16 thoughts on “Pensionsräddare i “arbete”

 1. Under denna rubrik passar också en beskyllning mot den svenske bollsparkaren Marcus Berg in.Vid veckans match lär han ha sagt sanningen,om en av de danska Brönbys niggrar på plan. Har de gånger jag sett Marcus i aktion,knappast överväldigats nu höjde han sig några knäpp.
  Länk till Berliner Kurir,som är störda över händelsen,och visar upp en stor bild på den “okorrekte svensken”,som kallade niggern “apa” !
  http://www.berliner-kurier.de/sport/fussball/gegner-als-affe-beschimpft–rassismus-vorwuerfe-gegen-ex-hsv-profi-marcus-berg-24620236

 2. Kan informera er om att i bl.a. italienska gränsstaden Como,har det nu vuxit upp ett likadant läger som djungeln i Calais.Samma förhållande råder i andra norditalienska gränstrakter,och nu har man börjat bussa tillbaka dessa niggrar,100 mil söderut i landet.Men vad hjälper detta,efter några dagar är de åter tillbaka i lägren ! Bild från Krone.at:
  http://imgl.krone.at/Bilder/2016/08/15/Flucht-nach-Europa-Der-groesste-Andrang-kommt-erst-Bevoelkerungswachstum-story-524820_630x356px_ad26bb8c388c491e44c6ac96dfb21245__0_fl_chtlinge-s_1260_jpg.jpg

 3. Lite av mina egna tankar, på Sardinien har förts en helt annan politik än den på grannön Korsika.
  På Sardinien var alla med mycket pengar välkomna oavsett varifrån dessa pengar kom. Det gavs tillstånd till all lyx, samtidigt så försvann gemenskapen, på Korsika råder motsatsen.
  Stolthet är viktigt för att en nation ska överleva !

 4. Hur länge tänker Italien och Grekland acceptera detta?

  Ett par vakter med hagelgevär än det enda som skulle hjälpa.

 5. Bråket mellan Sverige och Turkiet har tagit en ny vändning.
  En stor annons på Atatürk-flygplatsen varnar nu för att resa till Sverige .
  ”Sverige har den högsta våldtäktsstatistiken i världen”, lyder annonsen från den regeringstrogna tidningen Günes.
  Och det stämmer ,,,.

  ,,Det är svenska män som står för världens högsta våldtäkts andel per capita ,,Vad har hänt med de svenska männen ??? Svenska män som hitintills varit det mest kvinnofrids aktiva i hela världen ,,,det kanske är Zika viruset som slagit ut hjärnan på alla ,,,Ja det måste det vara ,,,det kan ju inte bero på att man börjat kalla alla jävla negrer och araber för svenska män nej det är uteslutet ,,,det måste vara Zika

  • Det konungariket skulle svara med att sätta upp Turkiet på UD:s varningslista och att Kammarkollegiet skulle sluta teckna resegarantier dit.

 6. Övertalig, massproducerad biomassa vilken befinna sig på fel geografisk position.
  De ska vara i världsdelen Afrika. Där ska de…vistas eller vad de nu sysselsätter sig med om dagarna.
  De är för många. Det blir så när västvärlden lägger sig i med sina vaccineringar och sitt bistånd.

  Det här låter rått och hjärtlöst men det är helt sant: Det bästa för allt och alla är att de får leva i sina stammar, i sina områden, på en lågteknisk nivå.
  I det decimerar de sig själva. De blir tvungna att slåss för sin markareal.

  Dessutom utsätts djurlivet för mycket hög press när befolkningen blir så enormt för stor, som den är idag. Negrerna blir tvungna till tjuvjakt för att överleva. Inte bra.
  Dock, en sak är helt indiskutalel: I vårt Europa ska de ej vara.

 7. Apor beter sig bättre än dessa odjur, det är samma sorts figurer som alltid gnäller om att dom diskrimineras av andra! Undrar Varför?

 8. Ja så här kan det bli när man inte köper all included på den farofyllda båtresan. Men som sagt de flyr ju för sina liv som Röven anser. Lite överseende skall man ha tycker 87:an

Kommentera