21 thoughts on “Turkiet varnar för Sverigeresor

 1. Löfvens anti-feministiska regeringsjunta borde snarast se till att Arlanda får upp en skylt med texten ”Ladies welcome to Sweden the rape capitol of the world”.Naturligtvis skall kvinnofientlige Löfven själv posera på bild tillsammans med texten.

 2. Kan det blir e absurt…att man i Sverige med blygaste männen i världen begår våldtäkter på löpande band plötsligt..
  … jojo….
  Tack för att vara anklagad som våldtäktsma…..
  ..,.vissst
  tacck.

 3. Har skrivit tidigare. Antingen är man naiv sosse eller självmordsbenägen om man åker till Turkiet. Bojkotta deras varor. Streckkod börja på en 8 för varor från Turkiet.

 4. Fler klipp av de förtroendevalda globalt, om det inte var så allvarligt så kunde det vara roande.

 5. Bra! De får gärna varna alla okristna icke-européer att ta sig till Europa. Bättre det än att vi ska behöva samla ihop och repatriera dem.

  • Tror du på fullt allvar att detta kommer att avskräcka dem? Effekten lär snarare bli den motsatta.

  • Bilden är från Hotell Gästis i Varberg. Ägaren beundrar och tillbeder Lenin, tro det eller ej !

 6. Turkiet har onekligen en poäng här…Lyssna på Jared Taylor, här säger han att fallen av våldtäkter är 6ggr högre i Sverige än i USA p.gr.a. den ansvarslösa massinvandringen av araber/MUSLIMER….!
  Lyssna från c:a 4 minuter….
  https://youtu.be/XRJE2gRtD1A

  • Tillägg: Tack vare ”feministen” Stefan Löven har 350,000 ytterligare araber/muslimer välkomnats av regeringen de senaste två åren, människor utan pass och ID i de flesta fallen som vi inte vet någonting om annat än att de är MUSLIMER/ARABER och potentiella våldtäktsmän och mördare!!!

   • OT?
    Enligt min mening består det feministiska Fi som Löven fjäskar för av många oattraktiva desperata kvinnor som saknar karl? Men varför Löven vill ha folk av det slag du tar upp i Sverige ovan är bara pga att han behöver röster av parasiter som backas upp av röstberättigade som har sin utkomst som anställda på helt onödiga institutioner & myndigheter med DO som värsta exempel. Anser emellertid, att de som inte ”ansträngt” sig i skolan eller arbetar – eller ens vill det! – och därmed inte gör rätt för sig inte skall ha någon rösträtt öht. Dessutom skall de inte kunna utnyttja sina ungar för att vi skall ”tycka synd” om dem.
    – Glöm inte zigenarna i sammanhanget. De har latat sig sedan hundratals år nu och beskyller oss ”andra” för att de inte fått jobb.Men vad de menar med jobb innebär väl inte att sitta i en butik och glo & sno i?

Kommentera