Verkligheten har kommit ikapp ännu en moderat

Från Johan Forssell Facebook

”Åter i Sverige efter mycket spännande riksdagsresa till Etiopien och Rwanda. Här på besök i rwandiskt flyktingläger för 50 000 personer, varav hälften barn. Trots alla skratt råder stor brist på många saker. Är inte övertygad om att inriktningen på vår flyktingpolitik alltid är den mest resurseffektiva för att hjälpa det oerhört stora antalet människor på flykt i världen. För varje person som når Europa finns mångdubbelt fler kvar i flyktingläger långt borta vi sällan hör talas om. Tål att funderas på”

Johan Forssell är en moderat politiker och riksdagsledamot. Han har varit ordförande för Moderaternas Ungdomsförbund, MUF, och har nu äntligen vaknat och insett att det vi på alternativa media och Sverigedemokraterna tjatat om i åratal är det riktiga om man vill hjälpa så många människor som möjligt.

Nu när Johan är vaken så kan han kanske fundera på att Sveriges asylmottagning kostar mer än vad FN har i budget för alla flyktingar i hela världen. Så vi skulle kunna betala hela FN:s flyktinghjälp och ändå få en slant över till våra pensionärer och sjuka.

Vår invandringspolitik är galen och det var Moderaterna som såg till att den urartade fullständigt, och en av dem som till fullo stod bakom Fredrik Reinfeldts ”Öppna era hjärtan” politik var Johan Forsell som varit med på bloggen tidigare… 

Johan Forssell
Johan Forssell Rwanda

19 thoughts on “Verkligheten har kommit ikapp ännu en moderat

 1. Verkligheten är något, som ledningen för både sossar och moderater, aldrig kommer i närheten av. Så är det bara.

  En röst på de två partierna, är en också en röst för verklighetsflykt.

 2. När jag igår skrev att jag måste återhämta mig efter min resa, p.g.a. ”hittan” vill jag visa er dagens diagram,och varför ”den gamle svittades” i Berlin.
  Värmeböljan där nere fortsätter och idag sattes nytt rekord.Aldrig tidigare gavs så höga temperaturer i Deutschland,under September månad !
  https://kachelmannwetter.com/images/scale/1.png
  F.ö. har redan Oktoberbier börjat säljas,så det rådde tack o. lov ingen brist på dryck. 🙂

 3. Hoppas att han öppnade sitt hjärta….och med vilket resultat ?
  Han representerar ju som bekant en humanitär stormakt, som styrdes av en ”stridshingst” med rötterna i Afrika.

  • Som sagt, ladda ner och läs ”Homo Erectus walks among us”. Obrutna sekvenser av chimpans-dna hos alla som har det minsta av afrikan i sig. Det förklarar väldigt mycket.

Kommentera