Indiana Jones mot Medeltiden


MELLANÖSTERN. Syriens president Assad är visserligen en tyrann men Syrien var ett betydligt bättre land under honom än det är nu. EU, USA, Kanada, Australien, Nato, Sverige, Finland, Israel och andra hågade borde hjälpa ryssarna och sätta upp en rejäl styrka och sopa rent från Al-Qaida, ISIS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna och alla de andra mördargängen.

Parallellt med detta borde en Marshallplan för Mellanöstern upprättas så det någon gång blir lite ordning i området. Araberna klarar det inte själva och PK:s extremistkramande verkar vara fel väg att gå.

Vi kan inte tömma Levanten och Afrika på folk och flytta konflikterna till Europa, är det för krångligt får vi göra på det enkla sättet och skicka Indiana Jones…


6 responses to “Indiana Jones mot Medeltiden

 • Suzie

  ‘Skrämmande Isis flygblad delades ut på vissa orter i Sverige.

  We’ll behead you in your home unless you convert to Islam’: Police in Sweden investigate chilling notes posted through letterboxes in the country

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3361706/Police-Sweden-investigate-chilling-notes-posted-letterboxes-country.html

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Bra med en plan än ingen plan alls, Sveriges ansvarslösa massinvandring vittnar om total brist på ansvar, samma andas barn som Barnläkarföreningen som är emot att ålderstesta ensamkommande med tandröntgen, röntgen av knän och fotleder, detta har resulterat i att de som är riktiga ”barn” blandats med vuxna kåta män/araber/muslimer från Afghanistan, Syrien, Eritrea osv. med den konsekvensen att polisen fått ärenden med barnvåldtäkter på HVB hemmen. Sverige borde INTE ta emot andra staters medborgare, vi har inte råd/resurser till det, vi måste få en ansvarsfull LEDNING, – nu har vi en LIVSFARLIG LEDNING….”Feministisk” kallar den sig trots att Sverige tack vare deras ansvarslösa politik leder våldtäktsstatistiken på jorden.
  OM de ger i uppdrag till Rättsmedicinalverket att testa ”barnen” så kommer resultatet bli att de ljuger till 100% om sin ålder, – Socialstyrelsen motsätter sig detta men förnuftet kommer att segra, Sveriges befolkning är trötta på den vansinniga politik som släpper in 10,000 tals ”ensamkommande” ”barn” till gigantiska kostnader för Sveriges arbetande befolkning!
  Instämmer att en Marshallplan borde upprättas och att Ryssland, Israel, USA, Kina och EU sätter av vad som krävs för att bekämpa terrorismen, vår tids värsta banditer, ju längre vi väntar ju dyrare blir det för EU, de är känsliga i Bryssel och vill INTE låta någon stackars flykting drunkna, – att de våldtar våra kvinnor och begår grova brott i Europa bekymrar inte byråkraterna i Bryssel så länge det inte drabbar dem själva. EU är i krig med galna terrorister, USA har förvärrat problemen i Syrien genom att motarbeta den enda vettiga, lagliga ledaren Assad. Dessa grupper där är alla galna mördare, det sitter i deras gener och i ideologin islam, – Ryssland samarbetar med Assad vilket är rätt. De ska INTE ha demokrati, det har de aldrig haft, de älskar islam och har alltid levt med denna ideologi. När Khadaffi var Libyens ledare var det lag och ordning i landet, att USA och EU gick in i konflikten har gjort landet helt laglöst och till ett ISIS fäste, USA har agerat fel. Ryssland tänker mer rätt än USA och det är samarbete med de legitima ledarna som krävs, upprätta stabilitet så att muslimerna kan bo i fred och få leva fullt ut med sin ideologi islam. Europa måste hur som helst stänga flödet av människor som flyr till EU, vi vill INTE ha dem här och till slut kommer folket i Europa att resa sig som en man och kräva att flyktingströmmen stoppas OM ingenting händer kommer EU ledningen att till slut få smaka folkets vrede!
  Det behövs många Indiana Jones och deras jobb borde vara att skjuta sönder de livsfarliga sjöodugliga båtarna innan de lämnar för färd mot Europa!!! Lasten med SKIT är inte välkomna här!!!

  Gilla

 • Pica pica

  Trots direkt uppmaning från USA till Turkiet att låta bli kurderna som fortsätter Erdogan istället för att koncentrerar sig på IS. Misstänkte nog från att Erdogan ville ”hjälpa till” i Syrien att han hade just kurderna i siktet.

  Det blir fler och fler länder som ska deltaga i kriget i Syrien och ha sin bit av krigsbytet….

  Gilla

 • Pettersson

  Moderat 2018, hur tänker du nu? Lite väl kostsamt? Hur många miljarder har ditt parti inte slängt på Migrationsverket, Bert Karlssons asylimperium och de ljugande unga desertörerna som kallas barn. Jag hade tänkt att en del av pengarna skulle komma därifrån och allt som blir över kan vi lägga på pensionärer, sjuka och skolan här hemma.

  Gilla

 • Android77

  IT-utvecklingen gick med rasande fart och plötsligt kunde alla nå varandra hela tiden till en hanterbar kostnad. Då började muslimska nätverka att byggas upp i Mellanöstern. Barak Obama och andra tyckte att de kunde få sina revolutioner så han gav dem sitt stöd. Snart ändrade revolutionerna karaktär och förvandlades till terrorism. USA hade låst fast sig i sin roll och kunde inte välja sida. Ja varför välja sida? Det bästa är ju att vara på båda då förlorar man aldrig. Nej USA:s roll i det här är sannerligen ingen trevlig historia. Hoppet står till Putin. Sverige får tycka vad tusan de vill när det gäller Putin. Men alla utom Putin sitter med tummen i arslet. Så är det bara!

  Gilla

 • br

  För det första.lägg de 6mdr a på fattigpensionärer na.vi lägger tillräckligt med pengar på folk som inte tillhör sverige.
  För det andra,det finns ingen kris inom polisen sa våran landsfader idag.skönt man blev ju lite orolig sista tiden.
  För det tredje:regeringen med löfven i topp har meddelat att de inför 0~tolerans när det gäller attacker mot blåljuspersonal samt 0~tolerans mot alla bilbränder som skett nu i en evighet.skönt.nu är det slut med det.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: