De ”ädla” nya nazisterna

av Giulio Meotti  •  21 september, 2016

 • I stället för att oroa sig för islamistisk terror och Bryssels jihadistnäste Molenbeek, finns det rasister i Europa som vill krossa Mellanösterns enda demokrati, Israel.

 • Allihop uppger falskeligen att de är ”fredliga”, och att de använder sig av ”ekonomiska påtryckningar” för att rätta till alla ”oförrätter” i de palestinska områdena. De verkar dock inte alls intresserade av att rätta till de oförrätter som begås av de korrupta, förtryckande regimerna Palestinska myndigheten och Hamas, eller ens av att verka för pressfrihet, rättssäkerhet eller byggandet av en stabil ekonomi. Deras sanna, rasistiska motiv lyser igenom.
 • Gränserna före och efter 1967 är bara ett alibi för dessa nya nazister. Många anser att Israel i sin helhet är illegalt, omoraliskt eller både och – trots att judar bott i området i 3 000 år och en del av det till och med heter Judéen. Deras iver att anklaga judar för att ha haft fräckheten att ”ockupera” sitt eget historiska, bibliska land, avslöjar bara att de är i maskopi med de islamistiska extremisternas mörkaste lögner. Samma extremister som försöker förgöra urbefolkningar som de kristna kopterna i Egypten och de assyriska kristna, som vi ser slaktas över hela Mellanöstern. Ska man anklaga fransmännen för att ha ”ockuperat” Gallien? Titta på kartorna över ”Palestina”, där Israel är helt utraderat; för många palestinier är hela Israel bara en enda stor bosättning som måste bort.

gatestone_bojkott

För jag lov att presentera horderna av nya nazister, som under Rättfärdighetens och Dygdens täckmantel är på jakt efter en ny utrotningspolitik mot Israel, och i dess kölvatten, mot judarna.

”I Nazityskland var det den stora innegrejen att göra sin stadJudenfrei”, noterade Brendan O’Neill i Wall Street Journal.

”Nu sveper en ny modevåg över Europa: Att göra sin ort eller stad vad vi skulle kunna kalla ’Zionistfrei’ – fri från produkter och kultur som härrör från den judiska staten. Över hela kontinenten utropar städer och orter sig som ’Israelfria zoner’, och skiljer därmed sina medborgare från israeliskproducerade varor och kultur. Det ger kusliga ekon av det som hände för 70 år sedan.”

Läs vidare

10 thoughts on “De ”ädla” nya nazisterna

 1. Nå ær vel Jødenes USA støttede okkupason av palestina i 1948 en terrorhandling av dimensjoner. Jødenes okkupasjon er vel regnet som et apartheid regime ?.
  Det er vel få i dag som ikke regner Jødenes/amerikanernes Atomvåpenlager dær som en reell værdenstrussel.. Men det passer nok USA å ha Jødene til å styre sin utpost dær.. Er det ikke USA som holder denne okupasjonen gående (økonomisk førstehjelp i 50 år+ eller..?

  Nå ønsker værken Svensker eller Nordmenn muslimske ghettoer i våre land så jeg skjønner godt at Araberne ikke vil ha en Jødisk Terrorghetto midt i Araberland. Spørsmålet blir vel om vi skal slite i 50år+ med uønskede terrorister som Araberne må i palestina.. ( skal jo ikke mer til enn en rumensk teltleir i våre hager før vi får hetta..)

 2. Det stämmer bra. Det rapporteras på olika sätt. En skrämmande tydlig rasism, eftersom judar riskerar bli förföljda eller dödade pga. sitt etniska ursprung och dessutom i sitt eget land. Det börjar hända Judar även i Sverige. Men i Israel verkar Judarna ha bättre stöd och skydd från landets regering.
  https://eskatologinu.wordpress.com/israel/vem-alskar-inte-att-hata-israel/
  Sökte på termen ”I palestinska skolor lär man sig hata judar” och fick 14800 resultat på bing.

 3. Om Israel VERKLIGEN ockuperade palestina-området, kunde man ha förståelse för denna anti-israeliska syn. Men vad säger ni om alla no-go-zones i vårt land exempelsvis? Och är vi inte undet Saudisk ockupation kanske, som låter uppföra massa moskébyggen på vår mark? Sen alla bosättningar för invällande som vår förrädarregering ska bygga. VAD ÄR SKILLNADEN DÄR JÄMFÖRT MED PALESTINA????? Ja det förstår jag verkligen inte. Ockupation är ockupation, oavsett vilket land det gäller.

  Men när det gäller Palestina, gäller inte vad som det vid ytan synes vara. För där finns ett djup bakom. Och det säger att det snarare är de s k inkommande palestinierna som ockuperar judisk mark. Så de invandrande judarna, är snarare återvändare än nåt annat.

  Sen fattar jag inte att socialdemokraterna kan ”anklaga” SD för rasism, samtidigt som man erkänner Palestina som etniskt rensad stat. Hur dubbelmoraliskt sjukt är inte det. När det gäller detta område, talas det minsann inte om allas lika värde och de judiska invandrarnas lika rättigheter. Men här ska det vara så, och vi riktiga svenskar kränkas.

  Ja, man kan ha olika perspektiv och synsätt på det här, men man MÅSTE ha SAMMA perspektiv överallt. Och inte subjektivt välja vad som än här och än där passar socialistisk ideologi, utan sammanhållen röd tråd i alla situationer. Det går bara inte. Det visar bara på att man inte är det minsta trovärdig i det man säger om rasism och allas lika värde.

  Svenska kyrkan av idag, är nazistisk ateistisk, och har helt tappat sina rötter och kristenhet. Se bara hur de främjar utrotningen av vårt folk och vurmar för muslimerna. Absurt!!! Och dessutom ringer i klockor mot de konkurrerande bildliga nazisterna SMR och liknande. Men inte för dess nazism, nej den delar de. Utan för att de ser de som ett hot för en mer radikal utrotande nazism av vårt folk, som de själva förespråkar. För de är i sina mörka själar själva bokstavliga nazister. Det finns inte längre något kristet i svenska kyrkan. Nej, den är lika förfallen som allt annat i samhället idag till ondskans väsen.

 4. Artikeln från Gatestone Institut är mycket beskrivande och tyvärr riktigt kuslig.
  Efter andra världskrigets slut så har det tills för några decennier sedan varit relativt lugnt i Europa, dvs tills gränserna upplöstes och den nödvändiga kontrollen försvann.
  Tydligen är det nödvändigt att inte balansen i samhället rubbas, den är nu i obalans i och med den okontrollerade invandringen av muslimer som helt enkelt numerärt är för stor kvantitativt. ( Det råder i Sverige även en obalans mellan könen och då i vissa åldrar, funderar på vad det kan föra med sig .)

 5. Det är en ruskig utveckling. Neonazismen sprider sig snabbare än både AIDS och Ebola. En man som den svårt handikappade Stephen Hawking, som kan tala enbart tack vare en israelisk röstuppfinning uppvisar nynazistiska taktiker. Vem vågar stå upp för Israel idag? Alla kryper inför islam och nynazistiska strömningar.
  —–
  Uppenbarelseboken 12:15 Ormen (kan vara araber eller islam) sprutade då vatten (folkmassor, typ de som ovan kallas för Nya Nazister) ur sin mun som en flod efter kvinnan (Israel), för att svepa bort henne med floden (utrotandet av det israeliska folket)

  Detta såg Johannes omkring år 100 då han var landsförvisad till ön Pathmos.

 6. Trots att kristna Mördas och fördrivs, så är det inte någonting
  som förändrar Ärkebiskopens och Svenska kyrkans krypande
  för Mördarideologin Islam? Ynklig uppvisning att lotsa som
  ingenting?

   • Men det finns kristna i andra länder som mördas, så
    oavsett borde Svenska kyrkan reagera, men man
    verkar fullt upptagna med att skrapa med foten för Islam.

Kommentera