SD ”En offentlig ursäkt till artisten Peter Jezewski är på sin plats, eller så är det VI som ställer in.”


DEMOKRATI. I morse skrev vi att Peter Jezewski förlorat en halv miljon kronor på avbokningar från Best Western, nu verkar det som Best Western riskerar att förlora betydligt mer. 

Artisten Peter Jezewski avbokas av hotellkedjan Best Western för att han öppet sympatiserar med Sverigedemokraterna. Best Western krävde att han offentligt skulle be om ursäkt för sin åsikt, för att inte bli avbokad. Jezewski svarade dem: ”Aldrig i livet att jag backar från mina åsikter.”

Detta är det e-mail partiet, Sverigedemokraterna, har skickat till Best Western.
”En offentlig ursäkt till artisten Peter Jezewski är på sin plats, eller så är det VI som ställer in.”

SD hotellnätter

-Nu börjar det bli kul tycker Pettersson, dessutom verkar det som Hotell Gustaf Fröding har ändrat åsikt rejält. Den 18 mars 2008 rapporterade SVT om nedanstående ”Vi behandlar alla lika”

Sverigedemokraternas riksårsmöte i Karlstad

Sverigedemokraterna kommer att hålla sitt riksårsmöte i Karlstad. Partiet som tidigare år har haft

Åsa Gunnarsson fd. Larsson gifte sig den 15 maj och började som Hotelldirektör på Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens och Hotellchef på Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens den 1 augusti i år.

Åsa Gunnarsson fd. Larsson gifte sig den 15 maj och började som Hotelldirektör på Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens den 1 augusti i år.

problem att hitta lokaler för sina möten, är nu inbokade på Hotell Gustaf Fröding.

– Vi behandlar alla lika. Det är ju ingen olaglig verksamhet som de sysslar med, säger Katja Taponen konferensansvarig på Hotell Gustaf Fröding som bekräftar att Sverigedemokraterna är bokade för konferens den 2-4 maj.
Trots att Sverigedemokraternas riksårsmöte förra året fick flyttas flera gånger efter att hotellen där mötet bokades utsattes för hot och påtryckningar, har det inte funnits någon tveksamhet på Hotell Gustaf Fröding.
– Nej, vi kommer följa de säkerhetsföreskrifter som finns och tolererar givetvis inga former av hot. Men vi har inte haft någon hotbild mot hotellet, säger Katja Taponen.


23 responses to “SD ”En offentlig ursäkt till artisten Peter Jezewski är på sin plats, eller så är det VI som ställer in.”

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: