Falska pass avsedda för IS-terrorister funna i grekiska flyktingläger

ISLAM. EU:s byrå mot terrorism byrån identifierat falska pass avsedda för påstådda medlemmar av den muslimska kriminella terrorgruppen Islamska staten i grekiska flyktingläger. 

Tjänstemän från Europol genomförde en undersökning av handel med de falska dokumenten avsedda IS i fyra länder – Irak, Syrien, Grekland och Österrike – i ett försök att följa ett spåren av de falska identitetshandlingar och se hur de används för att ta sig över gränserna.

Det finns farhågor om hur potentiella terrorister från Syrien och Irak kan ha undvikit statlig kontroll i Grekland genom att gömma sig bland flyktingarna och använda falska syriska pass att ta sig till Österrike och andra delar av Europa.

”I synnerhet har de identifierat falska pass i flyktingläger i Grekland som var avsedda för förmodade medlemmar i ISIS (Isil)”

Minst två av förövarna vid terrorattackerna i Paris i november 2015  använde falska syriska dokument för att ta sig in i Europa.

Läs mer på The Telegraph

-Pettersson undrar hur många IS-terrorister som har tagit sig till Sverige? Innan gränskontrollerna infördes var det fritt fram. Ett pass att ta sig in i och genom Europa med var allt som behövdes, vid svenska gränsen ”tappade” 90 procent av de asylsökande sina id-handlingar men aldrig sina mobiltelefoner och ingen frågade hur det kunde gå till…

 

12 thoughts on “Falska pass avsedda för IS-terrorister funna i grekiska flyktingläger

  1. Det tilltagande Kaoset vi numera upplever i flera länder i EU kan inte lösas eller ens förändras till det bättre utan våldsamt motstånd. Kalla det kontraterrorism om ni vill. Men var åtminstone mentalt beredda på att bli tvungna att döda för att inte bli dödade då varken polis eller Hemvärn gör något. – Hemskt men sant?

      • Din Video är ju inspelad i centrum av München…Har inte varit där på många år,dock ser det faktiskt sämre ut än i dagens Berlin.
        Sådan enorm mängd beduiner,finner man i min stad,”enbart” i vissa stadsdelar..Lägg märke till hur stor likheten är med svaren,vi skulle fått kring samma frågor i Absurdistan.
        Vill inte stöta mig med Småland.Men viss likhet är det mellan München,och folket i Smålands mest avskilda delar.
        Beviset för mina påståenden,ser ni på min bifogade Video…
        Bortsett från Bieren ! 🙂

  2. Precis … Då kan man ju fråga sig hur dessa välutbildade naiva lands-förädarna som sosse,miljö,vpk,moderat,osv,politiker tänker som utsätter sitt folk för dessa tickande bomber. Som lät gränserna vara vidöppna och låta dessa ljugande arabjävlar komma in utan pass…. Fy fan.

  3. Man behöver inte vara hjärnkirurg eller raket forskare för att förstå detta, sånt kan man räkna ut med arschlet.

Kommentera