8 thoughts on “Jimmie Åkessons sommartal i Sölvesborg 2016

  1. Mycket bra att J Å sa sig värna om oss fattigpensionärer och höja upp pensionen,lite men bättre än de ständiga sänkningar som har gjorts sedan 2011.Tror det när jag ser det.Däremot hade jag önskat att han sagt att SD står upp för Sveriges lagar och en rättssäkerhet för svenska folket ( vi som inte har livvaktsskydd 7/24) och kommer att se till att alla illegala,kriminella av utländsk härkomst kommer ovillkorligen att tvingas lämna vårt land.Stänga Sveriges gränser för lång tid framöver.Ett återvändarverk behövs och migverket skall stängas ner.

  2. Ett mycket bra tal av Jimmy Åkesson men störde mig på skitstövlarna i miljon-båten som inte orkade kliva iland som alla andra och ta del av talet, – finns många miljonärer bland Socialdemokraterna och de politiskt korrekta och de flesta av dem är mjukisar som SKITER i Sveriges framtidsutsikter….
    Att Åkesson tog upp fattigpensionärerna var bra MEN han borde nämnt de LO anställda som förföljs på grund av att de är SD sympatisörer, han måste nå dessa grupper om han vill vända Sveriges utveckling. Stefan Löven ligger ständigt på 25% av väljarkåren och det är dessa grupper och det är oftast svenskar som kommer att vinna på att den ansvarslösa massinvandringen stoppas, det är Svensson som lever i områden där de får smaka det mångkriminella mångfalds-HELVETE som startades upp av CIA agenten Olof Palme!!

    • Nu tror jag inte alls att Sossarna ligger så högt, dessa undersökningar görs där Tidningar är inblandade, och är det något man inte bör lita på så är det Svensk Media, där ligger Sossar och Moderater högt och SD
      hela tiden hamnar ungefär 10 % under vad som andra mätningar visar?

    • Vem bryr sig om Asyl Svenskans åsikter idag? Det
      enda jag läser om Sydsvenskan är det som står i
      tidningsstatistik där dom hela tiden dalar, så att det
      på sikt gör denne uppblåste så kallade journalist
      Arbetslös.

      • Du skall tänka på att en hel del ”sömntutor” fortfarande tar till sig vad hatmedia förmedlar Tony! 😉

Kommentera