Nu är det nog

Invånarna i Biskopsgården har fått nog, nog av skottlossningar, mord, våld, droger, vandalisering och annat som numera är vardag i mångkulturella förorter. De delar därmed samma tankar som invånare i övriga Sverige.

Det är bra när vanliga medborgare säger ifrån, men ofta verkningslöst. Det krävs givetvis helt andra åtgärder än hashtaggar för att få slut på detta.

”En del vet nog inte hur det svenska samhället fungerar”

Så säger en av invånarna i Biskopsgården som fått nog, ovetandes om att han avslöjar mer än han tror. Mig veterligen är det inte okej att använda vapen på öppen gata, mörda, våldta, råna eller hota i något samhälle. Förklarar inte detta att det kommit människor till Sverige med en tvivelaktig bakgrund och som inte har det minsta intresse av att anpassa sig och hjälpa till med uppbyggnaden av vår välfärd? Förklarar inte detta att du kan leva i Sverige utan att behöva lära dig hur vårt samhälle är uppbyggt?

Många av invånarna i Biskopsgården vill lämna området, precis som många vill lämna alla mångkulturella problemområden som skapats i detta förut så trygga och homogena land.

Vad GP:s artikel och invånarnas ord egentligen säger är att dessa områden och det våld som där regerar är facit av decennier med överdimensionerad, naiv och kravlös invandring av människor från icke-fungerande länder utan id-handlingar. Förvisso är den enskilda individens handlingar också den enskilda individens ansvar, men grunden av det kaos som råder i stora delar av vårt land har lagts av politiker och myndigheter som blundat och låtit detta ske.

Nu vill man avlasta de mångkulturella utanförskapsområdena med att placera människor utan id-handlingar i områden som fram till dags dato varit relativt förskonade från våld, vapen och vandalisering. Frågan är om detta löser problemen i förorterna eller om man bara sprider problemen till andra områden?

Hursomhelst är det bra att hederliga invånare reagerar, även om förortsligisterna struntar i en hashtag på twitter. Fast ännu bättre vore givetvis om politiker och myndigheter kastar av sig skygglapparna och erkänner att det här bara kommer att eskalera om inte riktiga åtgärder vidtas, även om dessa nu skulle strida mot den personliga integriteten och FN:s konventioner.

GP

#nuärdetnog

 

30 thoughts on “Nu är det nog

  1. Jaha och skulle det vara så vilket det till 99% inte är, så förstår jag Sveriges förfall inom poliskåren och varför poliserna slutar på löpande band när dom har kollegor som dig, fan vet du kanske till och med heter Dan i förnamn …inget förvånar längre.

    PS. Du vet väl att det är olagligt att utge sig för att vara Polis!.PS

  2. Donald Trump varnar för människor utan pass och ID handlingar spec. från Syrien, ”vi vet inte vilka de är, var de kommer ifrån eller har för bakgrund….!”
    Kloka ord men svenska politiker har inte lyssnat, Sveriges Konung sa nej till att placera flyktingbostäder på Djurgården, mycket klokt, nu slipper vi våldtäkter, rån och mord just där….
    I ett lugnt villaområde nära Vällingby C ska baracker och flera 1000 av dessa unga muslimer/araber placeras….Väl investerade pengar ?? Det lär kosta för Costa Gratis skattebetalare…
    Allt kan hända där och det kommer det att göra, rån, mord och våldtäkter av dessa ociviliserade barbarer/muslimer/araber!
    UUUUUUUUT OCH TILLBAKA TILL ÖKNEN!!!!!

  3. Lösningen heter skottpengar på dessa förortsgangster. Exempelvis skulle varje inlämnat högeröra betalas med 10 000 kronor skattefritt. Gissa om det ganska snart blev tomt på dessa halvapor i Sverige.

  4. Tag av poliserna deras Sig Sauer och ge dem till de drabbade som då kan skydda sina bilar, sin egendom och sig själva. Polisen har med nuvarande ledning visat sig totalt handlingsförlamad.

    • Sig Sauer skräpet kan dom behålla, ge varje Svensk en Glock 19 istället, en mycket bättre och säkrare pistol.
      Handlingsförlamade är inte rätta ordet att beskriva svensk Polis …inkompetenta stämmer bättre.

    • Man demonstrerar fredligt under pridefestivalen, där det propageras för tolerans och acceptans (som inte gäller andra än hbtq rörelsens åsikter) men han blir aggressivt påhoppad av hbtq folk och polisen/ordningsvakter kommer och tar mannen som inte gjort något olagligt,han använder sig enbart av sin grundlagstadgade rättighet att få uttrycka sin åsikt och han gör det på ett fredligt och tyst sätt.Här ser vi ett skrämmande exempel på att polis/ordningsvakter agerar i antidemokratins namn,de tar med mannen till polisstationen medan rabiata aggressiva nakna hbtq person tillåts spotta,kränka gå till angrepp mot mannen.Ordningsmakten (fyra stycken mot en fredlig demonstrant) försvarar alltså antidemokrater som är våldsamma,pk hjärntvätten av ordningsmakten är minst sagt skrämmande och borde få svenska folket att reagera och agera mot antidemokratiska onda krafter som vill införa diktatur i Sverige och hela västvärlden.Snart sitter vi alla fångna i pk diktaturens fälla och kommer inte loss.Vakna Svenskar!!

      Ca 2;30 in i videon ser vi mannen som tyst och fredligt visar upp sin skylt .

      https://www.motgift.nu/2016/06/14/film-snusket-pa-west-pride-och-hatet-mot-yttrandefriheten/

      • Detta förfarande från polisiärt håll är fullkomligt ovärdigt i en så kallad europeisk demokrati, och vittnar med all önskvärd tydlighet om att Sverige förvandlats till någon form av absurd totalitär och sexuellt avvikande anarki.
        Man är mycket angelägen från regeringshåll att emfasera acceptansen av dessa perverterade jippon, vilka i grund och botten tjänar som distraktion. Man begagnar sig oblygt av den gamla sanningen att ”sex säljer” och vad kan vara mer effektivt för att avleda den godtrogna massans uppmärksamhet från politikernas intrigmakeri än just spektakulära festivaler?!
        Sedan är det av underordnad betydelse att deltagare ur HBTQ-maffian, vilka exponerar sina vederstyggliga lustar t o m inför barn, borde omhändertas för sexuellt ofredande och förargelseväckande beteende. Etablissemangets enfaldiga komedianter dansar runt och lovprisar den samhällsfientliga depravationen. Fy för den lede!

  5. NU HAR DOM FÅTT NOG ….NU ???

    Efter att mängder med människor fått sätta livet till på alla möjliga sätt och vis och mängder med bilar har brunnit upp och mängder med polis, ambulans och räddningspersonal har skadats, enorma summor av skattebetalarnas pengar har brunnit upp och kastats bort med mera med mera med mera, listan kan göras hur lång som helst…

    …OCH NU HAR DOM FÅTT NOG, herregud säger jag bara lite jävla försent bara!.

    • Huvudet på spiken, min bålde meningsfrände!
      Din kommentar har uppenbarligen noterats av samhällsdemoleringens anhängare och ansetts som farlig för deras nationsfientliga agenda. Bilden är en mycket rättvisande sammanfattning över den svenska nationalkaraktärens förvekligande och intellektuella urartning, och det är min innerligt kända förhoppning att så många som möjligt skall memorera den. De ideologiskt förblindade feministerna nyttjar sin traditionella repertoar av skymford, och vill på detta sätt dölja den infantilitet som de paradoxalt nog ständigt ger uttryck för via sitt ordval.
      Andreas 🙂

  6. Åmål det där var en bra bild på din släkt men jag tror du är en.mycket svårt störd person du jag har en fråga har du blöjor på dig när du sover? Och klarar du av att torka dig i stjärten??

  7. Man vill inte och får inte gripa någon, för meningen från myndigheterna är att dessa importerade gossar ska ingjuta skräck i befolkningen, det är inte utan anledning att man tillsatt en hönshjärna i högsta polisledningen som ser till
    att ingen grips för detta, för så dålig är inte Svensk polis i vanliga fall, kan man tillsätta över femtio poliser för att gripa några tjuvjägare i det glest befolkade Norrland, men inte ta fast en enda skadegörare i det tätt befolkade Södertälje, så är det en medveten strategi från regimen?

  8. Vill ge dom som tröttnat på missfoster i dessa områden ett tips,det är fritt fram att göra vad man vill med dessa kaosblattar, risken att åka fast är så låg att det är värt det.ni har höghus använd höjden för att få slut på grannars skitungar,hustak+sten låt det
    Regna

  9. Och vår fega och genomusle Statsminister hukar i bakgrunden, han dyker sporadiskt upp och förkunnar att han har fullt förtroende för den lika usle
    rikspolischefen. Stefan Löfven besitter en förmåga, och det är att hålla sig undan när det uppstår drastiska händelser, vi såg det vid Ikeamorden i Västerås, inget uttalande på en vecka,trots att han befann sig i Västerås samma dag som halshuggningen av två Svenskar skedde? Hur djupt kan
    landets högste företrädare sjunka i feghet? Finns det någon botten där han inser sina tillkortakommande och begär sitt avsked? tror inte det!

    • Denne pajas som kallar sig statsminister måste ha världsrekord i tillsättande av odugliga ministrar. Bara tanken på att utnämna flumpartister till ministrar skulle rendera madrasserad cell.

  10. Finns det inget som ni tycker är bra med Sverige? Ni klagar på allt o alla varför?? Taskig barndom??

    • NEJ absolut ingenting är bra med Sverige idag, däremot så var Sverige ett av dom bästa länderna i världen innan invandringen och då pratar jag inte om dom invandrarna som kom på 60-talet och där kring, dom var och är fortfarande välkomna dessa invandrare är idag helsvenskar enligt mig och dom har alltid gjort rätt för sig och har alltid velat vara en del av det svenska samhället, till skillnad från dom som kommer idag som hellre river Sverige och mördar befolkningen.
      Så NEJ …ingenting är bra med Sverige idag!.

      • Ulla-Bella, du är en lögnaktig skitstövel och troligen två eller trekönad, eventuell okönad.

        Du har kallad dig Ulla-Bella, Mats, Jesus och fan vet allt.

        //Pettersson

  11. Läs Ledarsidorna i dag där Johan Westerholm beskriver hur man tillsätter domare i landet. En pusselbit i att förstå varför det blivit så illa. Lobbyister inom alla områden som bestämmer utan insyn utifrån. Som vanligt försvarade av Advokatsamfundets generalsekreterare.

  12. Det här är vad politrukerna ville ha, varsågod nu börjar gator o torg se ut som i Beirut, ni har lyckats – Grattis

    • Polisen skall inte vara politiserad det förstör kåren fullständigt.Polisen lyder enbart order uppifrån högsta ort, pk sjuka sjukklöverjuntan och deras Sverigeförstörande agenda som är densamma för övriga eu länder och även Usa.Sverige vill som vanligt vara bäst i klassen i Eu men Löfvenjuntan förstår inte/vill inte erkänna att de är sämst i klassen på snart allt..

Kommentera