”Flyktingar” vägrar stanna, trots ett varmt välkomnande – det är för fattigt

INVANDRING. Tusentals invandrare vägrar att stanna kvar i länder som erbjuder dem en chans till ett nytt liv – eftersom dessa länder är för fattiga och för dåliga. 

Chockerande siffror visar att  säkra länder i och runt EU ignoreras av migranter som vill till länder nationer som Tyskland, Frankrike och Storbritannien samt givetvis de nordiska.

serbien

Syriska flyktingar har avslöjat att många av de länder de måste ta sig igenom är för fattiga att bo i trots att de påstår sig lämna ett krigshärjat hemland.

Hundratusentals har rest från Syrien, Irak och Afghanistan till Turkiet, genom Grekland, Makedonien och Serbien för att nå EU vid den ungerska gränsen.

Men majoriteten har inte för avsikt att någonsin bo i något land de passerar igenom. I Serbien kan migranter ”uttrycka avsikt att söka asyl” vid inträdet i landet. Detta ger dem 72 timmar att rapportera till en av fem migrationscentrum varpå de kan börja sin ansökan.

Men av de tiotusentals som har kommit till asylmottagningarna har färre än 600 sökt asyl i landet. Detta trots att Serbien önskar dem varmt välkomna.

Den serbiska regeringen har upprepade gånger försäkrat de asylsökande att de kommer att behandlas väl i landet, samtidigt som de försäkrat EU att de ska ta sin del av dem som flyr från konfliktområdena.

 

Enligt Belgradcentret för mänskliga rättigheter sade 577,995 att de hade avsikt att söka asyl i landet under 2015, men det resulterade bara i 583 i inlämnade ansökningar

 

Serbiens premiärminister Aleksander Vucic, säger att det serbiska folket välkomnar asylsökande och hans nation ska försöka hjälpa dem.

”Flyktingar är säkra och välkomna att stanna här. Vissa kommer också att stanna, trots att vi vet att de vill till mer utvecklade länder, och om de vill stanna, så har vi inga problem med det – det är bra, hårt arbetande människor ”.

Express

26 thoughts on “”Flyktingar” vägrar stanna, trots ett varmt välkomnande – det är för fattigt

  1. http://static.bz-berlin.de/data/uploads/2016/09/fotoweb/a00c5103c58-768×432.jpg
    Så här idylliskt bodde två av morgonens fasttagna IS-terrorister,som Merkels inbjudna gäster.Orten som ligger östligt från Hamburg var väl ägnad,att avvakta nya order om attentat från deras IS-ledning i Syrien.
    Alla tre som lyssnar till namnen Mohamed,Ibrahim och Mahir var också delvis delaktiga i det stora blodbadet i Paris 2015. Väl utrustade med speciella kommunikationsprogram i sina mobiler och datorer.I hela tre månader har avlyssning och observation skett kring de tre av tyska
    säkerhetspolisen.
    Nu är detta bara en krusning i vattenytan eftersom,det beräknas finnas upp emot 6-7.000 sådan ”stackars flyktingar” i Deutschland,som Führerin
    hälsat välkomna !

  2. Vi borde låta problemet med de illegala hanteras av rätt instans – militären. Som borde ha framgått så är det inte de fattiga och svältande från krigsdrabbade länder som kommer utan krävande rikemanssöner som vill ha ännu mer utan motprestation. Duger inte t ex Serbien så duger inte de här heller.

  3. Prima demonstraţie împotriva arabilor musulmani din Cluj-Napoca, la …
    http://www.napocanews.ro/…/prima-demonstratie-impotriva-arabilor-...
    Översätt den här sidan
    28 sep. 2015 – Prima demonstraţie împotriva arabilor musulmani din Cluj-Napoca, la începutul …. Arabii s-au refugiat în maşini şi au demarat în trombă înspre …

    Första demonstration mot muslimska araber i Cluj-Napoca (en stad i Transsylvanien) de 28 september 2015. Araberna var rädda, tog sig til bilarna och åkte iväg.
    Detaljer finns på internet även Google-oversatta texter på svenska.

    http://www.napocanews.ro/…/prima-demonstratie-impotriva-arabilor-

  4. Vet inte om det funkar, videon sändes på TV och man berättade om en syrisk familj med tvillingar och ett spädbarn. Efter 3 månaders odyssé med båt, sedan via Grekland till Rumänien. Där var de imponerade av en positiv mottagning med konfortabla lägenheter/rum på en flykting anläggning i staden Galati. Men de blir inte bortskämda, de får endast 16 lei om dagen för mat och kläder. 1 rumänsk leu = ca 2,40 SEK. Räkna själva totala beloppet. Och ute på gatorna rumänerna demonstrerade mot ”asylanterna” medan deras egna vuxna barn är tvungna att bo hemma med föräldrarna i brist på bostäder för unga. Samma missnöje som i Sverige, med skillnaden att rumänerna hotade med våld om myndigheterna fortsätter att släppa in flera sådana parasiter.
    Detta var i marsmånaden. Sedan dess har man kört packet i smyg, man var rädd för att rumänerna anfaller stackars araber.
    Ska leta efter videoklipp med folk som säger högt: ”De ska stanna kvar hemma hos sig i sina länder – vi år kristna ”. Några bar på ikoner med Jesus och olika helgon för att asylanterna ska se rumänernas tro och mod.

    Ce a gasit la Galati familia de refugiati care auzise tot ce e mai rau – Stiri
    stirileprotv.ro/…/familia-de-refugiati-care-auzise-tot-ce-e-mai-ra

  5. Serbien välkomnar asylsökande med öppna armar?! Nå! Gott och väl, därmed står det klart vart vi i förstone kan deportera inkräktarna. Serberna skall sannolikt med tiden komma att revidera denna patetiskt generösa inställning till invasionen… Hur remarkabelt naivt att inte känna till dess förödande konsekvenser!
    Andreas.

  6. Men vad händer när pengarna i Sverige inte längre räcker till för att försörja arbetslösa invandrare?

  7. Flyktingar?? Snarare parasiter som man genast måste bli av med. Sverige behöver göra något drastiskt för att få sämre rykte bland Arab- och Afrikaländerna. Befarar att det är för sent så det enda alternativet är en ”mur” vid gränserna så att ingen obehörig kommer in.

    • Sverige behöver göra något drastiskt säger du? När olika ”åtgärder” prövats utan att de hjälper så återstår väl bara skyddsjakt?

  8. I den svenska skolan där jag verkade innan jag hade vaknat och förstått så var det helt omöjligt att ha serbiska barn i samma klassrum som muslimska, på den tiden var de alla juggar.
    Detta var på 70-talet och det var ett veritabelt helvete i klassrummet, på 70-talet !!

  9. Det är väl solklart att man vill till något land där man blir behandlade utan någon som helst motprestation. Där man aldrig behöver jobba, där man i alla lägen är skyddade av advokatsamfundets ordföranden till rikspolischefen. Där nästan alla murvlar skyddar en även om man våldtar och är ett djävla kräk.

    • Låter rimligt med tanke på att Serberna sköt muslimer i parti och minut på 90-talet. Då var bosniaker som är ”muslim light” och fullt fungerande i civiliserade länder. Varför skulle de plötsligt acceptera rabiata, integrationsresistenta MENA-muslimer? Det måste vara mutor eller hot som ligger bakom.

      Vid första taharrushen tar lokalbefolkningen fram sina vapen från inbördeskriget och gör en repris på Srebrenica.

  10. själv har jag svårt med tanken på att svartingar stryker runt i björkskogen. Det passar inte in i vår natur. Det är väldigt fult.

Kommentera