Ensamkommande barn, sex och mord


BROTTSLIGHET. Det är en riktigt snaskig historia av sex och brott som började i somras med att en 41-årig kvinna som bedrev ett HVB-hem för ensamkommande pojkar anklagades för att ha utnyttjad de unga männen för sex med hot om att de skulle utvisas annars. Polisen lade dock ned utredningen. 

Den 3 augusti larmades larmades polisen till en sommarstuga utanför Arboga. När polisen kom till platsen hittade de en död man och en skadad kvinna. De drabbade personerna visade sig vara ett gift par – en 68-årig man, Göran Möller, hittades mördad och en 63-årig kvinna, Christina Möller, var skadat med bland annat skärsår i ansiktet, de var gifta och hemmahörande i Eskilstuna.

Dagen därpå, den 4 augusti, anhölls den 63-åriga kvinnan misstänkt för mord på sin 68-årige make, hon avfördes senare som misstänkt.

Den 14 augusti greps i stället en 41-årig kvinna och en 18-årig man boende i Eskilstuna. Kvinnan är dotter till paret och ska haft en dålig relation till dem.

Den 41-åriga kvinnan är samma person som tidigare i sommar figurerade i utredningen om sexuellt utnyttjande av två ”flyktingpojkar”.

18-åring som nu misstänks för Arbogamordet har bott hos 41-åringen den senaste tiden och enligt vad tidningen erfar ska han vara intressant för utredningen av den grova misshandeln i Råbergstorp i Eskilstuna den 10 juli i år. Då knivhöggs och misshandlades samma två flyktingpojkar som uppger sig ha utsatts för sexuellt utnyttjande av den 41-åriga kvinnan.

Den 63-åriga mamman, Elisabeth Möller, vårdas fortfarande på sjukhus och är bevakad.

Om det inte räcker där så hittades den 41-åriga kvinnans man för ett år sedan drunknad i vattnet utanför samma

Johanna Möller

Johanna Möller

sommarstuga som Eskilstunaparet mördades och misshandlades i. Utredningen kring dödsfallet visade att 41-åringen dröjde 12 timmar med att anmäla sin äkta hälft försvunnen och att det tecknades en livförsäkring strax innan. 

Livförsäkringen, som kvinnan tecknat, var på 2,5 miljoner men försäkringsbolaget IF har vägrat betala ut ersättningen. Mannen var vältränat, duktig simmare, inte full men hittades på 1 m:s djup.

– En av de märkligaste historier jag varit med om i mitt yrkesliv, säger Lars Rogenfelt, numera pensionerad polis, som höll i utredningen om drunkningen, till Vestmanlands läns tidning, VLT.

Drunkningen kom att rubriceras som en olycka men det beslutet har överklagats av ett försäkringsbolag. Enligt uppgifter till VLT tittar nu polisen närmare på det dödsfallet också.

Den misstänkta kvinnan och dottern till paret heter Johanna Möller (kallar sig även Blomsterlund) och är född 1975, också boende i Eskilstuna. Den 18-årige ”vännen” som bodde hos kvinnan hör hemma betydligt längre bort, nämligen u Kabul, Afghanistan.

18-årige Mohammad

18-årige Mohammad

-Så Pettersson försöker sig på en sammanfattning, Johannas man drunknar straxt efter att en rejäl livförsäkring tecknats. Johanna driver ett HVB-hem för ”unga pojkar” och anklagas för sexuellt utnyttjande, Johannas pappa hittas mördad och mamma svårt skadad i deras sommarstuga, Johanna grips med sin 18-årige vän, Mohammad Rajabie, på Arlanda när de var på väg till Thailand trots att mamman fortfarande ligger på sjukhus…

Johanna Möller driver Pangelius familjehemsvård AB med organisationsnummer 559031-6823. Det finns inget bokslut över företaget men den 14/7 2016 införskaffade bolaget en svart Volvo XC60.

Vad tror ni? Går det att göra en långfilm på dramat…Johanna, till höger, med några pojkar nedan.

Johanna med pojkar


49 responses to “Ensamkommande barn, sex och mord

 • Maud Karlsson

  Absolut ett ämne för en film.
  Jag ser det som en paralell till andra kategorier av trygghetspersoner som sviker den part som dom ska vara trygga för så som,
  Idrottsledare katolska oa präster, makar osv
  Driften styr likaså maktkänslan och så spelar dom fromma och supertrevliga utåt.
  Tänk på Fanny och Alexander hur fasansfull prästen var.
  Det skulle vara bra med en film som kan öka förståelsen för dom som inte klarar av att ta sej ur en nedtryckt position och öka folks känsla för tecken som visar att nån befinner sej i föryck tecknen kan tex avsky för sex ,arghet och ilska som tyvärr kan göra att dom anses som tråkiga otrevliga o hemska

  Gilla

 • Maud Karlsson

  Absolut ett ämne för en film.
  Jag ser det som en paralell till andra kategorier av trygghetspersoner som sviker den part som dom ska vara trygga för så som,
  Idrottsledare katolska oa präster, makar osv
  Driften styr likaså maktkänslan och så spelar dom fromma och supertrevliga utåt.
  Tänk på Fanny och Alexander hur fasansfull prästen var.
  Det skulle vara bra med en film som kan öka förståelsen för dom som inte klarar av att ta sej ur en nedtryckt position och öka folks känsla för tecken som visar att nån befinner sej i föryck tecknen kan tex avsky för sex ,arghet och ilska som tyvärr kan göra att dom anses som tråkiga otrevliga o hemska

  Gilla

 • In Avelsson

  Ni som vill ha bort utbölingar. Vem skall byta blöjor på er när ni blir gamla?

  Om kriget kommer. Vem skall vi skicka ut och försvara landet? Våra pensionärer mot en spetsnaz-trupp vore väl något?

  Gilla

 • Nille

  Vissa tror att bara för att man har lite skägg så är det inte frågan om något barn. Tusan jag hade mustasch redan som 14-åring! Varför? Därför att jag tyckte det var coolt.
  När det gäller kvinnan och 18-åringen, så är de bara ”skäligen misstänkta”. Borde vi då inte vara försiktiga med att hänga ut dem, när det ännu inte finns några handfasta bevis? Hur vore det om Pettersson blev uthängd med bild och namn för ett brott denne inte begått? Säger inte att de är oskyldiga, men vi måste vara varsamma. Det har hänt förr, som bekant, att någon oskyldig hängts ut i media. Inte bra.

  Gilla

  • Involuntarium

   Är du helt säker på att du är född när det påstås att du är född! Du kanske är född vid något annat tillfälle än vad du tror!

   Skägg vid fjorton en på miljonen, grabben! Fjorton år några fjun och hur var det nu med hårsvallet mellan bena i fjortonårsåldern! Tja inte var det mycket att tala om, det som man kom att tala om kom lite senare, i sexton sjuttonårsåldern!

   Du får mig verkligen att skratta!

   Gilla

   • Maria

    Det gäller att vara lite påläst också. I tex flera områden i Asien har männen knappt någon skäggväxt medans männen i tex Irak eller Afghanistan kan börja få skäggväxt redan i 12 års ålder. I Sverige är många ljushåriga betydligt senare i sin utveckling. Ok ..?

    Gilla

   • Stromboli

    Visst är det genetiska skillnader fast att vissa låtsas annorlunda.
    Nu är det ju enkelt att om någon kan ta sig till Sverige från fjärran så borde den personen även kunna legitimera sig, eller?
    Har bytt länder på grund av arbete under 30 år, legitimerat mig, läkarundersökt och fått mitt tidigare liv bekräftat då alla år efter 18 år skulle dokumenteras av stämplade godkända papper, vilket också skedde och då hade jag en arbetsgivare i mitt nya land !
    Vad vet ni svenskar…………………..?

    Gilla

   • Stenbock

    Som framgår av de bilder jag funnit på Wikipedia,finns det ju både med och utan skäggväxt….
    Slutligen några av de ljud som ekar över bl.a. mitt Ghetto:


    Gilla

   • Srtomboli

    Finns det tolkar till detta ?
    Hur får de betalt ?

    Gilla

  • tvånollåtta

   Jag fick, bevisligen, skägg & mustasch redan när jag var 13. Blont hår. Började raka mig vid 14. Så jo, det går. Vissa av oss utvecklades lite tidgare helt enkelt.

   Gilla

 • Partille

  Sverige brinner….
  Dags att upprusta armen o förgöra alla dessa jävla svartingar/ negrer /araber!!!!!
  Lövfen o hans regering är landsförrädare!!!!

  Gilla

  • Anders Gunnarsson

   HAHAHAHAHA, men din pantade fanskap läs allt igen, din packade hora. om du läser så får du reda på att det är horan Johanna Möller (750115-1646) som ligger bakom allt och hennes Hora till mamma som är gangstrar i detta fall och inte några blattar.

   HAHAHAHA, SÅ JÄVLA EFTERBLIVEN OCH BLIND ASSÅ.

   SNÄLLA GÖR SAMHÄLLET EN TJÄNST OCH HÄNG DIG ASSÅ.

   Gilla

 • Involuntarium

  Tja vad finns att säga! MILF som tröttnar på åldringen, skaffar sig det en MILF behöver mest av allt pengar och unga virila ståndaktiga killar utrustade med kroniskt stånd! Jo det där kroniska ståndet som de allra flesta grabbar lider av i artonårsåldern och som skänker mången MILF och även mången GILF samt en och annan batikhäxa oerhörd sexuell tillfredställelse!

  Materialet hittills räcker till en livshistoria, klart jämförbar med filmen ”little big man” amerikanskwestern film från år 1970!

  Sannolikheten för att åldringen drunknar, förälder mördas och förälder skadas är nästintill obefintlig, fast ibland överträffar verkligheten dikten och de mest osannolika händelser inträffar! Tur vi lever i en rättsstat där rättvisan är blind och där man är fullständigt oskyldig fram tillsdess att motsatsen bevisats bortom rimligt tvivel!!!! Trots att media alltid lyckas döma fullständigt oskyldiga individer innan domstolsprövning och bevis material prövats!!!!

  Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning innan du för sista gången stänger regeringskansli dörren från utsidan!!!!

  Gilla

 • Sandra

  Tycker inte att det är okej att lägga upp en bild då andra människor som är helt oskyldiga och absolut inte har det minsta med detta att göra är med på bilden! Sätt dig in den andra kvinnan på bildens perspektiv!!!!

  Gilla

 • Stromboli

  Enligt det här reportaget så är hon 41-åringen en underlig figur, tragiskt det hela då hon tydligen har barn. Mamman lever vad jag förstår, hon har troligtvis fler uppgifter om den här historien, undrar hur hon ska hantera situationen, vilket samhälle vi har så bizarrt.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article23359871.ab

  Gilla

 • Stenbock

  Kan inte låta bli att lägga in en bild av Tysklands största Batikhäxa..
  Denna Führerin stod igår i Meck/Pom på en valföranstaltung och förklarade,att terrorismen alltid funnits i landet,och har absolut inte kommit med hennes miljontals lyckosökande ”flyktingar” ! Tala om en som lever i skuggan:

  Gilla

 • Elmar

  Hönsmamma= en mänsklig spya. Känns det skönt att få ur sig sina ungar (spyor) och visa din paranoia? Åsså undrar du om England kommer vara med, hur kom du att tänka på det i denna tråd?

  Gilla

 • Partille

  Stegring på henne o svartingen!!!

  Gilla

 • Svartskalle

  Har inget med islam att göra.. Denna kvinna verkar bara för mycket.. tycker synd om dessa flyktingar som är under henne och människor som är som henne vilket finns mycket dessvärre.. sedan ge lite sex till dessa och köp ett par bra iphons och ge lite pengar så gör dessa ungar vad som helst för dig.. Ganska bra beräknat.. Sedan ska man ta upp hennes man som dog i en sk.. drunknings olycka

  Gilla

  • Cynisk

   ”Ge lite sex till dessa och köp ett par bra iphons och ge lite pengar så gör dessa UNGAR vad som helst för dig.”

   Ja, de ser verkligen ut att vara ”ungar”. Fullt hakskägg likväl som skrevskägg. Stackars marionetter.

   Sarkasm.

   Gilla

 • Omar Kahilli

  Norge vill inte ha med UK i EES.

  Gilla

 • True Blod

  Influerad av islam, helt enkelt. Hon blev hjärntvättad av denna vidriga lära till bestialiska handlingar, som alltid när det gäller islam och dess inneboende ondska.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Många ser sin chans att enkelt tjäna sig en hacka på Svenska skattebetalare men jag kan intyga att många bittert fått ångra sig.

  Ibland lär sig vissa bara den hårda vägen.

  Gilla

 • jan

  Detta är sommarens rysardeckare….

  Gilla

 • Stenbock

  Rena krimien som skulle kunna konkurrera med Wallander från Ystad….
  Hur många sådana sjuka halvgamla kärringar går fria ? Och hur många sådana ”stackars skyddsbehövande barn”,har Absurdistan importerat ?
  Nu är ju detta enbart ett av hundratal fall i landet,som de (ofta) kvinnliga åklagarna lägger ner,redan när de ser de orientaliska namnen.
  I HD skrives om ett annat sådant fall där en 24-årig skottskadad man nu äntligen är anhållen för mord…Denna sistnämnde tillhör också berikarna med vänner över halva Skåne. Var misstänkt för två försök till mord,för någon månad sedan i Hbg men åklagaren Kerstin Eriksson beslutade då att avskriva fallen !!!!! Nu var han invecklad i nya mordförsök i Malmö och påträffades skottskadad vid sin MC tidigare i veckan.

  Gilla

  • Suzie

   Jag mår illa!!!

   Gilla

  • Involuntarium

   Sexuellt tillfredsställd batikhäxa???? En stilla undran med tanke på leendet!

   Fan säger som Mellander det är ju män!!!! Säger det är ju kvinnor med sexuellabehov och lustar i kombination med någon missriktad form av moderskänslor för fullvuxna män!!!!

   Gilla

 • Galten

  Det är säkerligen många skäggebarn som beretts tillfälligt uppehållstillstånd i den ”pussyn”.

  Gilla

 • Erik

  Fy f-n vilken batikhäxa. Den här videon heter= Batikhäxor uppskattar ensamkommande/asylsökande grabbar https://youtu.be/kBiAUdnLfpE Den passar verkligen till artikeln.

  Gillad av 1 person

  • Mr Q

   Du har fortfarande lika roligt,att stjäla ”alias” från gamla besökare hos Pettersson ! Är du så inskränkt,att du inte begriper hur du skaffar ett eget ?

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå att skriva ett långfilmsmanus på denna absurda historia, som de flesta då skulle tycka var helt overklig……………….

  Det finns en parallell historia som tillför och kan ha spelat in i denna tragiska familjetragedi.

  Den mördade Göran Möller hade en dotter till, Ulrika, som han startade upp ett framgångsrikt företag tillsammans med.

  Under perioden då Ulrika levde i Kina med sin familj började hon designa smycken för eget bruk. Vänner började fråga om de vackra smyckena och snart gjorde hon smycken till familj och vänner.

  Idén om ett företag växte och efter diskussioner med sin far, Göran Möller, bestämde de sig för att starta ett företag och Ulrika tog fram den första kollektionen.

  Ulrika inledde ett samarbete med en kinesisk kvinna som producerade och levererade samtliga produkter i kollektionen. Kvinnan är idag en stolt ägare av ett företag som sysselsätter 35 personer och endast levererar produkter till Pearls for Girls.

  Göran började sälja varumärket i Sverige och gensvaret var fantastiskt. Företaget växte snabbt och under 2007 anställdes de första medarbetarna.

  Ulrika har fortsatt att utveckla kollektioner som lanseras fyra gånger per år och varje år har verksamheten vuxit med nya kunder och länder.

  Under 2011 blev Pearls for Girls nominerad till ”Gasellföretag” vilket innebär att det är ett av de snabbast växande företagen i Sverige.

  http://www.weibull.se/portfolio-items/pearls-for-girls/

  http://ekuriren.se/jobbpengar/1.36842-snabbvaxande-smyckedesigner-satsar

  Gilla

 • fete

  En totalt IQ befriad blatteluder vilket assss….

  Gilla

  • våffla

   Intelligent skrivet, förtjänar miljoner likes. De som har gillat är också säkert riktig slipade människor. Om hon nu var iq-befriad hur kunde hon mörda sin man utan att åka dit?

   Gilla

 • eva

  Blomsterlund – låter som finska zigenare.

  Gilla

 • Ståfräs

  Ett föredöme för ”Feministregeringen och FI”, grattis PK. Sverige är sjukt, mkt sjukt och andar batikhäxor är avundsjuka på den framgångsrika Johanna.

  Gilla

 • Android77

  Den här historien verkar innehålla alla ingredienser och ändå vet vi nog inte resen av historien? En galen och farlig batikhäxa. Inte långt härifrån.

  Gilla

 • malmobon

  I Danmark sänker dem bidragen kraftigt. Regeringen med Alliansens godkännande delar generöst ut pengar till människor som vi inte ens vet vem dem är och borde ha återsänds vid gränsen direkt.
  Tyvärr är det svaga grupper i samhället och framtida generationer som får betala för bidragskarusellen.
  Domen lär bli hård för Allianspartierna. Helt säkert åker KD ut och frågan är om Centerpartiet och Liberalerna kommer hänga sig kvar?
  DÖ nicke partiet Nya Moderaterna kan få runt 18% om dem ser till med att bli av med AKB och resten av styrelsen till hösten. Annars kört.
  Enda sättet vi kan göra något är att visa vårt missnöje och göra detta genom medlemskap i Sverigedemokraterna.
  Kommer partierna ändra sig. Se på Österrike. FPÖ.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Man saknar ord för att beskriva vad man känner för all galenskap som händer i vårt tidigare så trygga och välordnade land.

  Gilla

 • Argus

  ”Tvingad till sex”? Visserligen kommer Tusen och en natt från regionen men den sagan är för fantastisk för att platsa där.

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Säg inte det! Det finns väl så många unga tjejer i Sverigeistan som villigt låter sig förnedras som kasernhoror att ingen ville sätta på en sån gammal skata!

   Gilla

 • Tony

  En av många Batikhäxor som inte kan få nog av figurer med
  ett hyfsat yttre och ett sjukt inre.Tvi Fan?

  Gilla

 • Stromboli

  ” Säg mig vilka du umgås med och jag kan säga vem du är ”, ett ordstäv.

  Gilla

 • jan

  Detta sjuka land med alla dessa HVB-hem. Det är bara att konstatera.. Sverige är en ‘failed state’.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: