”Det här är inget vi sett i Sverige tidigare”

En oskyldig åttaåring är borta, dödad av en samvetslös och feg mördare som i skydd av mörkret kastade in en handgranat genom ett fönster.

Jag är ingen expert och har heller inga erfarenheter, men tror mig veta att det tidigare funnits en hederskodex bland kriminella. Skada aldrig oskyldiga, i synnerhet inte barn. Det jag vet är att pedofiler och barnamördare står längst ned i hierarkin på våra fängelser. Tydligen är det nya tider nu.

”Det här är inget vi sett i Sverige tidigare”

Kriminologen Jerzy Sarnecki befarar att de kriminella invandrargängen kan komma att använda barn i sina brottsliga syften. Petterssons tog upp fallet med fyraåriga Luna som dödades när bilen hon färdades i sprängdes i bitar. Att mördaren i det nu aktuella fallet var omedveten om närvaron av barn i lägenheten, är svårt att ta till sig.

Robert Karlsson vid polisens utredningstjänst, bekräftar det högst ovanliga i att de mest förhärdade brottslingarna ger sig på oskyldiga, särskilt barn. Sarnecki tillägger att det funnits fall där kriminella använt oskyldiga för att komma åt sina tilltänkta offer, men de fallen är ytterst sällsynta.

”Det här är inget vi sett i Sverige tidigare, det förefaller vara ganska unikt”

Jerzy Sarnecki befarar nu en våldsspiral indelat i två steg.

 • Man struntar i att oskyldiga kommer till skada när kriminella gör upp sinsemellan.
 • Gängen ger sig medvetet på personer som står andra kriminella nära.

”Det har vi inte haft mycket av i Sverige hittills. Men det ligger i farans riktning när den här brutaliteten eskalerar”

Tyvärr är det mycket som sker i dagens Sverige som vi tidigare inte sett. Någonstans inbillar jag mig att detta beror på naivitet och rädsla. Det naiva har vi tagit del av när vi till leda fått höra hur alla som anländer till Sverige är utsatta människor som söker en fristad, som inget hellre vill än att få leva i ett tryggt land och som helst av allt vill bidra till vår svenska välfärdsstat. Rädslan ligger i att man konsekvent vägrat diskutera den andra sidan av myntet, detta av rädsla för att förknippas med det urvattnade ordet ”rasism”, men också rädslan för att drabbas av mediernas drev och anmälningar om diskriminering.

När det gäller användandet av barn i kriminella syften, är det något vi tyvärr fått läsa om från länder i tredje världen. Bara den senaste veckan har vi tagit del av självmordsattacken mot en bröllopsfest i Turkiet, där förövaren var ett barn som utnyttjades. Petterssons lade upp den spridda filmen om de irakiska säkerhetsstyrkorna som avväpnade en ung pojke från sitt självmordsbälte. Vi har också läst om Boko Haram som kidnappade 200 unga flickor i syfte att använda dem som sexslavar och som självmordsbombare. Vi har läst om IS som utbildat unga pojkar till att skära halsen av andra.

Om dessa skitstövlar är villiga att använda barn i sina syften, kan de göra det i Sverige lika gärna som i hemländerna. Det här är ytterligare en import vi kunde klara oss utan.

GP

Sven-Erik Alhem följer upp det här med orden ”Låt illdådet bli ett startskott för att utrota gängvåldet”.

Bra så Sven-Erik, men varför först nu? Gängvåldet har varit ett gissel i många år, inte minst i de mångkulturella förorterna och hittills har den grova brottsligheten mötts med silkesvantar och inte hårdhandskar. Med fallet där ett australiensiskt tv-team angreps av förortsligister i Rinkeby (se inslaget här) och där polisen öppet säger att de inte kan bevaka teamet för att deras närvaro riskerar att provocera skitstövlarna, undrar jag hur denna ”utrotning” ska gå till? Med en rikspolischef som dessutom känner större sympati för förövaren än för offret, känns detta som ett ”mission impossible”.

GP

Ska vi någonsin få slut på detta, måste alla kort upp på borden. Det duger inte att använda ord som ”integritet”, försköna sanningar och blunda för de bakomliggande orsakerna. Jag tror inte att hederliga medborgare räds sanningen, de räds snarare över att rättsväsendet och myndigheterna tappat kontrollen och att media undanhåller sånt de inte vill ska nå ut.

Två frågor som väcker tankar.

 • Har dessa skitstövlar blivit kriminella under sin tid i Sverige, eller var de kriminella redan när de anlända utan id-handlingar?
 • Regeringen tvingar nu kommuner att placera nyanlända i snart varje bostadsområde i Sverige. Kan de boende känna sig trygga i det, eller smyger otryggheten på när man inte vet vilka de nya grannarna från fjärran land är.

 

25 thoughts on “”Det här är inget vi sett i Sverige tidigare”

 1. Var personen som stod på hyreskontraktet i lägenheten vid brottet …….eller var den uthyrd till klanen från fjärran ?

 2. Lyssna på Jared Taylor igen, samma politiskt korrekta rapportering om dessa händelser i Göteborg som om våldtäkter och sexofredanden, det är TABU att prata om etnicitet, man nämner aldrig att det handlar om araber/muslimer mot somalier/svarta/muslimer…..Man måste prata om ras och etnicitet, det är skillnad på människor, vi är inte alla stöpta i samma form….Importerar man skit så får man skit och nu lär det fyllas på med 1miljon ytterligare dysfunktionella araber/muslimer importerade av SOCIALDEMOKRATERNA OCH MILJÖPARTIET och det mina vänner kommer att dränera Sverige helt på resurser och leda till en kriminalitet i nivå med Sydafrika eller krigszoner som Syrien och Irak.
  Sverige måste vara till för i första hand Sveriges befolkning och vi måste ta hand om oss själva och våra egna, – dessa banditer/muslimer tillhör definitivt INTE vår flora och fauna!!!
  Lyssna nu och lär er av Jared Taylor, dessutom förbättrar du din engelska gratis pö löpet….Från ungefär 4 minuter pratar Jared om sommarfestivalen ”We are Stockholm…”, nyligen avslutad….
  https://youtu.be/XRJE2gRtD1A

 3. ”High/Low Trust Society” är en internationellt erkänd sociologisk term. Det finns stor mängd vetenskaplig litteratur med utgångspunkt från detta begrepp.

  Erfarenheterna som svenskar gör driver pendeln från Förtroende till Misstroende.

 4. Finn adressene til der politikerbermen bor og flytt asylmottak til nærmest mulig dem. Nedlegg barnehage/skole/what ever bare det kommer så nærme inn på dem at noen av barna dems blir voldtatt/skamslått.
  Så i neste omgang opprette nye asylmottak der voldtatte/skamslåtte politikerbarn bor. Hvis de flytter så flytt asylmottaket til dem hvorhen ny adresse blir.

 5. Den gode Jerzy måste vara xx%%¤## unikt??, Islamisterna har ju bara kommit hem till Sverige och tagit an sig det gamla svenska traditionerna
  bl. a. att våldta, trakassera, bränna bilar och allt därtill. PK jublar för dom är minsann inte rasister

 6. Vi kommer nog se mer och mer av sånt vi aldrig sett i Sverige innan, det kommer bli allt mer av mellanöstern och mindre av Sverige med tiden.

 7. Tyvärr är det för sent att göra något, Sverige har redan passerat ”point of no return”. Gangsters och islamister från tredje världen som svenska politiker bjudit in och som försörjs till större delen av svenska skattebetalare har tagit över förortsområden och dessa kommer aldrig att återlämnas. Vi kan nu bara se på när det nationella sammanbrottet inträffar och det kommer att totalt slå sönder vårt land som det en gång var. Domen mot dessa landsförrädare kommer att blir hård när uppgörelsens dag kommer. Vi får hoppas att vi till dess återinfört dödsstraff för landsförräderi.

 8. Det enda sättet att komma till rätta med det här är att slå till mot deras klanstrukturer, d.v.s om en i familjen begår brott så i första steget talar man om att hela familjen kommer drabbas. Indragna bidrag, om man han en bostad hos allmännyttan,ut. Vid fortsatt brottslighet ,indragna eventuella medborgarskap samt utvisning ur riket . Bums.
  Den dagen man tar den sortens rättsskipning i bruk så kan vi se en stor minskning av detta helgalna kriminella skjutande och sprängande hit och dit.
  Som läget är nu hänger svenska lagstiftningen hopplöst i efterkälken ,sen gör det inte saken bättre att man har en pajas i ledningen för polisen.
  Kasta ut Eliasson NU och tillsätt en riktig polis i ledningen,ingen vänsterflummande nickedocka.
  All form av sk. dialogpolisarbete har ju med all tydlighet visat sig vara meningslös. Använd polisens våldsmonopol, kastar man sten så ska man vara medveten om att motparten faktiskt använder sina tjänstevapen.

  • Är du galen, det är ju kränkande, ”Feministregeringen”, Jonas, FI, Mona o 7-klövern går i taket, det handlar ju om baaarn och människor som flytt FÖR SINA LIV.

 9. Har brott kunnat styrkas eller har barnen lekt med handgranater som de hittat i lägenheten? Det är mycket spekulationer från experter och snickisnacki är igång i vanlig ordning. Han verkar dock ha svårt att skylla på samhället denna gång men det kommer nog vad det lider.

 10. Nej det är mycket vi inte har sett förut som följt med den omhuldade massinvandringen, sen har vi tidigare utrotade sjukdomar som gjort comeback. Dom som förstört hela landet lever i alla fall än så länge gott. Må dom få sina domar som de Quislingar de är.

 11. Varför sitter inte de kriminella gängmedlemmarna i fängelse sedan länge??
  Gärna i samma bur så kan dom ju göra upp sinsemellan.
  N reagerar PK eliten lite lite grand bara för att inte kränka ngn, ingen kommer häktas o fällas, inget kommer hända.

 12. Jerzy Sarnecki och Sven-Erik Alhem är 2 figurer som själv hjälpt till skapa situationen. Idioter och används flitigt av pk pressen därför dem är helt enkelt nollor.
  Problemet är invandringen, barnafödandet med bidrag.
  Barnbidrag skall bort. Vi kan inte hålla på finansiera att kvinnor bara är en form av äggkläckningsmaskin och där männen sitter i sponsrade föreningslokaler och tuggar kat. Gör avtal med Somalia och skicka tillbaka dessa. Har inte här att göra. UT.

Kommentera