Stäng

Mordförsök med bil som vapen

En mörkhyad man anklagas för att avsiktligt köra på tre poliser med sin bil har identifierats som 44-åriga Marc LaQuon Payne.

En video från övervakningskameror visar ett fordon som kör runt en parkeringsplats och sedan accelerera mot poliser utanför en närbutik.  Två av polisernas skadades allvarligt. För en av poliserna var det hans första tjänsgöringsdag.  Föraren kommer att åtalas för mordförsök på tre personer.

 

bilnegern

Mer info HÄR

4 reaktioner på “Mordförsök med bil som vapen

  1. Det finns skillnader mellan olika raser. Jo, det existerar olika raser av människor. Ibland sägs att olika raser inte existerar men ÄNDÅ är vita förtryckare och det är synd om alla andra.

    Märkligt nog existerar skillnader och det finns olika raser gällande t ex att springa fort. Då är svarta bra. De som genetiskt är från Västra Afrika. Jag håller förstås med om detta då de i genomsnitt är snabbare och därmed bättre än vita. Jag har inget problem att säga detta. Negrer springer snabbare. Det säger även alla PK.

    Däremot gällande intelligens så…..ja självklart finns INGEN skillnad alls mellan raser trots oändligt mycket statistik som bevisar motsatsen. Jag har till och med träffat en del stolpskott från vänstersida som säger att det inte finns skillnader i intelligens mellan individer och om det nu finns så ska det inte mätas.

    Mena har en iQ-kvot på 80-90. Förut, 20 år sedan, hade vi i Sverige 100 (alltså normal intelligens) men vi har halkat ner till ca 95. Fanns det gift i vår miljö eller genomgick evolutionen ett jättekliv i just Sverige?

    Intelligens har betydelse för hur utvecklad människor kan bli. Det har även stor betydelse gällande brottslighet.

  2. Inte ens på 250 år, ett kvarts millennium, har det gått att integrera dessa Afrikaner i det Amerikanska samhället. Vad är det svenska politiker tror att dom är så mycket bättre på i detta fallet. All fakta och statistik visar ju dessutom på att Sverige är sämst i klassen även på detta område.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: