Zigensk tiggarmisshandel


Förra lördagen blev jag misshandlad, det skulle aldrig fått hända om, om vi haft politiker som värnat oss istället för kreti och pleti från jordens alla hörn och avkrokar. En rumänsk zigenartiggerska slog mig med sitt hopfällda paraply, hon rappade med all sin kraft till mig över ryggen och vänster överarm.

Ni som känner till mig sedan tidigare vet att jag näst intill dagligdags dokumenterar vår samtid och då i både ord och bild. Mina dokumentationer kommer att bli ett tidsdokument över den svenska politiska elitens totala haveri. ”Vi” bjuder in och verkar att sträva ner till samma osunda samhällsnivånivå som många av de utländska medborgarna kommer ifrån.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Jag har för flera år sedan dokumenterat i bild zigenartiggerskan som mutat in sin plats vid Willys Hemma på Söderkullatorget i Malmö, det är mitt torg. I denna stadsdel har jag vuxit upp, jag samt även mina barn har gått på Söderkullaskolan, det var en annan tid då. Detta torg och denna stadsdel tillhör inte längre mig, jag måste hålla mig undan annars skapas det oro och zigenerskan ”känner sig provocerad”.

Och vad är det då som är så provocerande för en rumänsk medborgare tillika zigenartiggare, jo hon gillar inte att jag utan att betalat fotograferat henne för några år sedan, hon är ej heller tillfreds med att jag inte lyder henne med hennes utpekande om att gå i en ytterst vid båge runt henne för att komma in i butiken där hon sitter sedan som sagt flera år tillbaka. Jag är hatad av en zigenerska, i takt med hennes lystnad för mitt land tappar jag mer och mer lusten för mitt eget födelseland

Ett av flera nationella haverier är zigenartiggarfrågan, förutom att sitta med en smutsig pappmugg och säga hej hej handlar det som många vet även om människohandel, rån, skimming, prostitution, bedrägeri, ockupation, vandalism, nedskräpning, olovlig vistelse, hot och våld.

Våra flata och fega politiker medverkar med sin uttalade icke-vilja att ta tag i problemet dessa fega folkvalda medverkar då mer eller mindre öppet till kriminalitet och andra missförhållanden. Därför är jag å det bestämdaste av den åsikten att misshandeln av mig har svenska politikers stor skuld i.

Det hör till saken att jag sedan en längre tid undvikit att göra familjens inköp i just scenen för brottet, och det på grund av att zigenerskan är en elak jävel, hon spottar, fräser, gör obscena grimaser samt kallar mig för mycket fula saker på sitt språk (jag har fått det översatt)

I lördags gjorde jag ett undantag, jag skulle hjälpa och  göra inköp åt en äldre person därav cyklade jag till min närmsta dagligvarubutik. Såhär gick det till…….

………du ser att zigenerskan sitter på sin inmutade plats och med sina ben i position rakt ut. När hon ser mig komma drar hon in benen, och jag förstår såhär i efterhand att det är en strategi, hon vill att jag ska komma nära.

 

Väl inom räckhåll ger hon mig ett slag med sin hand på mitt ben, jag går med raska steg in i butiken och berättar det för kassörskan, och samtidigt informerar jag henne om alla de gånger som hon satt fälleben (krokben) för mig, men då har jag lyckats att snubblande räta upp mig.

 

Och om inte slaget med handen vore tillräcklig så håller zigenerskan koll på mig när jag betalar, kvickt som en vessla reser hon sig upp då hon ser att jag är på väg ut och står beredd med sitt hopfällda vit/blå paraply, jag får ett hårt rapp över rygg och arm.

 

Såklart begär jag att kassörskan ska ringa polis, men hon ringer sin kollega som kommer ut, han går ut till tiggerskan. Jag ringer själv polisen, och polisen som jag har på tråden kan inte sända någon till min hjälp då det inte finns några poliser lediga för mig. Jag meddelar polismakten att jag tar hand om det själv, jag har inte tid att vänta timmar, dagar eller veckor för hjälp.

 

Nu händer det jag visste skulle komma, zigenerskan sitter och gråter för allt ont jag gjort henne, hon visar sitt ben med åderbråck för butiksbiträdet och det finns ingen i hela världen som det är så synd om än just henne.

 

Såklart kommer jag att sitta med ”Svarte Petter”, det är ju ändå trots allt så väldigt synd om en zigenare från Rumänien, fast hon precis slagit på en svensk kvinna i Sverige. Sverige är fantastiskt! Men ändå, i förhör med polis inser jag under samtalets gång att nu är hon misshandleskan registrerad, så om tre månader ska hon UT………polisen jag hade i telefon blev först tyst, men insåg att det är så. Med min polisanmälan tickar tiden ut för zigenarrumänskan, hon ska UT…..men så har vi verkligheten att förhålla oss till, vi har flata politiker och en politisk polismakt. Nu kära Petterssonsläsare får vi bida vår tid, kommer jag att kallas till rättegång, och om isåfall kommer rätten att fälla den som slog, eller ska jag läxas upp, jag en malmöit som har ”fräckheten” att inte lyda rumänska zigenare. Fortsättning följer, kommer ”Margit” att utvisas?

 

( Obs bilderna på zigenerskan är några år gamla, brevet från polisen kom igår. Det finns fler aspekter i denna händelse, jag kommer att skriva ner om mina funderingar om varför en del av mina landsmän i Malmö struntar i en person som just blivit misshandlad för att istället ge pengar till en tiggande utlänning )

 

Vid pennan

Eva-Marie


33 responses to “Zigensk tiggarmisshandel

 • Förundersökningen läggs ner | Petterssons gör skillnad!

  […] Den 13 augusti i år misshandlade en rumänsk tiggarzigenerska mig med tillhygge, hon rappade till mig över ryggen och vänstra överarmen med ett hoprullat paraply. Vid förhör och på min fråga svarade Zandra att hon tog allvarligt på ärenden när människor blir slagna. PYTT. Ärendet är nerlagt ” Det finns inte längre anledning att fullfölja förundersökningen. På det utredningsmaterial som nu föreligger går det inte att bevisa att den eller de som varit misstänkta har gjort sig skyldig till brott. Ytterligare utredning kan inte antas förändra bevisläget på ett avgörande sätt.” skrev hon. […]

  Gilla

 • ruben

  Hur kan ett samhälle låta främlingar ( tiggarna ) muta in sina egna arbetsområden på allmänna platser och dessutom ostraffat hota eller slå invånarna? Jag tror knappt det är sant att vi är så utelämnade? Vi behöver nytt riks-styre för att komma till rätta med allt! Annars får vi nog vänja oss vid medborgargarden, vilket vore slutet för demokratin.

  Gilla

 • Mia

  Du och den zigenska kvinnan verkar ömsesidigt tycka mycket illa om varann. Eftersom det inte brukar vara ens fel när två träter så hade det varit mycket intressant att också få höra hennes version.

  Gilla

  • Lena

   @ Mia
   Zigenarkvinnan är gäst om än en objuden sådan, som gäst tar du alla hänsyn som tänkas kan, zigenarkvinnan har ett annat land där hon är medborgare.
   Eva-Marie har ett land Sverige och är så vitt jag förstår inte medborgare i något annat land, inte tusan ska E-M behöva ta hänsyn till en hänsynslös som vad jag förstår saknar allt förnuft och artighet.
   Zigenerskan ska återvända till Rumänien och se till att alla medel som betalats ut från Brussel till zigenarna ska gynna henne och hennes klan men det kräver ”lite jävlaranamma”, enklare med ”muggen” !

   Gilla

   • Mia

    De styrande i Rumänien har fått klagomål från EU för att de inte använder de pengar de får till det de är avsedda för. Man låter ju till och med bli att ta ut de pengar som finns för att slippa göra något för zigenarna.

    En rumänsk politiker blir inte populär om han/hon vill satsa på zigenare. Så det behövs nog mer än lite jävlaranamma för en zigensk kvinna att påverka de styrande.

    Och om det uppstår bråk och osämja mellan två personer så ska väl inte den ena hamna i ett automatiskt underläge för att den inte är svensk medborgare. Svenskarna reser till de flesta länder och konflikter uppstår och som svensk anser man inte då att man måste hålla sig på mattan för att man inte bor i landet.
    Jag har haft ett jobb där man verkligen fick höra vilka olika versioner två parter kan ge om samma sak, så har man bara hört den ena vet man inte så mycket om situationen.,

    Gilla

   • Lena

    @Mia
    Efter närmare 30 år i olika Europeiska länder med små avbrott i Sverige och usa, kanada, så har åtminstone jag lärt mig att vara ödmjuk på främmande mark.
    Vad politiker och makten pysslar med det kan jag som vanlig medborgare inte påverka i någon högre grad.

    Gilla

   • Mia

    @Lena
    Om du vore en zigenarkvinna som vistats i dessa länder så skulle du knappast känna dig som gäst i annat land, en mycket ovälkommen sådan i så fall.
    Bara din blotta existens skulle få många att tycka illa om dig, tror jag.

    Gilla

 • ”zigener hälsar på dig” | Petterssons gör skillnad!

  […] har det gått en månad sedan jag blev misshandlad, jag blev slagen av en rumänsk zigenartiggerska när jag skulle handla mat på Willys hemma vid […]

  Gilla

 • mari svensson

  Gilla

 • dave

  Bunta ihop och …….

  Gilla

 • Lex77

  Varför håller de på som de gör?

  Och nej, det beror knappast på någon ”nedärvd rasessens”, utan det har förmodligen andra orsaker.

  Gilla

 • Thomas.B

  I går på fredagen Vid halv sju tiden var jag på Systembolaget i Oxelösund
  och köpte en dunk vin, när jag kliver ut ur butiken får jag en fotboll i nyllet
  det visar sig att på vårat torg precis utanför bolaget håller dom nyanlända
  flykting ungdomarna på att spela fotboll jag blev skit förbannad tog bollen
  och kickade iväg den då blev jag attackerad av ett gäng på upp mot tolv
  ungdomar som kom fram till mig och skrek att jag var rasist nasist och att
  jag skulle sluta dricka jag lyckades komma fri och fick söka skydd inne på
  bolaget jag blev jävligt rädd det var lite folk ute på torget och gänget var
  jävligt hotfulla det var invandrar grabbar allihop och dom var jävligt skrämmande det är så att vår fina idyll i Oxelösund har blivit helt
  förstörd av alla dessa invandrare kan tillägga att jag och mina grannar
  har vid två tillfällen tagit in kärring och en gubbe som går och gräver
  i våra gröna soptunnor funderar på att lämna Oxeösund och flytta
  här kan man inte bo kvar om man ska bli överfallen när man går och
  handlar

  Gilla

  • old SD2014

   @ Thomas.B
   Var har du tänkt att flytta? Jag måste tyvärr göra dig besviken, enda dräggfria stället är månen.

   Det blir tyvärr lite dyrt att flytta dit…..

   Gilla

 • old SD2014

  @ Eva-Marie
  Jag tror inte att jag har kommenterat dig innan, men nu jävlar får det räcka, jag har medicin på ditt problem, en tubsocka med ett par batterier i, knyt igen.

  Sedan är det upp till dig hur du brukar denna när du blir överfallen, satans jävla pack säger jag bara ( inte du Eva-Marie)

  Gilla

  • age

   Tack för ett bra tips!
   Jag ocks ”old”, ”age”, men vältränad.
   I min ungdom tränade jag intensivt något som numera är förbjudet,
   jiu- jitsi, en kampsport som hade sin grund i japanska försvaret.
   Många av enheterna var direkt dödande eller allvarligt skadande.

   Utanför ICA Maxi i nyköping blev jag angripen av en sådan där som du beskriver. Han slog flera slag, som jag värjde mig mot.
   ”jag har pistol” sade han, men visade ingen.
   Jag var mest rädd att jag skulle skada honom allvarligt om han fortsatte. Bad ett par personer att stanna och iaktta det som hände.
   Som tur var behövde jag inte skada honom. Efter några varv runt bilen med honom efter mig lugnade han sig och gick därifrån.

   Gilla

 • DORIAN

  Jag är ROM OCH HETER DORIAN JAG ÄR FÖDD I I SVERIGE MIN SLÄKT HAR BOTT HÄR I 500 ÅR OM DET STÄMMER DET DU SKRIVER SÅ BER JAG OM URSÄKT DET DU RÅKADE UT FÖR ÄR INTE OK DEN RUMÄNSKA TIGGERSKAN SKA SKÄMMAS DORIAN

  Gilla

 • Karl

  Jag är rädd för att det kommer bli ett rent disfunktionelt innan våra makthavare och opinionsbildare ser det som vanliga medborgare ser idag, utan möjlighet att påverka utvecklingen.
  Det är därför jag funderar på att dra. Ännu högre skatteutag från er som är kvar. 87% ville ju har det så här i sista valet.

  Alla är så ”goda”.

  Gilla

 • Pica pica

  Du får lära dig av proffsen Eva-Marie. När hon rappade till dig skulle du ha kastat dig på marken illvrålande och ropat på hjälp.

  När jag blev prejad invid min bil av två stycken som jag sett utanför butiken blev jag först rädd så jag skrek till men sen steg mitt skrik till ett illvrål efter hjälp och de försvann snabbt. De gillar inte att bli uppmärksammade i sin dagliga gärning.

  Gilla

 • Karl

  Tack Eva-Marie för dina erfarenheter. Nu är det så att inget hjälper att skriva på ”hatsidor”.

  Ni kommer att få all skit i framtiden, detta är bara början. Jag kommer att lämna detta land, pallar inte längre, faktiskt. Tycker synd om er som måste stanna kvar, eller inte, beror på hur ni röstar.

  Själv är jag konservativ som tidigare kunde tänka mig att rösta på socialdemokrater eller moderater beroende vilken politik de förespråkade.

  Reimfelt sänkte detta land för att hans farfar (eller någon, var svart). Jag kommer aldrig någonsin rösta på moderaterna i framtiden, aldrig någonsin.
  Sossarna är helt körda, patetiska tillsammans med vattenmelonerna.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Jo det tror jag faktiskt att det gör, alternativ media behövs och det blir vi varse varje dag. Hatmedia dippar brant, vem vill ha dom? Du kan ju tänka dig hur sydslasken skulle skrivit om denna misshandel, jag hade fått skulden för zigenartiggerskans åderbrock samt även för hennes hemorojder ifall hon har några 😉

   Gillad av 1 person

 • Falköga

  Polisen måste kolla hur länge hon varit i landet. Högst tre månader enligt EU-regler. Eller ger polisen fan i EU när det gäller tiggare?P

  Gilla

  • Eva-Marie

   Måste och måste, du måste inse den krassa verkligheten, vi lever i Landet Ding Dong

   Gilla

   • Hans Nilsson

    Du har helt rätt Eva-Marie Sverige är verkligen landet upp och ner. Det finns inga andra än vanliga skötsamma Svenskar som har en massa måsten som de måste leva och rätta sig efter och de rättigheter som vi borde ha blir allt mindre och allt färre.

    Gilla

 • Android77

  En sån här ska man ha.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Hennes var blå och vit, jag bad polisen notera i förhörsprotokollet att zigenerskan var beväpnad.

   Gilla

 • mari svensson

  Lycka till – way to go!!!!!

  Gillad av 1 person

  • Eva-Marie

   Tack ska du ha Marie, men båda jag och poliskvinnan som förhörde mig vi var rörande överrens om att man inte ska hysa för stora förhoppningar om att det leder nån vart.

   Jag frågade om vad som skulle hänt ifall det varit jag som rappat en zigenare med ett paraply…….suck pust stön…….tror väl inte att jag varit en fri kvinna den dag det är nu, jag hade förmodligen suttit inne på vatten och bröd i någon fängelsehåla

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Goda Eva-Marie,
    tillåt en nytillkommen läsare att framföra sina varmaste hälsningar till en heroisk landsmaninna!
    Det är med bestörtning man tar del av denna svenska vardagsbild, som tyvärr utgör en del av det mentalt påfrestande klimat som påtvingats oss.
    Undertecknad delar Din vrede och avsmak över detta beklagliga och för vårt land ovärdiga scenario som spritt sig till samtliga orter.
    Hur regeringen i förstone kunnat godkänna att detta patrask skall äga fritt tillträde, är oss alla en gåta! Det offentliga rummet har ockuperats av allehanda nidingar, vilka med ont uppsåt anlänt till våra dårhusmässigt generösa och toleranta breddgrader.

    Tacka tusan för att tiggarpacket blir styva i korken då de äger full kännedom om polisens undfallenhet och underbemanning. I Sverige är det ju fritt fram att bära sig åt hur fan som helst, utan att riskera några nämnvärda påföljder!

    Det råder en akut fara för allmänheten på gator och torg, och vi skall alla vara väl medvetna om att ingen polisiär hjälp finns att vänta vid begångna brott. Rättssäkerheten är nu underminerad och anarkismens nationsfientliga ideologi tillämpas fullt ut.
    Politikerna, Eva-Marie, har samtliga handlat i ond tro och detta är inget mindre än kriminellt!
    Vi har endast oss själva och vårt sunda förnuft att lita till.
    Jag önskar Dig full upprättelse för de obehag Du tillfogats.
    Andreas 😉

    Gilla

   • Mr Q

    En lysande kommentar och ett brett ordförråd,som t.o.m. imponerar på mig ! 🙂

    Gillad av 1 person

   • mari svensson

    Du försöker att göra något i alla fall. Du ger ju inte upp

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: