3 thoughts on “Israel, ett ljus omgivet av det islamska mörkret

  1. OT: Det var Faceboook:s första sattelit som blev kvar på marken när Space X raketen exploderade. Jag önskar skitföretaget Facebook alla motgångar i världen! Måtte de få ett helvete!

  2. Geert Wilders säger sanningar bättre än någon annan – ” det finns ingen skillnad mellan civilisationer, det är skillnad mellan vår civilisation och barbarism=islam.”
    Helt riktigt det Geert säger, Israel är den enda demokratin i regionen och hur skulle det kunna vara på annat sätt då araberna/muslimerna levt under islamisk diktatur i 1500 år och det kan de fortsätta med.
    OM mänskligheten skall överleva och utvecklas måste Europa och Frontex sluta upp med att transportera muslimer/araber till EU!
    Här är de inte välkomna, vi vill inte ha dessa vansinniga mördare och våldtäktsmän i Sverige, vi ska stå upp för vårt eget folk och denna stämpel ”rasist” som är det enda Socialdemokraterna och andra företrädare för ISIS och terrorism har att komma med kommer attt slå tillbaka mot dem själva när Sveriges och Europas folk reser sig!

Kommentera