Rättsskandal


Visst är det märkligt, men det som i åratal diskuterats på alternativa medier, framlagts av Sverigedemokraterna och kallats för främlingsfientlighet, är nu kutym i både politiska korridorer och på redaktioner över hela landet.

Det handlar förstås om vuxna män som uppger att de är barn och som därmed åtnjuter fördelar och förmåner de annars inte hade fått.

Åldern på de ensamkommande har i flera år ifrågasatts och diskuterats på ”hatsajter” och krav på ålderstester har framförts av SD i många år. I traditionell stil har detta möts med de sedvanliga epiteten ”rasism” och ”främlingsfientlighet”. Idag är det ingen som ifrågasätter, idag är det ingen som skäms, idag ställs krav på ålderstester över nästan hela linjen och nu har regeringen lagt fram förslag på dessa, även om de är ett slag i luften då de inte är obligatoriska, utan frivilliga.

Alice Teodorescu är en av få mediala personer som åtminstone försökt hyfsa debatten de senaste åren och i hennes nya debattartikel framförs sanningar som bara för ett år sedan kallades för främlingsfientlighet.

”Ett system som gör skillnad på utfall beroende på exempelvis ålder kan komma att utnyttjas. Att Sverige har tagit emot fler ensamkommande barn och unga än något annat land i Europa är således ingen slump”

Nej, självklart är det ingen slump att lilla Sverige där 2 procent av EU:s invånare bor, tog emot 40 procent av alla ensamkommande förra året. Lika lite är det en slump att lila Sverige tog emot näst flest asylsökande och att lilla Sverige intog en ohotad förstaplats när det gällde antalet asylsökande per capita. Nu står vi här med problem som sätter allt djupare spår i det svenska samhället och gräver att djupare hål i skattkistan.

”Att det finns ensamkommande ungdomar eller vuxna som har ljugit om sin ålder eller sitt ursprung för att få stanna och få tillgång till en fördelaktigare mottagning är inte konstigt även om det är moraliskt tvivelaktigt”

I debatten kan vi nu höra vänstern yla om att ljugande personer har sina skäl, att de inte kan utvisas p.g.a. dessa lögner och det är självklart med en liten lögn om man hotas av fängelse och tortyr. Varför dessa ljugande afghaner afrikaner och araber skulle fängslas och torteras i sina hemländer får vi sällan svar på, men i mina ögon är det väl bara kriminella och andra misshagliga individer som drabbas av detta? Klart människor som kommer till Sverige ljuger. Skulle jag få chansen att tillbringa fem år i Thailand med gratis boende, gratis mat, fri vård, fri tandvård, pengar på kontot och allt utan att behöva betala en krona, skulle jag självklart ljuga. Nu är det nog inte bara sin ålder många asylsökande ljuger om, det är nog i lika hög utsträckning namn, ursprungsland och anledning.

”Det är inte nödvändigtvis de enskildas lögner som åsamkat den största skadan, utan den tystnadskultur som legitimerat att myndigheter, medier och politiker sett mellan fingrarna sedan år 2006 när antalet ensamkommande barn och ungdomar till Sverige ökade rejält”

Denna tystnadskultur vet vi orsaken bakom. Myndigheter, politiker och journalister har sett mellan fingrarna för att inte drabbas av den sjuka som kallas ”rasism”. Rädslan för detta förhatliga och missbrukade ord har varit så stor att man hellre blundat än vidtagit åtgärder. Det Alice Teodorescu missar att skriva, är att tystnadskulturen inte gällt överallt. Fortfarande är det så att debatten varit het i såväl alternativa- som sociala medier och så har vi ett parti i riksdagen som sedan 2010 försökt lyfta debatten, men som tystats av en enhällig 7-klöver som gapat om ”rasism” och ”främlingsfientlighet”, ivrigt påhejade av en mediekår med hjärtat till både höger och vänster.

”Varför är vi så förbannat ängsliga i frågor som är fullständigt självklara i resten av världen, som dessutom är en förutsättning för att förtroendet för våra system och för rättssäkerheten ska bestå”

Precis. Varför är saker som är självklara i andra länder så förbannat svåra att se nyktert på? Ålderstester har funnits i Europa under många år, bl.a. i våra grannländer. En ordnad asylmottagning har varit legio i stora delar av Europa och politiker från både höger och vänster har i andra länder vågat ifrågasätta och neka. Varför är det bara i detta lilla land så svårt att våga erkänna?

”Enligt Migrationsverket förekommer tveksamheter rörande den egentliga åldern i 70 procent av fallen i gruppen som uppgett att de är i ålderspannet 15 till 17 år. Därför borde åldersbedömningarna göras obligatoriska när minsta tveksamhet råder eller ID-handlingar saknas”

Självklart ska ålderstester vara obligatoriska och inte frivilliga som regeringen nu föreslår. Nu är denna regering förvisso den sämsta och märkligaste vi kanske sett i modern tid, så detta slag i luften kanske bara var att vänta. Om Alice Teodorescu nu har rätt i raderna ovan, har Migrationsverket länge känt till tveksamheterna om ”barnens” ålder. Detta kan  förvisso intygas av flera anställda som i åratal fått sina vittnesuppgifter publicerade på Merit Wagers blogg, men om Migrationsverket känt till detta och inte agerat, borde ett och annat huvud sitta löst på personerna i ledningen.

”För det första hade Sverige inte ”hamnat” i någon situation, utan helt aktivt försatt sig i den. För det andra var det många som förutsåg vad som var på väg att ske, liksom många länge försökt uppmärksamma makthavarna om problematiken med vuxna som utger sig för att vara barn”

Exakt. Den situation Sverige nu befinner sig i är självförvållad av naiva politiker och generösa myndigheter. Den politiker som påstår att man inte kunnat förutse denna migrationsvåg ljuger, vilket Johan Westerholm på Ledarsidorna kunnat klargöra vi det flertal tillfällen, bl.a. i inlägget Historien förskräcker. Tack vare naiva politiker och generösa myndigheter är det nu vanliga, hederliga medborgare i Sverige som får ta smällen, medan de ansvariga i vanlig ordning klarar sig bra.

”Det är med andra ord inte enbart de som ljugit för att ta sig in i Sverige som i någon mån gjort fel – framför allt bör alla som bidragit till att skapa ett system som premierar lögner göra offentlig avbön”

De som borde göra avbön är politiker från 7-klövern, myndighetsutövar och journalister. I sanningens namn borde väl också Alice Teodorescu vara en av de som ber svenska folket om ursäkt. Även om hon är ett litet ljus i det mediala mörkret, har också hon varit påfallande tyst i denna gigantiska bluff som kallas migration.

GP

Den här underbara bildsviten publicerade på Affes redan 2012. Ingen förstod då att många vuxna ljög om sin ålder och de som påpekade detta fick höra att de minsann var rasister. (Klicka för större bild)

christina_hoj_larsen_02


38 responses to “Rättsskandal

 • jgarn

  Jag vill se huvuden rulla, huvuden från 7-klövern och slaskmedia. Det är där vi har landsförrädarna.

  Gilla

 • ÅMÅL

  @ ”moderaterna 2018”

  Gilla

 • Anna

  Det är inte bara det att de har förmåner dessa musslisar, ulänningar och män i medelålder och över medelålder som av mongo myndigheterna anses barn,
  utan de har förmåner som våra barn aldrig haft eller kommer få, det är inte bara skandal utan rent av äckligt!

  Gilla

  • Elin

   Så sant! Inte har alla föräldrar råd att ge sina egna barn ipads, nya mobiler, inträden till äventyrsbad varje helg och ffa fixar inte kommunen en lägenhet åt våra barn när de fyller 18. Men bekosta detta får vi göra!

   Gilla

 • Lena

  Lycksökare hela högen. En av gubbarna i artikeln är 60 år, hur många år kan han jobba ?
  Lögnare och bedrövliga är vad de är.
  http://www.express.co.uk/news/world/709357/Migrants-shunning-Serbia-despite-warm-welcome-too-poor

  Gilla

 • Lena

  Nytt namn på samma elände gör inte det hela bättre, först alla artiklar om apatiska barn som nerklottrade all MSM i åratal, en läkare skrev sanna artiklar om detta och jag tror att han fick mycket obehag från ”makten”.

  Gilla

 • Bengt Nilsson

  Nej, jag är inte en vän till alliansen. Men jag kan ju se klart för det lilla hönshjärnan, ops, mamman skulle det ju vara. Jo tänka sig, jag är faktisk medlem i SD.

  Gilla

  • Bengt Nilsson

   Den sista insändaren kl 20.17 igår var inte från mig, Bengt Nilsson, skulle tro att det var du hönsmamman. Ska anmäla detta hos Pettersson. När argumenten tryter kommer okvädningsorden. Väx upp, hur gammal är du/ni egentligen?

   Gilla

 • Moderaterna 2018

  Det är inget märkligt att både politiker och invånare drar öronen åt sig när landet överskjölls av invandrare.
  Men märkligt är att författaren till inlägget tar upp skiftet i synen på invandring på ett negativt sätt.
  Det är aldrig för sent att bli nykter.
  Moderaterna har kraftfulla förslag när det gäller åldersbestämmning, är inte det bra även om det kom sent.

  Gilla

  • Tony

   Det är heller aldrig försent att lära sig att stava rätt?

   Det är tur att SD finns, för var skulle annars karbonkopian A.K.B
   få sina skarpa förslag ifrån? Hon kopierar sådant rakt av som SD har framfört i flera år? Har inte nya Moderaterna själva något att komma med? Nya Moderaterna måste vara ett rasistiskt parti, för det är ju dom epitet ni slängt över SD när dom först kom med den politik som ni ni snott ?

   Gilla

   • Moderaterna 2018

    Först är du oförskämd. Sen raljerar du.
    Man kan inte stjäla politik.
    Var och en är fri att ta upp sina förslag stödja eller inte stödja andras för slag.
    Om man tänker sig höger vänster skalan i politiken. Så står M långt till höger medan SD har en typisk vänster politik, det är synd om folk, folk är beroende av hjälp.
    Folk som inte har tänkt en sekund på framtiden upptäckte att den personliga ekonomin kanske inte var så god.
    Då, då var det politikernas fel. och dessa ”fel” ska då staten täcka med nya och höjda bidrag. SD är en tillskyndare av bidrag, det är deras huvudagenda.

    Gillad av 1 person

   • Tony

    Jo men om man först kallar andras förslag för rasistiska, och sen tar upp samma förslag och gör dem till sina, och gör dem rumsrena, då är man antingen korkad eller stora hycklare? I ert fall ligger väl oddsen på 50/50. Men stöld av andras ideer är det ändå!

    Och sen du,hur har du tänkt att göra med dom 90% icke självförsörjande välfärdsturister, som M är djupt ansvariga för
    att dom finns här,sen om det Sociala inte ska betala??Ska nya moderaterna starta ett utkastar verk som ombesörjer utförselen
    av icke produktiva? Det enda som är nytt , är att ni satt ordet nya framför M.

    Gilla

  • Eyes Wide Open

   Om moderaterna vore nyktra på något sätt alls så skulle de, istället för att kopiera SD på varje punkt samtidigt som de förtalar dem, se till att få bort den våta filten Löfven-regeringen och utlysa extraval! Moderaterna är helt enkelt inte trovärdiga!

   Genom att inte se till att vi får ett välbehövligt extraval, så får man förmoda att de är nöjda med nuvarande flata massinvandringspolitik med alla dess oegentligheter.

   Och DET kommer jag ALDRIG att förlåta dem.

   SD senast 2018!

   Gilla

 • Synonymen

  Listhaug bekymret for flyktningstrøm fra Afrika
  – Dette kan vi ikke ignorere

  http://www.dagbladet.no/nyheter/dette-kan-vi-ikke-ignorere/62433332

  Jag har sagt det förut och jag upprepar: Skaffa er vapen!

  Skaffa er vapen så fort som möjligt.

  Om en halv miljard negrer och muslimer ska invadera Europa kommer vi att bli tvungna att skydda våra liv och egendom med våld.

  Gilla

 • Bengt Nilsson

  Hlnsmamman! Är du helt tappad bakom en vagn? Du skyller allt elände på Reinfeldt. Har har inte suttit vid makten på snart två år. Byt skiva nu, du låter alltmer repig. Det är ju den rödgröna röran som har makten.

  Gilla

  • Göte

   Må så vara. Men det var Reinfeldt som startade hela cirkusen som sedan den om möjligt ännu värre sossarna har fortsatt att använda sig av.

   Gilla

  • Tony

   Ja är man så jävla dum i huvudet som äggskallen är, så att han börjar att straffa befolkningen med massinvandring bara för att dom inte röstade så att det passade hans sjuka ideer, då ska han ha påskrivet vilken landsförrädare han är!
   Vi är för övrigt inte av med honom, han fortsätter att suga ur skatteslavarna med att ta utt nästan 150000 i månaden.
   Det är lönsamt att förstöra ett land, åtminstone för den som bär ansvaret för det?
   Att vi sedan fått en flane som inte begriper bättre, utan fortsätter i samma hjulspår, det fritar inte den förste dåren!

   Gilla

 • malmobon

  Det var Reinfeldt och Nya Moderaterna som startade den senast helt okontrollerade migrationen. Är väl för fan inte mer än rätt att AKB som är formad av Reinfeldt då tar ansvar för vad dem skapat.
  I stället kör hon med. ”SD har inga förslag på hur vi skall lösa integrationen, arbetslösheten, utanförskap o.s.v”.
  Jag säger det rakt ut till Anna Kinberg Batra. Sätt dig ner och samtala med företrädare för Sverigedemokraterna. Dina andra allianskollegor är slut.
  I Malmö har vi förslag så det räcker till.
  Ett av dessa är att satsa mer på Återvändarcentrum. Ta pengarna från AF.
  I Malmö har vi en växande svart marknad. Ingen gör något åt denna.
  Viljan saknas både hos arbetslösa invandrare och hos styrande S+Mp.
  1 miljard/år betalas ut i vad som för kallades socialbidrag.
  Region Skåne går med 420 miljoner i underskott i år.
  Här berättar Magnus Olsson om en del av SD Malmös lösningar. LYSSNA:

  Gillad av 1 person

  • Moderaterna 2018

   SD har nog mer att hämta hos S. Moderaterna är ett helt annat sorts parti, alltså ett parti som betonar det egna ansvaret och inte säger att det är stat och kommun som skall ansvara för olika försörjningsstöd.
   Dessutom tror jag att många som röstar på SD förut röstade på just sossarna.

   Gilla

  • Galten

   Lismaren och strebern bakom sitt skrivbord i ovanstående videoklipp, äger inte det minsta uns av trovärdighet i sina utsagor.

   Gilla

 • Tony

  Den regering vi har nu är ta mig fan rätt igenom korkad, inte ett beslut tar dom som innehåller något meningsfullt. Hur kan dom tro att dessa skägg barn frivilligt ska infinna sig för ålderstester? Dom som vet att dom ljugit om åldern har ju allt att vinna på att hålla sig undan. Ett sådant beslut ska utan tvekan vara obligatoriskt för alla som hittar hit!

  Gillad av 1 person

 • Eddy Karlsson

  SVT har genom sitt invandringsvurmande bidragit till sämre välfärd och gjort Sverige sämre och fattigare. Varför inte enligt dansk ide sänka Tv-licensen med ca 75 procent i ett första steg och slimma ner antal anställda? Så skulle SVT också få dra ett par strån till stacken.

  Gillad av 1 person

 • WILLIAM

  Det är mycket liv i Södertälje men syrianer är väl kristna””??????

  Gillad av 1 person

 • eugenecork

  SVERIGE synonymt med LÖJETS HEMVIST PÅ JORDEN !

  Gilla

 • jan

  Sverige styrs av ‘smarta’ dumskallar. Skiter i folket, tänker bara på sina egna förmåner. Dags för en kulturrevolution.

  Gilla

 • Thomas.B.

  Polisen klarar inte av att Ta en enda Gangster och bilbrännare
  i Södertälje, Malmö ,Göteborg, Norrköping, det finns inga resurser.
  Men när någon har skjutit en Järv i Norrbotten då finns det resurser
  då skickar man dit 43 Poliser och gör en Insats Man tar sig för pannan
  och undrar vad Prioriteras inom Polisen .

  Gilla

  • Tony

   Ja om man är Svensk så prioriteras Fortkörning och Felparkering,
   men något annat tar inte polisen tag i, för man har order uppifrån att släppa allt som kan härledas till invandringen och dess utbredda brottslighet!

   Gilla

   • Moderaterna 2018

    Fortkörnings böter har minskat, fartkontroller har minskat.
    Överlag har trafikpolisen minskat och det är synd då trafikpolisen arbete skyddar både egendom och människors liv.

    Gilla

   • Göte

    Det är väl klart så länge vi har en muslimsk regering.

    Gilla

 • Mimi N.

  Jag levde halva mitt liv under kommunismens övervakningsapparat och absurda lagar – känner igen tecknen här i den ‘berikade’ Sveriges demokratur. Det blir bara värre och värre om vi inte skärper oss och sätter stopp för kriminaliteten och för lögnerna – först och främst bluffen om ensamkommande barn/vuxna – vuxna/barn.
  De (=PK-eliten och PK-pöbeln) kommer inte att tysta ned oss längre – vi är många, vi blir fler och fler.
  Redan nu är de trötta och hesa – de har bräkt i den politiskkorrekta (lögnaktiga) kören alldeles för länge. De är just det som de anklagar sina motståndare för att vara. De dömer på förhand och avhumaniserar.
  När de inte lyckas sätta dit oss för inbillade hatbrott, då kallar de oss ‘rasister’ och ‘fascister’. De blir upphetsade, pilska och kåta av de två orden – därför skriker de ut orden och skriver dem i sina skitartiklar gång på gång, om och om igen … FÖR ATT FÅ SITT LIVS ORGASM – och de vältrar i det, perversa jävlarna !
  Min allra största önskan är att alla rånoffer, våldtäktsoffer, mordbrandsoffer, de tiotusentals misshandlade – alla offer ska få vittna i en ny Nürnbergrättegång nu knappt 70 senare, där alla nazikommunister och deras ‘skyddslingar’ ska få det straff de förtjänar!!
  Detta var ingen hotelse, utan en dröm jag och andra bortglömda, nästan svältande svenska pensionärer haft sedan en tid tillbaka.

  Shame on them all ! Punkt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: