Stäng

28 reaktioner på “Sola i burkini???!!!

 1. Den franske borgmästaren som intervjuades i Opinion sa en sak om de som bar burkini. Det är provocerande! De ska till varje pris använda vår religionsfrihet till att trumfa i oss sin islam. Ett sätt att ändra vår kultur och levnadssätt. Sen säger de att de är så fromma, blaha. Så mycken ogudaktighet som frodas i deras länder.

 2. Vad angår det oss hur några kvinnor i Frankrike solar.?
  Idag har S presenterat en del av sin kommande politik. där finns mycket att nagelfara de ogillar skattesänkningar lika mycket som de ogillar besparingar.
  Att göra sig lustig över lustigt klädda människor skymmer en viktigare debatt.

  1. Hört talas om ”att mota olle i grind”

   Typiskt ”moderater” att inte tänka längre än näsan räcker.

   1. Ja det kan vara en poäng.
    Men nu pågår valrörelsen där den ekonomiska politiken är en hörnsten.
    Vi kan inte ”mota” enbart.
    Utlänningars beteende på avlägset belägna badplatser är i detta sammanhang enbart förvillande.

  2. Tjena Ali, på gång igen????

   Försök inte blanda bort korten nu! Du vet den här frågan om burkinins vara eller icke vara är förbannat, djävligt viktigt, du förstår Ali signal och symbolvärdet avseende burkinin är bland det viktigaste just nu!

   Sen vet vi ju allihop att svenska statens ekonomi går bra medan svensk exportindustri går sämre! Och det du Ali skapar ingen tillväxt!

   Vi är medvetna om att BNP per capita minskar! Men Ali det blir inte bättre med AKB som statsminister, moderaterna har inte tillräcklig skarp politik för begränsning av bidrag och fördelar till asylturisterna som invaderat landet Sverige!

   Ali en röst på moderaterna eller något av de små marginaliserade är fullständigt bortkastad!

   Däremot ger en röst på Sverigedemokraterna absolut störst uppväxling!!!!

   Stefan Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning innan du stänger dörren till regeringskansliet från utsidan!!!!

  1. En sorglig mångfald av olika faktorer, icke minst defekta gener orsakade av inavel, samt arv och miljö, medverkar till att dessa individer icke är mottagliga för vanligt förnuft, rim och reson. Varför dessa livsfientliga, heltäckta fruntimmer överhuvudtaget söker sig till en miljö som förknippas med sund avkoppling, motion och solbad, är för mig en veritabel gåta. Lika logiskt och estetiskt tilltalande som att försöka sig på att dansa balett i Graningestövlar.
   Andreas 🙂 Pro senso communi.

 3. Jag undrar väl bara vilken solskyddsfaktor muslimskorna använder, och blir verkligen inte burkinin väldigt kladdig.

  1. Haha! Tja, det finns anledning att fundera i dessa banor.
   Dock vet jag att madam Flods pigor å Hemsö nyttjade gråsalva till suggorna 😉

  1. Ja, att vara religiös förutsätter att individen har en mycket begränsad förmåga att relatera sin fantasi till verkligheten.
   Tro är att inte veta!
   Man måste kanske inte vara dum för att ha en religion
   men det underlättar nog om man är det.

 4. Kom plötsligt att tänka på Evert Ljusbergs ”det var då jag förstörde ryggen”

  Förr i världen på den tiden när jag var en ung och snygg en, då var kjolarna lång och det var då jag förstörde ryggen! Nu för tiden är kjolarna korta ja nu när jag blivit en gammal och stygg en!

  Kontentan av det blir ju att även om hucklekärringarna döljer sig helt så finns den vite mannens sexualdrift och hindras varken av hucklen, burkini, burka eller några andra heltäckande klädespersedlar! Det kan bli påsättning trots de yttre attributen, många vita män blir nog riktigt, riktigt sexuellt upphetsade av dessa totalt övertäckta kärringar! Vita män ser det lite som en utmaning att komma innanför klädhögen som omgärdar dessa kvinnokroppar!

  1. Hahaha!
   Det är verkligen hemtrevligt här på Petterssons om aftnarna! Pin livat! Det ligger kanske något uns av sanning i brors teori, oaktat undertecknad icke äger alltför stor kännedom om dessa burleska drifter. Vore jag hetero skulle jag dock tveklöst föredra ett anständigt svenskt eller brittiskt fruntimmer, ekiperat i en något smakfullare kreation än vad dessa dysfunktionella satansnunnor uppvisar.
   Det finns ett rikt utbud av snygga, normala baddräkter och bikinis, vilka håller ett någorlunda presentabelt snitt, varför det torde anses som fullständigt överflödigt att kväva kroppen genom att förvägra den sol. Lika förbannat patetiskt är det att springa omkring topless på en allmän badplats – ett skick som endast vittnar om ett sorgligt moraliskt förfall.
   Han är välkommen att replikera eller dekapitera min kommentar 🙂
   Med utmärkta hälsningar,
   Andreas.

   1. Andreas jo du var och en blir salig i sin sexualitet och sin specifika upphetsning, även om det skulle råka falla sig så att föremålen är av typen dieselmotor, rullskidor eller klädbylten är sexuellt upphetsande!

    Drar mig till minnes ett något mer burleskt minne från ungdomens dar då en äldre person blev sexuellt upphetsad av dieselmotorns vridmoment! Du vet Andreas dieselmotorer som på låga varv utvecklar sådan kraft att dieselmotorn näst intill vrider sig loss ur sina motorfästen när den utsätts för extrem belastning, utan att stanna! Du vet Andreas den där vibrationen som uppkommer från dieselmotorn som fortplantar sig genom bröstkorgen på varje individ inom fem meters avstånd från dieselmotorn!

    Nu till ett burleskt minne från i somras! Besökte Åre och fricampade i ulådalen! Jag och frugan sitter och solar när det skramlar till på asfalten bakom ryggen, jo då där kommer några vältränade grabbar och någon tjej upp på rullskidor! Inga veklingar uppförsbacke och de stakar så magmusklerna får vad de tål, av ljuden från skidorna förstår man att det verkligen ligger kraft i stakandet! Frugan och jag återgår till solbadandet, vi hör när rullskidåkarna svischar förbi oss bakom ryggen, nu på väg ner! Nu till det burleska och folks förmåga till sexuell upphetsning av att någon åker rullskidor! Det går några minuter och framför oss parkerar en yngre man i sällskap med en yngre välskapt kvinna, fullt normalt eller hur inga konstigheter med det! Det är nu det händer en bil till med yngre man och välskapt kvinna rullar in framför frugan och mig och parkerar! Paren i de båda bilarna kliver ur i princip samtidigt och den vältränade mannen i den först parkerade bilen kliver ur och ropar till den yngre vältränade mannen som just klivit ur den andra bilen! Såg du skidåkarna på väg ner, varvid den vältränade mannen som just klivit ur den andra bilen svarar, jo visst såg jag skidåkarna men du, du fick väl stånd när du såg dom? Därefter blir frugan och jag lite häpna, ja snudd på haksläpp! Det visar sig omgående att de yngre gentlemännen och kvinnan i den senast parkerade bilen känner varandra men kvinnan i den först parkerade bilen inte känner någon av personerna som anlände och parkerade sist! Efter frågan men du, du fick väl stånd när du såg dom påbörjades omgående en presentationsrunda så att alla lärde känna varandra. Ja frugan och jag undgick ju presentation vi var ju bara åskådare till spektaklet!

    Andreas som sagt det finns många sexuella böjelser i vår herres hage! Skulle kunna berätta fler men då blir det långrandigt och tröttsamt!

    Toppless går väl ann, men när GILFar börjar med solskyddskräm smörja brösten och nedre delen av magen och ner mot bikinibyxans linning ner mot blygdbenet på ett mycket sensuellt sexuellt provocerande sätt ja då blir det kanske lite för mycket! Andreas den absolut vidrigaste vinkeln att betrakta ett kvinnligt bröst ifrån är snettbakifrån när kvinnan lyfter eller skjuter fram armen och bröstet blottläggs från undersidan och därmed trillar ur läge! Annars har jag inget emot lite moraliskt förfall!

    Mer burlesk åt folket!

   2. Herr Diesel! Man får tacka för denna mycket informativa redogörelse över folkets allmänna degeneration. Personligen har jag svårt för att se det hela uteslutande från ett rent komiskt perspektiv och kan ej annat än att konstatera att sedeförfallet fått ett rejält stryptag om befolkningen. Detta slaveri under lasten, där man tillber liderligheten och förringar själslig bildning och intellektuell vaksamhet, har lett oss fram till dagens politik. Ditt inlägg, min bäste Herr Diesel, må ha varit underhållande, men ack så depraverat. Icke desto mindre fattade jag sympati för Ditt hängivna engagemang och vidlyftiga respons, varför jag, trots vissa uppenbara meningsskiljaktigheter, ber att få tacka så hjärtligt!
    Med en chevaleresk bugning från Eder trofaste magister Andreas, inofficiell husbög 😉 Vi ses i spalterna för nya nappatag!

   3. TACK, HERR DIESEL! EN MYCKET INFORMATIV TEXT. 😃👍 Haha!

 5. Knappast en tillfällighet,att detta irriterar X-pressen…En judatidning som står på Islamisternas sida !

  1. Att vara framstående och förstå sig på ekonomi retar en del. När det istället är så att sådana personer gynnar landet.
   Det är inte gnäll och klagande som byggt landet utan flit, arbete och begåvning.

  1. Hahaha!
   Ja, det har han förbanne mig rätt i! Hela uppträdandet vittnar om en total avsaknad av logiskt tänkande och normalt omdöme. Man kan tänka sig vilka vandrande bakteriehärdar dessa individer utgör. Duschar förmodligen med kläderna på…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: