Rea på medelhavskryssning??


För $ 400 får du en sittplats i en gummibåt. Mat och vatten ingår inte och flytväst kan vi tyvärr inte tillhandahålla eftersom de är slut i Afrika.  Billigare kryssning har man aldrig kunnat få. Kustbevakningar från hela Europa får dagligen lyssna på ” You have to save us”.

400 dollar

Har de inte helt frivilligt satt sig på detta kryssningsfartyg? -You have to save us! – pyttsan. Idag kommer fortfarande tusentals Afrikaner i gummibåtar över medelhavet. På denna båt såg jag en kvinna och ett barn – resten är fega s.k. män som lämnat sina familjer för att slippa försörja dem??  Man kan ju inte låta bli att undra.

Priserna har fallit dramatiskt. De som hade gott om  stålar har väl redan passerat medelhavet och nu är det bottenskrapet som har råd.  Vart skall de ta vägen?? Hit skall de inte. Vi har varken plats eller lust att ta hand om dessa s.k. ”flyktingar”  Detta är inga flyktingar – detta är lycksökare.

Man blir illa berörd när man ser bilder från misären i Afrika men att låta dem komma till Europa är inte lösningen.  De måste stanna i sina hemländer och arbeta. Arbeta för att få landet att fungera. Det fungerar definitivt inte om alla arbetsföra män tar båten till Europa. Vi har inte samma uppfattning som Libanons regering – att vi gott kan ta hand om deras oduglingar som de inte vill ta hand om själva.  Det var ju inte länge sedan de hotade med att utvisa Svenskar från Libanon om vi skickade tillbaka deras ”egna”.                  Libanon hotar med att utvisa “svenskar”

Förra året, 2015, kom över en miljon människor över medelhavet, de flesta till Italien och Grekland. I år vet man inte hur många som kommit men man vet att minst 3.o00 har dött när de korsat medelhavet.  John Hamilton har jobbat hela sitt vuxna liv på havet men det var först efter 1990 när han började på Maltese Armed Forces maritime squadron,  (Maltas kustbevakning) som han fick se mänsklig desperation. Hamilton tror att detta året kan bli ett rekordår i antal döda på Medelhavet.

Vad kan vi göra för att få ett stopp på detta vansinne??  Stäng alla gränser i Europa och skicka tillbaka samtliga som kommer över havet med dessa kryssningsbåtar.  Vi kan inte mer, vi har fullt upp med att hålla reda på dem som redan är här så att vi kan skicka tillbaka dem. Polisen ”hinner” inte att skicka tillbaka dem som fått avslag på sin asylansökan. Hur skall de hinna ta hand om dessa testosteronstinna  lycksökare. Upplagt för katastrof, framförallt för Europas kvinnor.  Vakna Europa!!

hamilton

CNN

 


10 responses to “Rea på medelhavskryssning??

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: