inte gälla honom). Är i stort sett alla sossar utan tankeförmåga?? Arma fosterland,
  det enda positiva idag är väl att ÄNTLIGEN åtalas Mona Muslim men hon får säkert en landshövdingstjänst el dyl istället för straff. Sossemaffian skyddar alltid de sina.

  Gilla

  • Tony

   Jag är minsann ingen oärlig person pep Sahlinskan när
   hon blev påkommen med fingrarna i syltburken första
   gången? Nej att sko sig på systemet är säkert helt normalt
   i Sosseledet, och utnyttjas av samtliga. Ge mig namnet på
   en ärlig Sosse? Nej visste väl det, dom finns inte!

   Gilla

  • Kurt

   Det är förberedelser för ögonblicket du och jag få sitter utanför ICA mm. och tigger. Sveriges nya Socialhjälp

   Gilla

 • Involuntarium

  Fler och fler, hör nya svenska och utländska bekantskaper som efter lite kring snack självklart kommer in på svensk och Europeisk politik och självfallet asylturismen!

  De säger rakt av sympatiserar med och kommer rösta på SD, när de förstår att de funnit en själsfrände som självklart delar deras uppfattning och aldrig kommer sprida de enskilda personernas uppfattning om nuvarande regering och opposition!

  Stefan Löfven nu är det helt upp till alliansen om du och din regering sitter kvar eller om du och din regering kommer tvingas avgå när din och regeringens vansinnes budget ska röstas igenom i riksdagen eller inte!

  Igårdagens nyhetssändningar uppfattade då jag finansministern intervjuer som följer,

  ””nu ljuger jag, nu ljuger jag och nu ljuger jag igen samt att nu ljuger jag åter igen och igen och igen””!

  Inte ett endaste ord från finansministern var eller är trovärdigt! Det går inte bra när man lånar stålar till driften!!!!

  Det finansministern försöker göra är att inbilla och övertyga Sveriges befolkning om att ”Sveriges internekonomi skapar tillväxt”!

  Stefan Löfven nu går det inte att blunda längre och låtsas att ”asylturist problemen inte existerar” ! Du förstår Stefan lille, till och med Frau Merkel börjar inse sitt livs största misstag! Du Stefan borde förstå att du med din vansinniga asylturist politik och dina totalt missriktade uttalanden ställt Socialdemokratiska partiet i läge ””bortom all räddning”” det du gjort är alldeles för lite och alldeles för sent””!!!!!

  Gilla

   • Involuntarium

    Du vet väl var Socialdemokraterna har stora delar av sitt politiska hemvisst i historien från 1933 till 1944? Jojo precis just i det som kallades Nationalsocialism, jojo det som senare kallades Nazism!

    Vilka var det som startade och drev det svenska rasbiologiska institutet? Jo just det Socialdemokraterna!

    Vilka var det som gav de Tyska Nationalsocialisterna fri lejd genom Sverige? Jojo det var Socialdemokraterna!

    Vilka var det som tillsammans med de Tyska Nationalsocialisterna byggde infrastruktur för att de Tyska Nationalsocialisterna skulle få snabbare tillgång till svenska råvaror? Jo just ja det var Socialdemokraterna!

    Vem var högste chef för de svenska koncentrationslägren? Jo det var Socialdemokraternas representant Tage Erlander, sedermera Sveriges statsminister ända in på 1970 talet!

    Tycker du vi ska fortsätta med Vänsterpartiet Kommunisternas historiska rötter och kopplingarna till Sovjetunionen och dess ledare?

    De Sovjetiska kommunisterna som utrotade fler individer av sitt eget folk, än vad det Tyska Nationalsocialisterna lyckades utrota i sina koncentrationsläger alla kategorier!

    Vill du ha fler historiska exempel på var Socialdemokraterna och tok Vänstern har sina rötter! Googla lite så ska du se var de vidriga partierna som Socialdemokraterna och Vänsterpartiet har sina rötter och sin historia!

    Många lik i garderoben där!

    Gilla

  • Göte

   Det går mer och mer utför för sossarna och skall den där amöban och hans närmast sörjande få fortsätta som dom håller på så hamnar dom väl under 4% vid valet.

   Gilla

 • Stenbock

  Pettersson:
  När de Gröna kommunisterna ökar,minskar de röda eller vice versa….

  Gilla

 • Hönsmamman

  Man från Afrika som enligt svensk media påstås vara brutal och står bakom diverse oegentligheter söker asyl i Sverige.
  Sätt honom k finkan och skicka tillbaks honom så att han får ansvara för sina handlingar.
  Jag vill inte vara delaktig i att skydda sådana personer.
  Detta måste vara ett typiskt fall av missbrukande av asylrätt. Kriminella som vill smita från straff tror att de ska få beskydd av snälla människor? Wierdoo?

  Gilla

 • malmobon

  Hur var det Jimmie sa i sitt sommartal förra året. ”The sky is the limit”?
  Trots SVT och massmedias bojkott och smutskastning kommer SD öka mycket mera. Hör detta överallt i Malmö och även på sociala media.
  Frågan är egentligen inte hur mycket mer SD hinner öka utan var hamnar SD på valdagen? >50% och i närheten tror jag om det blir val. Hinner hända mycket på vägen och en del terrorhot väntar runt hörnet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: