6 thoughts on “Muhammedan som kommit fel

  1. Jag tvivlar på att Storbritannien kommer att klara av utmaningarna de står inför. De ska nu lämna EU men tyvärr räcker inte det. Problemen finns redan inne i landet och förökar sig oerhört snabbt. Frågan är vilket land i Europa det smäller först i Storbritannien, Frankrike eller Tyskland? När det startar kommer inbördeskrigen sprida sig som en löpeld genom det infekterade Europa. Kan någon eller något stoppa det? Tyvärr inte eftersom fortfarande stöder regeringar, massmedia och etablissemanget vansinnet och kommer så göra tills det brinner utanför deras eget hem.

  2. Hörde jag rätt? Sa han-my friend-? Shut up hade varit på sin plats och publiken bua inte ens åt åsneriddaren. Batong i skallen på fanskapet och ut med en en jävlar fart !

  3. För första gången i världshistorien, troligen, har USA och Ryssland enats om ett angrepp på ett gemensamt hot, islam, muslimer = IS, alqaida m.m.
    Det visar betydelsen av hotet från muslimerna.
    Vi borde inte heller krypa för dem, med särskilda skolor, stridsledningscentraler (moskéer) m.m.
    Alla muslimer är muslimer.
    Koranen finns inte i ”lightversion”.
    Jag är rädd!

  4. Det är hög tid att vita människor visar hur arga och trötta de är på dessa extremister/muslimer! Han borde ha tystats direkt med mycket kraftfullt våld! Den lilla polismannen eller kvinnan på sidan agerar inte, ingen gör det och det är uppenbart fel taktik!
    Muslimen hör INTE hemma i Europa, han respekterar INTE våra värderingar, – muslimen borde skickas hem i en död eller levande till öknen där han hör hemma!
    EUROPA MÅSTE SÄTTA NER BÄGGE FÖTTERNA HÅRT OCH BESTÄMT ANNARS KOMMER VÅR FLATHET ATT BLI VÅR DÖD!!!!!!!

Kommentera