Bojkotten av SD har gått för långt

Josefin Utas lämnade miljöpartiet tidigare i år och återfinns nu i Borgerlig Framtid.

Utas är medförfattare till ett debattinlägg i Expressen där hon menar att problemen i Sverige är så stora att beröringsskräcken till SD riskerar att försätta landet i ännu större problem.

Att det politiska Sverige idag är en politisk lekstuga och att debatten förs på en ren sandlådenivå kan nog många skriva under på. Landet Sverige står inför den kanske största krisen i modern tid och under denna kris ägnar 7-klövern nästan all tid åt att ta avstånd från SD, trots att merparten av dessa partier idag anammat den migrationspolitik man i åratal kallat för rasistisk.

Tack för att det finns politiker som Josefin Utas. Sverige är för värdefullt för att slarva bort i pinsam retorik och patetisk argumentation. Tänk en regeringskonstellation mellan SD, M och BF…

Läs hela debattartikeln i Expressen.

9 thoughts on “Bojkotten av SD har gått för långt

 1. Pettersson borde inte länka till lögnmedias primus motor, Expressen. Miljöpartisten benämner förföljelsen o häxjakten på SD för ”namnkallande”. Ja, de vanliga tillhyggena är facister o nazister, det först nämnda epiteteti kommmee från Sveriges statsminister. Det senare från vår en gång i tiden mest vederhäftiga tidning.
  Det har slutat så här. Loppet är kört, godmänniskor, utopister o idioter kan slokörade krypa tillbaka under stenarna. Nu måste repatrieringen komma igång, asylmottagningen ner till noll, ålderstester genomföras, bidragen dras in. Det har SD hävdat länge inför döva öron.
  Leise spricht die Wahrheit. (Sanningen talar sitt tysta språk)

  • ALLT precis ALLT är förlorat, det finns ingen återvändo längre det har gått för långt, det som återstår är krig, krig och åter krig och detta gäller hela Europa först och främst, men hela världen kommer att dras in i det, så detta är det 3:e världskrigets början vi ser nu.

 2. Nu har jag läst Borgerlig Framtids Facebooksida och man har nog inga illusioner kvar om något parti. Partiet har funnits i två år och tanken verkar vara god, jag blev intresserad. Men – de ha uteslutit grundaren och bråkar och tjafsar precis som alla andra mindre partier. Varför kan INGEN komma överens någonsin? Kan det vara därför att vi lever i oroliga tider? Är det makten som är viktigast? Många frågor som aldrig blir besvarade. Var är samförståndet som har tidigare hållit ihop landet?

  • ”Hanna” , ordning och reda ska det väl även vara i ett politiskt parti?

   Precis som vi vill ha det i vårt eget land Sverige.

   Här har du förklaringen till det du skriver om, då från en enhällig partistyrelse i BF.

   ”Partistyrelsen för Borgerlig Framtid har vid styrelsemötet måndagen den 5 september beslutat om uteslutning av ledamot ur partistyrelsen i enlighet med partistadgarna § 10.5. En enhällig partistyrelse beslöt att utesluta ordförande Anders Königsson, som därmed lämnar styrelsen med omedelbar verkan.

   Enligt partistyrelsen har ”Anders Königsson återkommande motsatt sig styrelsens majoritetsbeslut och motverkat styrelsens arbete på ett sätt som är skadligt för partiet. Han har frångått stadgarna, god föreningssed och verkat på ett odemokratiskt sätt, vilket är oacceptabelt i ett parti som Borgerlig Framtid där just dessa frågor är en viktig grundbult.

   Fram till den extra partistämman den 15 oktober då en ny partistyrelse väljs kommer vice ordförande Bo Hansson att inträda som tf ordförande. Anders Königssons medlemskap i partiet påverkas inte av beslutet.”

   Detta är de i partistyrelsen som har beslutat detta.

   http://www.borgerligframtid.se/styrelse/

   Här kan du läsa om BF:s politik mer detaljerat , klicka bara på respektive ämne.

   http://www.borgerligframtid.se/var-politik/

  • @Smygan, intressant Gallup undersökning. 9 912 röstade på SD utgörande nästan ”87 %”. Om denna typ av undersökning kunde annonseras och, genomföras av alla alternativmedia, oavsett politisk hemvist fick man en samlad lägesbild av riksdagspartiernas stöd. Jag försökte ”luras” och rösta fler gånger. Min röst räknades bara en gång. Tilläggas bör – från denna IP adress, men betyget är MVG!
   Intrssant vilka partier som är under 4 %.

Kommentera