Ville bjuda ”barnen” på mat – blev brutalt rånad och nedslagen

Från Gunnar Naumburg Facebook 

Brutalt rånad och nedslagen av två ensamkommande flykting barn på Centralstationen i Göteborg kl 00.10
Då jag pratar med ungdomarna o erbjuder hamburgare vid hamburger köket precis vid spåren. Blir nersparkad och rånad, då den andra personen sliter av mitt guldhalsband och sedan. Springer iväg. Guldtackan var ett minne från min mor, mormor, morfar.

Nedsmälta vigselringar som betydde mycket för mig är jävligt besviken o bedrövad över dessa unga personer som jag trodde gott om och ville hjälpa och bjuda på mat!
Ja jag vet inte hur det kommer påverka min framtida inställning till människor som vi i Sverige vill erbjuda hjälp och husrum, mat och boende, utbildning etc.
Är det tacken??? Kommer fundera över det och undra vad som är rätt framöver.
Vi hade det lugnare förr! Om ni ser detta halsband, köp inte det! Det är STULET.
hals halsband

 

50 thoughts on “Ville bjuda ”barnen” på mat – blev brutalt rånad och nedslagen

  1. Troligare en Kålle med nedsatt syn och luktförmåga.
    För vem vill annars gå nära sådana illaluktande zigenska skräckfigurer…

    • Marockanska gatubarn (en art zigenare) som just lever från kriminalitet…Rån,fickstölder i huvudsak ! 800 sådana lär ha fått smak på de lättlurade offren i Absurdistan.

  2. Klart som korvspad. Han har fallit på sin egen dumhet att inte inse verkligheten.
    Hjälp dom som behöver det i stället, fattigpensionärer etcetera.

  3. mötte 3 st ensamkommande på en gångbro över en står å. Gick med mina 2 små barn den ena en bebis.
    Jag blev helt stel när jag insåg att jag var tvungen att gå för i dom på bron. Många hemska tankar hann jag tänka innan. Skulle de råna mig? våldta mig? Göra något med mina baen? Tänkte till och med att de skulle kasta bebisen i ån.
    Jag vågade inte titta på dom och efteråt kom jag på mig själv med att jag inte ens hade vågat andats.
    Är det så här man som kvinna/tjej skall behöva gå igenom varje dag numera? Tack för detta alla ni som är skyldiga till detta. Jag röstade inte för att få ha det så här.
    Jag bor i en liten ort men vi har tyvärr en massa ensamkommande och andra mena här.

    • Så oerhört tråkigt att ta del av detta enkla men ack så kännbara vardagsexempel på invasionens vidriga konsekvenser. En mor med små barn skall definitivt inte behöva känna sig hotad av att röra sig på allmän plats, och i synnerhet inte i dagsljus på en mindre ort. Läget är katastrofalt och regeringen nonchalerar folket – det folk som dagligen tvingas hantera och parera dessa pressade situationer. Det är emellertid bra att Du är vaksam och beredd, ty här har vi inte med några vanliga vilda ungdomar att göra, utan det handlar om totalt amoraliska underutvecklade individer som är urståndsatta att agera på ett normalt sätt. Vi kan inte förvänta oss annat än komplikationer så länge de allmänfarliga ligorna tillåts härja fritt. Av polisen har vi knappast någon hjälp att få. Var nu riktigt rädd om sig!
      Andreas.

  4. Varför erbjuder någon mat till unga ensamkommande unga män mitt i natten ? Detta tycker jag inte verkar normalt, de tillhör inte denna mans flora och fauna och borde INTE vara i Sverige över huvud taget. Det är bland annat tack vare sådana här individer ur 87:an vi har de problem som vi har i Sverige!
    Bara en bög tar kontakt med unga män på en Centralstation mitt i natten eller så har han något annat allvarligt fel i huvudet!!

    • Min reaktion när jag ser negrer/araber/muslimer är att jag blir in i helvete förbannad på politikerfrälset och ansvariga för den ansvarslösa massinvandringen – DE TILLHÖR INTE VÅR FLORA OCH FAUNA OCH BORDE INTE SLÄPPTS IN I SVERIGE!!
      Imorgon kan din mor eller far, syster eller bror, arbetskamrat et cetera råka illa ut….
      87:an har valt en vansinnig linje, konstigt MEN den är PÅTVINGAD Sveriges befolkning som lydigt böjt sina nackar för denna politik!

  5. Köp det inte för det är stulet. Kunde han inte erbjudit en hittelön eller något till den som köper det eller sätter dit dom jävlarna. Om han nu vill ha tillbaka det?

  6. Har sett hur det dräller(Marokaer,Afganer,Somalier) av dom runt Nordstan och Centralen i Göteborg . På natten ska man vara extra försiktig och helst inte gå ensam där. Har varit väldigt många knivrån runt Nordstan ,dessa skäggebarn har ingen empati har en Polisen sagt så man ska inte ha något guld på sig och vara på sin vakt . Detta är ett väldigt stort problem inte bara i Göteborg. Så var på er vakt.

  7. Huvva då! en godhetsknarkare till som har fått smaka på verkligheten 🙂 är det synd om dig nu? NÄ! verkligen inte…..Var glad att du lever och sluta GNÄLL….kommer du inte ihåg det som hände i Mölndal? Alexandra 22, har verkligen orsak till att beklaga sig, men hon kan inte, för att hon är DÖD.

    • Instämmer i kommentaren….-misstankarna går ett hål när det gäller en sådan här figur!
      ”Barnen” borde aldrig släppts in i Sverige men vi har de politiker 87:an röstat fram!

  8. En naiv 87:a som råkar illa ut. Ta aldrig kontakt med skäggbarnen och byt sida på gatan om du möter dem.

  9. Reinfeldt sa redan år 2010 att man ska inte bli förvånad när sådant händer. Visserligen talade han med illa dold skadeglädje om en misshandel av SD-politiker. Kanske trodde han att det skulle sluta där men 6 år senare gäller det alla, både ”god och ond”.

  10. Märkligt att vissa människor aldrig lär sig, han har enbart sig själv att skylla ingen annan när han för det första befann sig på en plats han inte borde befinna sig på och för det andra tog kontakt med skräpet och för det tredje drar om kring på en guldtacka kring halsen, vem fan är så dum att man går omkring med en guldtacka kring halsen? den borde ju ligga inlåst i dessa tider fattar ju vem som helst. Och det sista varför går man ut i media och vill framställa sig själv som ”å vad synd det är om mig”
    ….helt sjukt å så jävla naivt!.

  11. Brutal uppvaknande för en som röstar för detta kaoset. Han får vara glad att han inte fick en kniv i lungan också som grädde på moset.
    Hur kan det fortfarande finnas folk som ens ger sig in i sånt här?
    Det är ju bara att öppna valfri tidning på morgonen för att inse vad som händer på gatorna.

  12. De enda jag skulle hjälpa är gamlingar som bott och arbetat hela sitt liv i Sverige, dvs. svenskar, finnar, nordbor, européer. Jag går omvägar om allt som luktar och ser ut som utlänningar: araber, hucklekärringar, ensamkommande baaaarn, marockanska gatubarn.
    Undvik alla sådana så mycket du kan.

  13. Hahahohohahooooohaaahohooohaho hur korkad får man bli? Aldrig ögonkontakt eller någon annan kontakt med asylturisterna! Dags att svenska folket förstår att det är dräggen som tagit sig hit och lever djävulen på svenska gator och torg! Drar mig inte för att låta hunden av typen vakt, vakthund vid våra dagliga promenader stryka tät inpå illgärningsmännen! Om de bara så mycket som lyfter handen mot hunden så är det ajöss med den handen och kanske illgärningsmännen själva också för den delen! De tittar hatiskt men förstår vinken, här står vi still och håller käften tills gubbfan med hunddjäveln har passerat!

    Inga söndagsskole barn där inte!!!!

    • Haha! Det är rätta takter! Så skall det gå till om man vill bevara såväl självrespekten som livhanken och plånboken. Älskar Din attityd!
      Andreas 🙂

  14. Vad mannen råkat ut för är självfallet mycket beklagligt. Dock är detta ett utmärkt varningsexempel som med all önskvärd tydlighet påvisar det faktum att vissa får lära sin läxa den hårda vägen. Man kan aldrig bedriva välgörenhet bland djävulsyngel – något som allmänheten borde ha insett vid det här laget, och den kvinnliga delen av befolkningen i synnerhet.
    Brottsoffret fick här lida förlust, sveda och förnedring som tack för visad vänlighet. Tursamt nog blev han inte invalidiserad på kuppen, men framförallt en viktig erfarenhet rikare.
    Andreas.

    • Jag vet några som ska göra undantag. De goda 😨, exempelvis advokatsamfundets Ramberg, som anser att ”humanismen kräver att VI gör avkall på vår välfärd”. Lycka till goda frun med ditt exemplariska föredöme. Emotser ett tv-reportage hemma hos paret med mena-kamelen i schäslongen 😑

      • Magnifik respons! Nu kan vi med fog förutsätta att advocatus diabolis ordförande icke umgås med några planer på att inskränka den personliga komforten. Denna försmädliga uppmaning, kascherad till en patetisk vädjan till de politiskt oinitierade dummerjönsar som alltjämt finns i detta land, är främst riktad till den odefinierbara massa som benämnes svenska folket. Undertecknad tillåter sig tvivla på att fruntimret Ramberg behagar räkna sig till de ofrälse väljarnas underdåniga skara. Sitter man i toppskiktet av maktpyramiden ser man ingenting av dess fundament…
        Andreas.

  15. så dum och naiv får ju skylla sig själv har han inte läst någonting om vad som händer i landet men som sagt man får vad man röstat på

  16. Själv går jag omvägar när jag ser dessa migranter. Ställer de sig bakom mig i kön när jag handlar så lämnar jag kön.
    Träffade i helgen på en skolkamrat till min dotter. Flickan gick och höll ett skäggbarn i handen. Det är synd om våra barn och ungdomar speciellt de som inte har föräldrar som bryr sig om sina egna barn.

    • Jag byter också både kö o trottoar. Mussar är mästare på manipulation med sin offermentalitet. Såg förresten ett pågående rån med 2 ”jättevänliga” ziggisar som frågade en tant om vägen till sjukhuset o samtidigt smekte henne över halsen (halsband), handleden (klocka) o handen (vigselring). Tanten var som paralyserad. Till slut vrålade jag till utav hel-ete o rånet avbröts.

      • Vill bara förtydliga att det inte rör sig om rån när det inte är något våld inblandat, vilket det ju inte verkar vara i detta fallet som då klassas som stöld.
        Skillnaden mellan dig och mig är att jag med all säkerhet hade väntat tills jag såg att dom tog något från henne, sedan hade jag sparkat skiten ur dom bakom husknuten, tagit tillbaka stöldgodset och sökt upp kvinnan för att lämna tillbaka det. Dessa jävla Ziggisar går mig på nerverna och till slut smäller det, så är det bara, att gå på äldre försvarslösa eller barn klassar jag som det lägsta man kan göra och då är jag beredd att löpa linan ut.

      • Ett mycket föredömligt civilkurage! Bra jobbat! Nu gäller det att vi börjar se till vår nästa och värna lite extra om varandra i kampen mot fiendetrupperna. Upptäcker vi någon sämre bemedlad pensionär i kassakön, vilken har några kronor för lite i sin magra plånbok, kan vi väl bjuda på en rimlig slant så vederbörande får med sig sina varor. Varna också de äldre för bovar som lägger beslag på deras kassakvitton i syfte att tilltvinga sig deras varor. Dessa vidriga tilltag har kulturberikarna nämligen fört med sig i bagaget…
        Andreas.

      • Du som är så rädd hade nog inte gjort så. Kommentartorn gjorde det som behövdes.

  17. Varför tog han kontakt med dem ”in the first place”. Trodde han att han kunde hjälpa??? Samma problem i Göteborg som i Stockholm. Hasch i fläktarna

    • Detta måste vara en bög som ville ha med dem hem mitt i natten, tur för honom att det inte blev så!!!!

Kommentera