Mer SD-politik av regeringen

INVANDRING/BISTÅND. I SVT Rapport 19:30 från bistånds och flyktingmötet i New York stod Sveriges statsminister och utlovade ytterligare 325 miljoner i stöd till flyktinglägren i närområdet till krigen.

Även om det är som att pissa i Mississippi och en bråkdel av vad asylinvandringen kostar i Sverige så är det intressant att Sverigedemokraterna gamla linje – att stödja människor i flyktinglägren i första hand – nu har blivit regeringspolitik…

13 thoughts on “Mer SD-politik av regeringen

  1. Rövhålet har äntligen fattat att SD har haft rätt hela tiden. Om Sverige gjort som Jimmy sa från början så kan man ju gissa hur många miljarder kronor vi sparat och om Sverige haft en budget i balans i dag och inte flera hundra miljarder i skuld.

  2. Sverige har alltid tillhört de länder som gett mest bistånd, så det är ingen SD-politik.
    Däremot minns jag att när SD kommit in i riksdagen och det diskuterades bistånd så var de emot att höja det.

  3. Varför man ger så lite pengar till flyktingar i närmiljön, och så mycket till hitkommande, är för att man vill öka fördärvet här, p g a att det är socialismens sanna kloakiska själ. För man hatar det goda, harmoniska och mänskliga samhälle vi hade, och älskar den råa instinkten. Därför vill man framana den maximalt, och förstöra skönheten maximalt och totalt.

  4. Regeringen inför allt mer SD-politik utan att bli kallade rasister, främlingsfientliga, nazister och att inte ha fel värdegrund.
    Hur går det till?
    Trolleri?

    • …enda sättet bli förlåta, inbillar de sig…de vet att det
      är kört, att deras ansvarslösa flyktingpolitik för gott
      är oåterkallig…de har importerat ett smärre inbördes-
      krig med 87:ans goda samtycke, detta kommer även
      om 70% av de som anlänt acklimatiserar sig…allt
      kommer starta den stora kalabaliken, den dag som
      Sverige går i konkurs…vi är på god väg
      Tror knappast ett regimskifte (-18) kan stoppa detta
      senario, snarare ”hårda nypor” skyndar på de hela?

  5. SD visar hela tiden att man har fört rätt politik Nu måste även Stefan Löven inse detta, kan man inse att det bästa för Sverige som nation att Jimmy Åkesson blir Statsminister vid nästa val. …..

  6. Stefan Löfven förstår lika bra som frau Merkel att hen begått sitt livs misstag!

    Nu är det antagligen bara en tidsfråga innan både Stefan Löfven och hens regering får kasta in handduken! SD har ju tydligt uttalat att den vansinniga budgeten för år 2017 kommer att röstas ner av SD!

    Nu är det upp till AKB Moderaterna och alliansen att också sätta ner foten och rösta bort den Nu lagda Socialdemokratiska vansinnesbudgeten!

    Ett bättre tillfälle kommer knappast återkomma under mandatperioden!

    Om ABK Moderaterna och alliansen avstår från att fälla regeringen nu när ett ypperligt tillfälle ges, förlorar partierna i alliansen självklart både i självaktning och i antalet sympatier!

    Stefan Löfven avgå innan du står med brallorna vid fotknölarna och blir avsatt! Fast det är ju klart du har ju tidigare regerat med en alliansbudget!

    Stefan Löfven din bästa tid är nu, avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning!!!!

    • Håller med om att tillfället är perfekt nu för lite action från Anna Kinberg Batra. Men jag tippar på att hon fortsätter sin zombietillvaro och glider med, det är enklast.

      Men hon verkar lita på att hon får bli statsminister 2018? Det är bara det att många moderater börjar bli otåliga med en så lealös ledare. Chansen är stor att det är för sent om hon väntar två år till att göra ingenting.

  7. Idioter styr världen men snart blir det ändring. Donald Trump, FPÖ-Österrike, Marine Le Pen President 2017, SD största parti 2018.
    Håll ut Sverigevänner.

Kommentera