27 thoughts on “Det pågår ingen islamisering som ni vet

  1. Har ju tidigare lagt in ett stort antal kommentarer under denna rubrik.Likväl vill jag visa er en bild,från ett av Berlins speciellt mångkulturella stadsdelar.
    Neukölln är ju en sådan,som jag inte direkt råder turister att besöka.
    Nåväl i deras östra ghettodel,talas numera arabiska vilket framgår av de reklamskyltar som finns på Sonnenallee.(solallèn):
    http://pi-news.net/wp/uploads/2016/08/sonnenallee1-440×225.jpg

  2. Har en nyhet som jag skonat er från tidigare idag.Ville ju inte förstöra söndagen.
    Men nu skall det fram.Skrev ju igår om de enorma mängder niggrar,som strömmat in med alla EU-färjorna till syd-Italien. Vid alla gränsorter i norr finns nu liknande campingar,som i Calais.I Österrika är man nu oroliga för att ett liknande scenario skall ske,som över Balkanrouten.
    Aporna tränger på mot gränszonerna,och frågan är hur länge man kan hindra dessa hundratusentals niggrar att bryta sig genom.M.a.o. väntar nu Kolera utöver Pesten,för oss europèer.:
    http://imgl.krone.at/Bilder/2016/08/21/Italien-vor-Asyl-Kollaps-Neuer-Grenzsturm-droht-Oesterreich-alarmiert-Story-525834_630x356px_0da944aa479ecca35ac6eb7c764256914__58343979_jpg_jpg_630x356_jpg.jpg

      • Skulle egentligen vilja byta ut ”tycker inte om” med ett mera ärligt uttryck !

    • För att ytterligare klargöra det allvarliga läge,som tornar upp sig i Absurdistans sydliga gränsland,(på andra sidan Östersjön),kommer här nästa dåliga nyhet i länk från Krone:
      http://www.krone.at/welt/deutsche-regierung-buerger-sollen-vorraete-anlegen-was-steckt-dahinter-story-525813
      För att underlätta för de som inte förstår vad som skrives,är detta en uppmaning från tyska försvarsminissan,till sina landsmän/kvinnor.
      Alla hushåll rådes att lägga upp reservproviant för minst 10 dagar.
      Inte sedan kalla kriget har sådant behövts i Tyskland.
      Speciellt vatten,konserver och andra hållbara livsmedel rådes ha hemma.

      • Vi har bott i Nederländerna, där lärde oss våra grannar vad som är viktigt, ja vi är beredda !

    • Jag har sett hur det ser ut i Como bara negrer mestadels unga män. Men Schweiz har stängt gränsen och står beredda med sitt försvar. De tänker framåt men har fått mycken kritik från EU – tack och lov är de inte medlem.

      Vi hoppas på en tidig vinter. Det kan bli lite kallt i Norra Italien för dessa afrikaner.

  3. Jag kollade in på fri tider där dom har ett reportage om festivalen We are stockholm som Chang gjort med bilder och allt ,,och jag förstår att slasken är livrädda när bilder som dessa slinker igenom censuren ,,bildbevis ,,,,det är endast blattar o negrer som släpas iväg ,,,jag ser inga ”Svenska”män som omhändertas ,,,OBS bara blattar och niggers ,,,och inga andra ,,och det är inte pga rasism utan det är pga att det är just blattar och negrer som tafsar ,,,kolla själv nu ,för materialet kommer att omhändertas av säpo och betraktas som risk för rikets säkerhet

    • Tror att många nu bestämt sig för att inte hjälpa de idioter och avskum som röstat för denna skit och detta h-e. Det är liksom rätt åt dem som nu blir våldtagna, rånade, mördade och / eller inleder rasblandarförhållanden. Varför ska vi som i decennier påtalat judens agenda och lögnerna som de fyllt oss med för döva / dumma öron i allt från ”allas lika värde”, ”det finns inga raser” till förintelsebluffen och vilka som låg bakom 9/11 mm, nu helt plötsligt komma till dessa vidriga avskums och deras avkommors hjälp? För mig kan det vänsterpatrask och de idioter som inte ens nu genomskådat tillvaron våldtas och mördas av ni*****, babbar, ziggisar och andra homo apiens som de glatt med sina dumokratiska ”val” tillåtit juden att importera.

  4. …och sådant mänskligt antiintellektuellt avskräde vill feministerna fylla landet med.

    Är feminister suicidala?

  5. Jävla flockdjur,gå o jobba istället eller just det.Det är inte därför dom är här.Europa kommer få sitt eget Syrien,det handlar bara om mängden inavlade kamelknullare.

  6. Släpp grisarna fria på våra gator och torg,mera grisar många grisar överallt,fridlys dem och inför fängelsestraff för dem som försöker döda dem.
    Repatriera alla icke integrerbara muslimer nu.Avgå Löfen med hela ditt rövarpack till regering.

  7. Några ton grisavföring som sprutas över ”demonstranterna” skulle sitta fint i det här fallet.

  8. Som alltid så skränar de och ser otäcka ut, Danmark och Sverige ja vad säger man……………..”lycka till” !

  9. Måste de föra sånt oväsen jämt? För att utöva sin kultur kan de väl sitta hemma eller i moskén?

Kommentera