”Hedersbrott ska inte gömmas eller glömmas”

INRIKES. Centerpartiet vill införa en hederskommission, som ska samla statistik och kunskap om hedersrelaterade brott och föreslå bra metoder för att motverka dem. Det säger partiledaren Annie Lööf vid sitt sommartal på Långholmen i Stockholm i går.

– Hedersbrott ska inte gömmas och glömmas bort. De ska lyftas genom att synliggöras, sa Lööf i talet.

Hon nämnde bland annat hur berörd hon blev av Sara Mohammads sommarprat i P1, främst beskrivningen av uppväxten och hur hon sa ja till att gifta sig med ett vapen mot sitt huvud.

– I Sverige ska vi inte inte svika offren, vi ska ta kampen om jämställdheten, sa Lööf.

Kvinnors trygghet var ett centralt tema i Annie Lööfs sommartal på Långholmen i Stockholm. Det handlar om ofredande av kvinnor på musikfestivaler, om våldtäkter som fortsätter att ligga på en hög nivå samt om hedersförtrycket.

-Pettersson undrar hur Annie Lööfs tal om kvinnors trygghet rimmar med Centerns politik om fri invandring från kvinnoförtryckande kulturer. Damen snackar som vanligt skit, det går inte ihop…

Annie, vad tror du? Hade mycket av ofredandet på festivaler och badhus, våldtäkter och gruppvåldtäkter, bilbränder, stenkastningar, handgranatssprängningar, skjutningar, balkongflygningar osv kunnat kunnat förhindras med annan invandringspolitik de senaste 40 åren? Vad tror du Annie?

Jag tror nog det finns tillräckligt med statistik och kunskap om hedersrelaterade brott för att göra något åt det. Det behövs ingen hederskommission som undersöker utan poliser som griper och domstolar som dömer. Allra bäst är att stänga gränsen och skynda på återvändarna…

DT.se

7 thoughts on “”Hedersbrott ska inte gömmas eller glömmas”

 1. När jag hör eller ser Annie Lööf kommer jag tänka på Korinterbrevet där det står att Kvinnan skall tigga i församlingen. Antingen är hon dum eller söker hon förgäves efter uppmärksamhet. “Vi har plats med 30 miljoner” är något av det dummaste jag hört.
  Annie har inte bara tappat bönderna som väljare. Även tappat bondförnuftet.
  F.ö. tycker jag inte kvinnan skall tigga i församlingen men Annie borde stämma av med någon innan hon öppnar munnen. Hur blev det eg. med månggifte som deras ungdomsförbund ville införa? Dessa är väl snart valbara politiker så då kommer säkert en motion om detta framledes.
  Alliansen finns inte längre så en röst på dessa partier är bortkastad.

 2. Det finns ingenting på jorden som heter hedersbrott. Man kan aldrig finna någon heder i att begå brott så därför faller begreppet på sin egen antydan.

 3. Behövs ingen kommission, ut med samtliga illegalister och vi har oerhört mycket färre problem i Sverige.
  Bortkastade pengar.

 4. Den barnsligt förtjusande Annie far med motsägelser, Annie släpp in fyrtiomiljoner asylturister så har du nått ditt mål, Sverige ett muslimskt land med sharia, barnäktenskap, hederskultur, hedersvåld, halalslakt, kvinnoförnedring och kvinnoförtryck i största allmänhet samt alla andra vidrigheter som de här individerna har i sitt kulturella bagage!

  Annie fyrtiomiljoner varav minst åttio procent kvinnoförtryckande män med utomeuropeisk härkomst! Du kanske får din önskan om fullständig kvinnoförnedring tillgodosett? Vem vet? Det kan väl inte vara något annat du är ute efter med tanke på dina fullständigt barnsligt förtjusande uttalanden!

  Annie du inbillar dig väl inte att ditt parti skulle få mer än någon promille av rösterna i något riksdagsval efter den asylturistinvasionen!

  Annie fortsätt du med dina barnsligt förtjusande uttalanden! Du verkar aningen självdestruktiv i ditt tänkande ett otroligt barnsligt tänkande som dessutom leder till totalt misslyckade uttalanden som fullständigt försvagar din trovärdighet!

  Du har trots de gröna mupparnas sympatier ett sjunkande skepp att hantera! Hur var det nu hela Sverige ska leva Centerpartiets upprepade mantra allt sedan sjuttiotalet!

  HahahohaaaaHohohahooha snacka om svagsint!

  Stefan Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning innan du för sista gången stänger dörren till regeringskansliet från utsidan!

  Ett djävligt gott råd kan var att uttala sig innan man tänk blir som att torka sig i röven innan man skitit! Tänk på det du Annie innan du uttalar dina motsägelsefulla barnsligt förtjusande uttalanden!

 5. Jo men Annie säger inte ett pip om vem det är som begår dessa brott, så hon menar väl i vanlig ordning att det är Svenska män som begår hedersrelaterade våldsbrott, men visst är det märkligt att Balkongflygning,mord på egna döttrar, gruppvåldtäkter , mass tafsningar och
  andra kvinnoförnedrande saker sammanfaller med intaget av stora grupper män från Mena?? Och Annie, hur hade det blivit om din dröm om 40 miljoner invandrare från dessa trakter hade slagit in?? Så fega har Svenska politiker blivit att man kan inte mumla ur skägget vem det är som står för merparten av all jävelskap som sker i samhället idag? Till och med alla bilbränder förklarar man med att bilar har brunnit förr? Jovisst , men då av naturliga orsaker, inte av onaturliga!

 6. Den uppblåsta politiska broilern och nippertippan har malt på i samma spår nu sen hon tillträde, vad har skett? Nada! Lägg av med att upprepa samma gamla floskler och skåpmat. Åstadkom lite handling istället.

Kommentera