Den muhammedanska högtiden Eid al-Adha

Eid ul Adha började igår 12/9 och pågår i mellan 1- 4 dagar beroende på vilket land, ursprunget till “högtiden” börjar med berättelsen om profeten  Abraham, han befalldes av Gud att offra det som var kärast för honom: hans son. Abraham tvekade inte för denna befallning utan bestämde sig för att lyda den.

När han berättade detta för sin son, var hans son också överens med honom och sade till sin far att göra som Gud hade beordrat honom.  Gud sände då ned en annan ängel som talade om att en bagge skulle slaktas i stället för sonen, det var bara en test.

För att högtidlighålla denna saga så offrar världens muslimer kor, getter, lamm, får och kameler, allt i Guds namn, för att ära profeten Abraham. De stackars djuren skall enligt muhammeds föreskrifter naturligtvis slaktas på vidrigast möjliga sätt, utan att bedöva dem skall halsen skäras upp så att djuren under svåra plågor förblöder.

De mer entusiastiska muhammedanerna i gruppen ISIS släppte igår en video som visar hur duktiga de är på att halalslakta. Videon visar vid ca 8.15 halalslakt av ett stort antal människor.

OBS

Videon är svårtittad

Var har dom fått det där med “fredliga och humana” ifrån ?

 

 

14 thoughts on “Den muhammedanska högtiden Eid al-Adha

  • Otroligt fin hymn ÅMÅL.

   “O, Guds Lamm, som borttager världens synder, förbarma Dig över oss.
   O, Guds Lamm, som borttager världens synder, förbarma Dig över oss.
   O, Guds Lamm, som borttager världens synder, giv oss Din frid.”

 1. En fårbonde i Loftahammar (Västerviks kommun) fick i måndags 27 st avelsfår stulna enligt vt.se. Det är nog ingen slump att det infaller med ovan nämnda islamska högtid. Skulle tro att man kan se ett mönster gällande liknande stölder kring detta datum.

 2. Enda anledningen att se en så vidrig video är att få folk att förstå skillnaden mellan en normal människa och dessa odjur. Kan inte undgå att se likheten med deras halal-slakterier. De verkar njuta av att se blod flyta och saknar all form av mänsklighet och empati.

 3. Varför visa en “svårtittad” video?

  Ingen mår bra av att titta på sådant och om någon skulle göra det så är det något¨fel,¨ så den bör inte heller se den.

  För mig känns det dessutom respektlöst att sitta och glo på människors sista fasansfulla minuter i livet-

  Jag gjorde misstaget att göra det en gång och det gör jag aldrig om.

  • Hej Mia
   Jag har samma fundering, är det rätt eller fel att visa de av muhammedaner utförda vidrigheterna. PK media informerar inte om deras barbarier så att folk förstår vad som pågår.
   Därför har jag valt att lägga upp dem för att våra läsare skall få en riktig bild av vad som pågår i den muslimska världen från Filipinerna i öster till USA och Uruguay i väster.
   Som sagt, rätt eller fel ??

   • Jag anser att FjärranÖsternRedaktionen gör rätt.

    Var och en som nu ser en sådan här ytterst motbjudande film förstår också det nödvändiga i att visa den, inte minst för de personer som så brutalt slaktas.
    Vi svenskar, i gemen, ska alla se hur dessa lågnivåindivider uppför sig mot andra. En film som denna ska definitivt visas i svensk television.

   • Fel. enligt mig.

    Olika media har ofta skrivit att människor i dessa länder fått halsen avskurna, så de flesta kan nog föreställa sig dessa grymheter utan att se dem på video..

    Jag antar att den som kallblodigt stod och filmade plus hans gelikar önskar att så många som möjligt får tillgång till videon.

   • Det är bra att du skrev att den var svårtittad. Då kan man själv välja att se den eller avstå. Tycker vi har tillräckligt med censur i MSM.
    Filmen finns uppenbarligen redan tillgänglig på nätet. Kanske är det nyttigt för de som ännu inte insett ondskan hos dessa människor att se den?
    Själv valde jag att avstå.

  • Hej igen Mia
   Javisst är det så, dom tycker att dom är duktiga när de i muhammeds efterföljd skär halsen av folk som dom av någon anledning ogillar.
   Jag tror dock att det är viktigt att även “vanligt folk” dvs icke muhammedaner får reda på vad islam i sin “renläriga” form leder till!
   Skall när jag får lite bättre tid lägga upp en del av de så kallade “svärdsverserna” ur koranen så du får en uppfattning om var dessa barbarer hämtar sin inspiration ifrån.

  • Mia….SVT Rapport borde visa den och 21,00 Nyheterna, OSCENSURERAD så alla detaljer kommer med – SVERIGES BEFOLKNING MÅSTE VAKNA!! Vi är ett naivt sovande folk, snälla och godtrogna, ett FOLKUTBYTE pågår, Sveriges befolkning mot parasiter/negrer/araber och andra dysfunktionella individer, VI HAR INTE EN CHANS ATT ÖVERLEVA SOM FOLK OCH NATION UTAN ETT TOTALSTOPP FÖR DEN ANSVARSLÖSA MASSINVANDRINGEN….! SVERIGE VAKNA!!!
   Att se detta MUSLIMSKA mördande borde vara alla svenskar skyldighet, det är den typen av samhälle som väntar oss om vi INTE sätter ner bägge fötterna fort och mycket bestämt och hårt!!

 4. Om nu våra politiker fick se detta borde det bli importstopp av islam. Man menar att SD är Nazister med vad är Islam

Kommentera