Par brutalt rånade i sin bostad

BROTTSLIGHET. Ett par utsattes i natt för ett brutalt rån i sin bostad i Härnösand. – Det är vad vi har förstått flera gärningsmän som tagit sig in i bostaden och lyckats komma över värdesaker genom hot och våld, säger Dennis Kärrman på polisen i Västernorrland.

Polisen har i nuläget ingen misstänkt och man vädjar till allmänheten om tips och iakttagelser.

Larmet inkom till polisen strax före klockan tre, natten tisdag. För P4 Västernorrland uppger polisen att paret inte hade skadats fysiskt men att de var skärrade och chockade.

Mycket mer än så vill polisen i nuläget inte säga, utan hänvisar till förundersökningssekretess och att man inte vill påverka eventuella vittnen.

Polisen uppmanar personer som har tips eller har gjort iakttagelser angående personer och fordon i området vid tidpunkten för rånet att höra av sig till polisen via 114 14 eller polisen.se.

Brottet rubriceras inledningsvis som grovt rån.

-Pettersson säger att i det nya Sverige måste vi barrikadera oss i våra hem medan polisen trycker upp armband “råna mig inte”…

8 thoughts on “Par brutalt rånade i sin bostad

 1. Spännande säger Fredrik Reinfeldt, berikande tycker Mona Sahlin, “DE HAR FLYTT FÖR SINA LIV JIMMY ÅKESSON” skriker svetsarlärlingen Stefan Löven; “alla är lika värda, vi klarar 40,000,000 till minst” kvittrar Annie Löf; “det klirrar fett i kassakistan” säger flyktingprofitörerna….I Costa Gratis är det riskfritt att begå grova brott, tacka oss säger 87:an!!!

 2. Att media mörkar kriminellas härkomst då de är utlänningar från mena är fruktansvärt illa och visar slaskmedias solidaritet med förövarna och förakt för offren,men att polisen som är avlönade av svenska folket för att upprätthålla lag och ordning för medborgarna i vårt land också förtiger,mörkar gärningsmäns signalement och härkomst är en mycket stor skam och skandal,polisen visar att även de står på brottslingarnas sida och i princip spottar på offren då polisen vägrar lämna ut signalement på menaiter som begår brott ,det är ett fruktansvärt svek mot svenska folket och offren,hur skall allmänheten kunna hjälpa till att få fast våldsverkarna när inget adekvat signalement lämnas ut från polisen,brottslingarna har noll respekt för svensk polis trots att de skyddas av just polisen.Sverige är inte att betrakta som rättsstat längre,laglösheten breder ut sig,folket måste snart ta lagen i egna händer precis som det var på vilda westerntiden,men de fick åtminstone Wyatt Earp,vi har ingen sådan tuff sheriff som står upp för lag och ordning,och rensar ut allt förbannat kriminellt slödder.

  • Våra politiker inom SD borde fokusera på denna fråga i Sveriges Riksdag varför INTE signalement lämnas ut vid grova brott!! Det kallas “ministerstyre” om ordern kommer från SOCIALDEMOKRATERNA, vilket det gör, verkställt av polisens största skitstövel Dan Eliasson som är tillsatt av politikerfrälset!

  • Vapendirektivet var det senaste diktatet som utfärdades i kriget mot oss svenskar, och vi närmar oss ett heltäckande anarkistiskt kaos där det inte är meningen att vi skall kunna försvara liv och egendom. Den islamistbefrämjande politiken innebär i praktiken mycket stora risker för gemene skattebetalare av inhemsk härkomst, och vi fråntas dagligen all heder och ära genom att trampas på och degraderas till andra klassens tjänstefolk.
   De brott som begås mot svenska folket utförs inte bara av de bestar som beretts tillträde, utan även av den svenska nomenklaturan som möjliggjort katastrofen. Makthavarna gör ALLT för att krossa nationalstaten och kan med fullt fog betraktas som George Soros haremsdamer. Allt medan resten av landsförrädarna, med bland andra vänsterstiftelsen EXPO i spetsen, lägger hela sin syndsvärtade själ i att sjunga asylantmarodörernas lovpris!
   Andreas.

Kommentera