Ihjälskjuten man var ökänd gangster


INVANDRARVÅLD. Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för dödsskjutningen på Frölunda torg i går. Offrets identitet har inte heller kunnat fastställas enligt polisen, men flera uppgiftslämnare säger att rör sig om ”en av stadens mest framträdande gängledare” som skjutits till döds.

Vi skrev om mordet ”Stor insats i Göteborg efter dödsskjutningen” men kan inte hålla med om att den mördade är ”en av stadens mest framträdande gängledare” som hatmedia skriver utan att uppge namn.

-Pettersson säger bara att det inte är något framträdande med detta, det är bara ännu en kriminellt belastad man med utomeuropeisk asylrelaterad invandrarbakgrund. En sådan som det finns alldeles för många av både bland offer och gärningsmän.

Den mördade heter Mazdak Vermahmood, 33, och känd från bloggen sedan tidigare. Läs HÄR.

Det finns all anledning att tro att gärningsmännen har samma bakgrund om om de skall kallas framstående som hatmedia skriver var även Adolf Hitler framstående…

 


24 responses to “Ihjälskjuten man var ökänd gangster

 • Ciros

  Är nån här som vet lite mer om Nicola jovanovic??
  Hata inte på mig för att jag inte är svensk för ni önskar att alla som har kommit hit hade varit som mig! 😉😉 hatar de här ”ligisterna” lika mycket som er om inte mer!
  Tack på förhand!

  Gilla

 • Tre dagar för sent! | Petterssons gör skillnad!

  […] Ihjälskjuten man var ökänd gangster […]

  Gilla

 • Sångfågel

  För att ni skall få insikt i hur Mazdak blev avrättad så bör ni nog även sätta er in i hur gangsterkriget i Biskop började.

  Once upon a time så tog ett kriminellt nätverk vid namn ASIR fäste i Biskopsgården, detta efter att de tidigare blivit bannlysta från Göteborgsregionen. Medlemmarna som ansluter är avhoppare från andra gäng och folk som har gemensamma fiender med ASIR.

  ASIRs fiender var just då följande: Red & White Crew, X-team, Black Cobra, Brödraskapet Wolfpack, Original Gangsters och lokala gäng ute i Angered, Bergsjön, Kortedala, Frölunda, Mölndal m.m, samt utomstående från andra delar av Sverige.

  ASIRs huvudbas blir Biskopsgården och under den tiden ligger dom i storfejd med X-team.

  Huvudpersonerna i Asir är Mohammed Selman (f.d. X-Team), Mahmoud Selman, Dhaffar ”Daffy” Al-Tai, m.m och nya aktörer anländer som Diren Öz, Eddie Jobe (f.d. R&W Crew), Hussein Chit (f.d X-team), Ahmed Warsame (f.d X-team), Sirak Dawit Fissahaye (f.d. R&W Crew) och Nikola Jovanovic (vars bror Danilo är R&W) m.m.

  Den interna konflikten inom ASIR påstås ha börjat då Diren Öz från Biskop snodde den fängslade Mohammed Selmans flickvän. Då lillebrorsan Mahmoud senare konfronterade honom vid Blidvädersgatan så blev han beskjuten med automatvapen.

  Detta ledde till en rad attacker från Backa Boys och deras allierade X-teamvänner. Efter en tid då allt lugnat ned sig så började Sirak socialisera sig med Backafolket, mycket tack vare hans barndomsvän Argzon Maxharraj som flydde till Hisings-Backa efter att ha skjutit Nikola Jovanovic och en Alan Dilshad Abdulwahab vid Klimatgatan 3, den sistnämnde sägs ha blivit förlamad i ryggen. Denna uppenbarelse ledde till ytterligare en splittring i ASIR där Diren Öz, Eddie Jobe m.m bildar Vårvådersligan och Daffy, Sirak och de andra Friskvädersligan.

  Backa och X-team alliansen splittras medan Norra och Södra Biskop börjar kriga mot varandra. Norra Biskop allierar sig med Backaboys pga deras gemensamma fiender (X-team och Södra Biskop) och konflikten mellan de två gangsternätverken kulminerar då Diran Öz skjuts ihjäl.

  5 juli, 2012: Diren Öz (1989) skjuts ihjäl på Önskevädersgatan i Norra Biskopsgården, två män flyr från brottsplatsen (troligen från Backaboys). Bröderna Eddie (1988) och Jamal Jobe (1991) från Vårvädersligan anhålls felaktigt misstänkta för mordet.

  10 september 2012: Lamin Kanyi mördas på Briljantgatans spårvagnshållplats efter att ha tjafsat med ”Daffy” och hotat Sirak ( Norra Biskop) över telefon. Sirak är tillsammans med Ahmet Dennis Soydan (1987) och Edis Alihodzic (1982) tidigare misstänkt för mordet på X-teammedlemmen Andreas Oskarsson vid pannhuset i Biskopsgården. Det ryktas även om att han skall ha knivhuggit Abdul Ali Khan från den ”ökända” Ali Khan familjen.

  5 september 2013: Två män skjuts ihjäl på Väderilsgatan i Norra Biskopsgården, detta skall tydligen vara hämnd för mordet på Diren.. En av de skjutna är Shoyep Badpa (oskyldigt offer), bror till Homa Badpa som är tillsammans med Houssein Chit från Vårvädersligan. Den andre personen är Arap Savran som har kopplingar till Friskvädersnätverket.

  18 maj 2014: Mohammed Selman (1984), ledande i Backaboys mördas i Backa, träffas av 30 kulor i en fritidslokal i Erikslundskolan och hans 35-årige storebror Mahdi Selman skadas av rikoschetter.

  19 jun, 2014: Argzon Maxharraj (1982) ledande i Backaboys avrättas i en bil i Skogaberg, Backa.

  18 mars 2015: Flera maskerade män från Friskvädersligan rusar in på restaurangen ”Vår Krog & Bar” vid Vårväderstorget och avrättar Houssein Chit från Vårvädersligan samt ett oskyldigt offer. Edis Aliihodzic (f.d. R&W), en ledande person i Friskvädersnätverket pekas ut av Housseins flickvän Homa. Ahmed Warsame, Jonis Adan, Josef Hällgren, Adam Abdulahi,,Onur Corap och tre andra med anknytning till Friskväders-nätverket åtalas och döms för de två morden.

  14 april 2015: Mahmoud Selman (1985), broder till den avlidne ledaren i Backaboys mördas i en bil på parkeringen vid Gunnaredsterassen i Rannebergen (Angered).

  2 april 2015: Berat Kastrati, en ledande person från Vårvädersligan grips, misstänkt för förberedelse till mord efter polisen avlyssnat hans hyrbil och beslagtagit flera automatvapen och splittergranater. 24-åringen dömdes till 5-års fängelse. Hans kusin Adrian Kastrati får ett likartat straff.

  12 Juni 2015: Fyra personer dödas av en bilbomb i Torslanda. Offren är Edis Aliihodzic (1982) från Friskvädersnätverket, Dejan Mandic (1986) och hans 4-åriga dotter Luna Mandic samt en man bosatt i Serbien men på tillfälligt besök (1991).

  2 september 2015: Flera skott avlossades mot en grupp ungdomar utanför föreningen Neutralas lokaler. Inga skadades, men allmänheten riskerar att träffas. Enligt polisen var händelsen möjligen en vedergällning för en skjutning på Friskväderstorget ett par dagar tidigare

  20 september 2015: En 23-årig Abdi född 1993, som känner några av de häktade i Vår Krog & Bar-utredningen, träffas av en kula i benet när han åker moped på Klarvädersgatan. Gärningsmannen försvinner till fots.

  7 oktober 2015: Återigen utsätts för Neutrala för beskjutning. Mirakulöst klarade sig alla medlemmar oskadda. På övervakningskamerorna syntes fyra maskerade män på två mopeder lämna området.

  14 okt, 2015: En handgranat kastas mot den häktade ”Vår & Bar” misstänkte Josef Hällgrens lägenhet på Dimvädersgatan 25 i Norra Biskop.

  30 oktober 2015: Småbarnspappan Omar Elmi Ali, 26, skjuts ihjäl utanför Sjumilaskolan. Marcus Soumaoro, 28, och Isak Dewit, 25 från södra Biskopsgården dömts till 18 års fängelse. Enligt polis och åklagare kan dådet ha syftat till att skrämma personer från Norra Biskopsgården med somaliskt ursprung.

  21 april 2016: En 24-årig man, med tydliga kopplingar till flera av de som då åtalats för inblandning i krogskjutningen, blev misshandlad på Friskväderstorget. Han ringde själv polisen. När första patrull anlände upptäcktes ett antal kulhål genom mannens kläder, dock inga kroppsskador annat än blåmärken.

  24 juni 2016: Den 23-årige Abdi som sköts i benet i september får sin lägenhetsdörr och trappuppgång perforerad av automatammunition. Även ett fordon, parkerat på gården genomborras av kulorna. Flera misstänkta grips.

  22 Aug 2016: En handgranat kastas mot en bostad på Biskopsgården där Ahmed Warsame (Friskvädersnätverket) är skriven och en åttaårig pojke från England dör.

  2 September: Mazdak Vermahmood blir skjuten i sin bil av okänd gärningsman.

  Inget av det jag har sagt kan dock bestrykas och namnen är som sagt fiktiva ,)

  Gilla

 • stefan_larssom@live.se

  han va iranen kurd ursprang muslim kurd hanns far va medlem i pkk

  Gilla

 • mari svensson

  Jag gillar att inga andra medier talar om vem det var som sköts. Under hela dagen sade de bara att det misstänktes vara en välkänd gängmedlem. Varför skall han skyddas – Han var ju en dömd brottsling?

  Gilla

 • nisi in patria

  Fixa fram en Gunvald Larsson, eller Robocop.
  Sen är det problemet fixat.
  Annars kan det ju vara med dessa människor att de är som råttor, De äter upp varandra efter som? Jag fattar inte varför folk laser deckarböcker, lyft upp persiennerna så har ni alla deckar fantasier utanför fönstret!

  Gilla

 • F.d. Socialen-dejmokraten, Ricke

  Ett avskum mindre, ingen vettig tycker det är en förlust, möjligen Stefan Löven som kanske springer där och lägger ner blommor som han gjorde för de mördade gangstrarna i Göteborg….
  Fy fan för den s.k. ”feministiska” politik som resulterat i planetens högsta våldtäktsstatistik på våra kvinnor!!!
  En äldre kvinna blev nyligen rånad i sitt hem av tre somalier som hatade henne med kniv – det är den utvecklingen dessa svin kallar ”feministisk”!!!

  Gilla

 • Moderaterna 2018

  Polisen behöver mer resurser det vill säga de bör vara betydligt fler.

  Gilla

 • jockfall

  Det blir för dyrt för oss att rehabilitera i ett fängelse. Denna självsanering är bra för landet.

  Gilla

  • Johan Krüger Haglert

   Utvisning till länder som inte vill ha dem är ju politiskt låst och dödsstraff lika så.

   Så bra ..

   Straff av bidragstagande män ifrån tredje världen under pensionsåldern är också otänkbart.

   Gilla

   • dave

    Båda går att komma runt. Använd dom amerikanska flygbaserna i stället för dom reguljära. Då kommer alla på plats.

    Gilla

 • Stromboli

  Ska det vara så förbaskat svårt att förstå……………………..
  ittta på hur maffian är uppbyggd och agerar……………………där har vi alla svaret !

  Gilla

 • Kalle

  Nu gråter Liberalerna igen.

  Gilla

 • mari svensson

  Självsanering kallas det men det är inte det vi vill ha. Vi vill att de skall få sitt straff och sedan utvisas på livstid. Inte rätt att ta någon annans liv men hellre en kriminell än en oskyldig ”bystander”

  Gilla

 • dave

  Skjut hela gänget och sedan det andra gänget, tredje osv.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: