Globaliseringen – en oavsiktlig sanningsspridare

INSÄNDARE. Globaliseringen är otroligt destruktiv för vårt samhälle och folk, men det är det bästa som har hänt för sanningen. Det har fullkomligt knäckt massmedias och Hollywoods informationsdiktatur.

Mobilkamerans spridning i tredje världens har gett oss en sanningsenlig bild som den förnekande och ljugande makteliten inte kan stoppa. Filmer av lynchningar, avrättningar, mord, gängmisshandlar blandas med filmer av upplopp och hysteriskt gapande folkmassor.

Även filmer av främlingars våld i västvärlden sprids. Vi får en inblick i det svarta USA som aldrig förr – svarta ungdomar med vapen som har en getto-engelska man knappt förstår. I Hollywoodfilmer är svarta oftast överläkare eller polischefer.

När man sedan ser riktiga filmer av svarta i grupp med vapen och byxorna nere vid knäna så krossas denna bild ganska fort. I Hollywoodfilmer är generellt enbart vita rasister och vita är nästan alltid de onda. I dessa filmer ser man ser ofta ett gäng av vita som hånfullt misshandlar en ensam svart, dock så när klipp från verkligheten dyker upp så är det (i regel) alltid tvärt om. En riktig film från verkligheten kommer alltid att triumfera över en tillrättalagd sketch!

Linus K

3 thoughts on “Globaliseringen – en oavsiktlig sanningsspridare

  1. Såg en Hollyjewoodfilm häromdagen med Tom Cruise. Naturligtvis var dataexperten och teknikgeniet en neger. Jag har själv erfarenhet från just IT-världen och kan helt ärligt säga att det finns inga negrer överhuvudtaget som presterar något inom avancerad teknik och IT. Alla med släktskap från Homo Erectus och därmed obrutna sekvenser av chimpansgener i sig kan inte och kommer aldrig kunna mäta sig avseende intellektuella förmågor med dem som evolutionen gav bättre egenskaper och förutsättningar och detta oavsett om de så ”bara” har 1/32 i sig.

Kommentera