Rea på medelhavskryssning??

För $ 400 får du en sittplats i en gummibåt. Mat och vatten ingår inte och flytväst kan vi tyvärr inte tillhandahålla eftersom de är slut i Afrika.  Billigare kryssning har man aldrig kunnat få. Kustbevakningar från hela Europa får dagligen lyssna på ” You have to save us”.

400 dollar

Har de inte helt frivilligt satt sig på detta kryssningsfartyg? -You have to save us! – pyttsan. Idag kommer fortfarande tusentals Afrikaner i gummibåtar över medelhavet. På denna båt såg jag en kvinna och ett barn – resten är fega s.k. män som lämnat sina familjer för att slippa försörja dem??  Man kan ju inte låta bli att undra.

Priserna har fallit dramatiskt. De som hade gott om  stålar har väl redan passerat medelhavet och nu är det bottenskrapet som har råd.  Vart skall de ta vägen?? Hit skall de inte. Vi har varken plats eller lust att ta hand om dessa s.k. “flyktingar”  Detta är inga flyktingar – detta är lycksökare.

Man blir illa berörd när man ser bilder från misären i Afrika men att låta dem komma till Europa är inte lösningen.  De måste stanna i sina hemländer och arbeta. Arbeta för att få landet att fungera. Det fungerar definitivt inte om alla arbetsföra män tar båten till Europa. Vi har inte samma uppfattning som Libanons regering – att vi gott kan ta hand om deras oduglingar som de inte vill ta hand om själva.  Det var ju inte länge sedan de hotade med att utvisa Svenskar från Libanon om vi skickade tillbaka deras “egna”.                  Libanon hotar med att utvisa “svenskar”

Förra året, 2015, kom över en miljon människor över medelhavet, de flesta till Italien och Grekland. I år vet man inte hur många som kommit men man vet att minst 3.o00 har dött när de korsat medelhavet.  John Hamilton har jobbat hela sitt vuxna liv på havet men det var först efter 1990 när han började på Maltese Armed Forces maritime squadron,  (Maltas kustbevakning) som han fick se mänsklig desperation. Hamilton tror att detta året kan bli ett rekordår i antal döda på Medelhavet.

Vad kan vi göra för att få ett stopp på detta vansinne??  Stäng alla gränser i Europa och skicka tillbaka samtliga som kommer över havet med dessa kryssningsbåtar.  Vi kan inte mer, vi har fullt upp med att hålla reda på dem som redan är här så att vi kan skicka tillbaka dem. Polisen “hinner” inte att skicka tillbaka dem som fått avslag på sin asylansökan. Hur skall de hinna ta hand om dessa testosteronstinna  lycksökare. Upplagt för katastrof, framförallt för Europas kvinnor.  Vakna Europa!!

hamilton

CNN

 

10 thoughts on “Rea på medelhavskryssning??

 1. Skulle vara kul att veta tiden det tar för dem att sparka sig över medelhavet för de verkar ha glömt att montera på en motor.

  Hoppas att de förstår att sparka åt samma håll och samtidigt.
  Kan vara en bra träning för att få ett arbete de närmaste 10 åren när de kommer fram.

 2. Har sett dessa mycket solbrända herrar härja överallt i sydeuropa och blir rädd. De har inga spärrar och bär sig åt som rabiessmittade hundar. Hur i all världen ska de kunna leva här?

  Varför ska vi vara med i EU när ledningen där inte är i närheten av att lösa problemet med migrationen?

 3. Ska vi kunna stoppa detta vansinne så är vi vita helt enkelt tvungna att ta i med hårdhandskarna.

  I just den situationen på bilden ovan, där använder man ksp och drar av några salvor framför gummibåten. Om de inte vänder om då, punktera båten och de får simma hem till Afrika.

  Den som anser att jag låter hård får tycka det då men jag kan stå ut med att ha människoliv på mitt samvete: Jag gör det för våra barns skull, för att de ska kunna leva ett liv i fred och utan risk att bli utsatta för grovt våld, massiv skadegörelse och alla dessa vidriga våldtäkter.
  Jag är beredd att sitta i fängelse för den saken, att jag medverkade till att få stopp på invasionen samt medverkade till att rensa Sverige och Europa från alla dessa miljoner överskottsindivider…

  Så mycket säger jag att vår frihet är värd.

  • “observator X”!
   Tror att du talar för många nordbor, och kanske för många europeer.
   Det är ju ändå inte vi som avlat barn som kaniner trots att
   förutsättningarna för att livnära barner varit nära noll.
   Men infödingarna har väl inte IQ nog att göra den kalkylen.
   — det går ju alltid att få någon annan att ta hand om problemen.

   Som jag skrev i början på stycket; Troligen kommer allt fler
   till denna insikt och åsikt, men många har nog svårt att se
   problemen så länge de inte är direkt drabbade själva.

   Samtidigt importerar vi muslimproblemet, som dessutom utgör
   ett direkt hot mot vårt land, mot vår egendom, mot vår välfärd,
   mot våra barn, mot våra flickor och kvinnor och mot våra egna liv.
   Alla muslimer är ju muslimer!

 4. Dessa människor saknar kognitiv förmåga att skapa eller upprätthålla en demokrati, hur skall det kunna fungera att ta in dessa i ett civiliserat samhälle. De enda gånger afrikanska stater har fungerat har de varit kolonier. Repatriering i stor skala och återkallande av medborgarskap är den enda lösningen.

Kommentera