New Jersey – en stat i skräck

Gårdagens sprängladdning var bara början. Nu har 5 laddningar hittats i en soptunna vid tågstationen. New Jersey är en belägrad stat just nu. Hela staten är alert och uppmärksam på allt som är ovanligt. Polisen har sökt igenom soptunnorna i hela området utan att finna fler laddningar. FBI  har inget sammanhang ännu mellan Bomberna i New York och de här i New Jersey. Behövs det??  Samtliga har IS tagit på sig.  New Jersey TV visar hur en rörbomb exploderar

Tryckkokaren med sprängladdning som hittades i New York igår

CNN

 

7 thoughts on “New Jersey – en stat i skräck

  1. Ja, nu börjas det. Nu kommer de asen. Obama, är en lika god kålsupare han som Merkel. Och har förstört Amerika lika mycket, som hon har förstört Europa. Dessutom är ju hans far muslim, så vem förvånas över den höga musliminvationen även där. Obama säljer också han ”sitt eget” kött och blod, som Merkel.. D v s det amerikanska folket. Så Trump är verkligen sista chansen för USA. Sen är det kört för deras del. Totalkört.

    Även Tyskland börjar resa sig nu, med AFD. Det känns i alla fall lovande och hoppongivande där. Och merkelmotståndet leds av en svensk. Kul, och något att vara stolta över. Och de har lite kraft och vasshet i alla fall, jämfört med SD av idag, som luften verkar ha gått ur totalt.

  2. Glöm inte att IS är en bransch i USA:s krigsmaskineri, vilket de senaste amerikanska bombningarna av syriska trupper visade. Det är uppe i säkerhetsrådet nu.

Kommentera