Sverige: Sommarinferno av sexuella övergrepp

av Ingrid Carlqvist  •  14 augusti, 2016

 • Nästan alla gärningsmän i grupp som kunnat gripas och identifieras var medborgare i Afghanistan, Eritrea och Somalia – tre av de fyra största invandringsländerna till Sverige i gruppen “ensamkommande barn”.

 • Några dagar senare visade det sig att bland de många förövarna på festivalen “Putte i parken” i Karlstad, bar flera av förövarna Tafsa inte-armbandet.
 • Många blev därför bestörta när arrangörerna för Trästockfestivalen i Skellefteå beslöt sig för att ordna gratis busstransport till festivalen för traktens unga “ensamkommande flyktingbarn”. De sa sig “vara stolta över att vara den första musikfestivalen i Sverige som tar initiativ till att kraftigt öka andelen nyanlända migranter i publiken”. Facit för Trästockfestivalen blev tolv anmälda sexuella övergrepp.
 • Svenska flickor ska tydligen lära sig att leva med tafsande och våldtäkter – eller helt enkelt försvinna från det offentliga rummet. Helt i enlighet med vad sharia föreskriver för kvinnor.

Gatestone_sommarinferna

Efter nyårsattacken i Köln briserade nyheten i svenska medier – en mängd sexuella ofredanden av flickor hade ägt rum under musikfestivalen “We are Sthlm” såväl 2014 som 2015, men tystats ner av såväl polisen som medierna. Rikspolischefen Dan Eliasson tillsatte genast en utredning för att gå till botten med problemets omfattning.

Resultatet presenterades i maj i rapporten “Lägesbild över sexuella ofredanden samt förslag till åtgärder”, och är skrämmande: Nästan alla gärningsmän i grupp som kunnat gripas och identifieras var medborgare i Afghanistan, Eritrea och Somalia – tre av de fyra största invandringsländerna till Sverige i gruppen “ensamkommande barn”.

Polisens Nationella Operativa Avdelning, NOA, inledde sin rapport med en genomgång av de sexuella övergrepp på musikfestivaler, gatufester eller nyårsfirande som anmälts till polisen:

Läs vidare

44 thoughts on “Sverige: Sommarinferno av sexuella övergrepp

 1. Googla på mc dagarna i Västervik, tala sedan om för mig hur mycket Tafs/Misshandel/Våldtäkt ni kan finna om dessa trevliga dagar.

  Vad kan detta bero på? ett X antal tusen Bikers på samma ställe, hmmmmm?
  Nationalitet? Hudfärg? Religiösa fabler? Vita medelålders män i grupp?

  Vad säger ni i tokvänstern om detta?

  • Saxat från Västerviks polisens FB
   https://sv-se.facebook.com/polisenivastervik/

   God morgon!

   Nu är Hojrock över för denna gång. Ute på Gränsö har det varit mycket god stämning med många glada knuttar och väldigt lite bråk.
   All heder till knuttarna!

   Inne i centrum var det stökigare vid krogstängning där ett flertal överförfriskade och bråkiga personer fick följa med oss för att sova ruset av sig.

   Mvh, Tommy.

  • Är det ingen av er, Vänsterfjollor, Fi flator, Miljötalibaner som hänger här inne som kan svara på min fråga? Inte ens trycka tummen ner.

   JÄVLA SOPOR ÄR NI.

   Kan det vara så att biker brudarna, tjejjerna, damerna som är på denna trevliga fest inte är benägna att anmäla vålds/sex brott?
   Eller kan det bero på att “vita medelålders män i grupp” vet hur man uppför sig mot en dam?

   Vad vet jag?

  • När två damer blev berikade på Power Meet.
   Gick vänstermupparna i taket av förtjusning.
   Tror att de sade något i stil med att det var “det vitaste av vita”
   Jag gäspade och väntade och javisst det var en Syrier
   Där dog den nyhetsrapporteringen
   Lika som alltid

 2. När det finns så många frivilliga svenska kvinnor som älskar att kramas så borde vi inte ha några som helst problem med våldtäkter av unga vackra svenskor……….eller vill otäckingarna bara ha de de VACKRA ?

  • Efter alla dessa tråkiga nyheter som idag dryftats på bloggen,med Turkiets nya pedofilvänliga sexlag,med alla överfallen och våldtäkterna på våra svenska flickor etc.etc.
   Nu något glädjande till alla dem som lånat ut sina pengar till Absurdistan.
   Räntan tickar på natt som dag.1.332 miljarder och 201 miljoner just nu:http://www.statsskuld.com/

   • För att ni skall upptäcka hur lönsamt det är,att placera sina tillgångar i “landet som välkomnar all form av drägg” har statskulden på knapp 15 minuter,ökat med 7(sju) miljoner….
    🙁 🙁

   • Innan jag nu avslutar dagen läster jag av,hur mycket skulden ökat på 2,5 timma…Inte dåligt 138 miljoner som nu vi
    skatteslavar,skall knega samman i kommande vecka !!!!
    Tack för idag och sov nu gott….. 🙂

  • Man mår illa av allt hycklande,världshistoriens största asylbedrägeri, som svenska idiotkvinnor medverkar till, dessa ljugande vuxna desertörer från mena som kommer hit och låtsas vara barn på bekostnad av Sveriges alla behövande barn och unga.Svenska frigjorda kvinnor tar för sig och skäms inte ett dugg för att dem deltar i låtsasleken som kostar skattebetalarna ofantligt många miljarder per år,mer pengar än hela FN s årsbudget för äkta flyktingar i hela världen.Skamligt minst sagt.
   Aldrig hör man talas om att sådana kvinnor/män med för all del värnar om och vill stötta och hjälpa funktionshindrade svenska riktiga barn och ungdomar för det arvodet är väldigt lågt för gratis ställer ytterst få svenskar upp och av hjärtat är goda.Fy faen vilka falska svenskar det finns,de gör allt för höga arvoden då går det bra att hyckla sig god.Materialism är alltför många svenskars bäste vän,kyliga och hårda som dem är.

   • Suzie :
    Instämmer med dina ord och därför ser Sverige ut som det gör.
    Våra förfäder hade inte trott det som sker idag !
    Aldrig !

   • Suzie….Instämmer, de gör detta mot höga arvoden, kanske tvingade på grund av arbetslöshet, gissar att de i många fall kommer att sluta mycket illa.
    Vi kan nog lugnt räkna med en samhällskollaps inom några år, det går INTE ATT HA EN MILLION UTANFÖR ARBETSMARKNADEN SOM LEVER PÅ BIDRAG!!!!!!!!!!!!

 3. Vad fan har ni att erbjuda? Ni som tillsammans
  med Miljötalibanerna är ansvariga för det Helvete
  som Sverige upplever nu? Ta och gräv ner dig
  och kryp under den sten där du kommer ifrån.
  Tror du att minnet är så kort så att ert idiotparti
  skulle bli störst?Ha ha du kan ta och slicka flinten
  på landsförrädaren Reinfeldt för vare sig du eller
  han ska få förstöra mer av landet, djävla pajas!

 4. Negrer med taskig impulskontroll.

  Skaffa er vapen. Det kommer att behövas. Beretta 92-98 är ett bra val att ha för att skydda sig mot reinfelds mardrömssverige.

 5. Femenist patrasket lindar in sig allt djupare i sina lögner ,,hörde att det finns belägga att Gudrun och packet har rätt i att det inte är någonting nytt
  med gruppvåldtäkter och om man slår i hop paddan Melins svammel om att så fort man landar i sverige så är man svensk (lika befängt som att Melin skulle landa någonstans och bli vacker ,smal och smart)
  Man har vetat om dessa gruppvåldtäkter ända sen början Dvs år 2000 och det sammantaget är deras “mantra” att det är svenska män som gjort det i årtionden ,,och ur sitt idiot perspektiv så har dom rätt ,,
  Men jag blir ännu mera förbannad på patrasket när det framkommer att dom vetat om allt och självklart vilka som utför brotten men väljer att tysta ner allt (offra våra kära barns hälsa och värdighet till dessa skitiga afghanjävlar och negrer)
  Man har alltså lyckats med konststycket att mörka gruppvåldtäkterna i över 15 år ,,,dom ansvariga SKALL dömmas till långa fängelsestraff

 6. Finns bara en helt självklar kommentar till Ingrids fakta beskrivning!

  “”Vad var det vi sa””

  Hahahoaaaaahoha män som sexuellt ofredar, tafsar och våltdtar, grattis Sven Melander och övriga herrar som identifierar sig med män som sexuellt ofredar, tafsar och våldtar Sven och herrarna som anser att det är män och inte religion och kultur hahahohaaaaaahoha!

  Stefan Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

 7. Det är så jävla allvarligt. Den idiot som inte ser mönstret måste vara både blind och medvetslös.

  Hur faaan kan en enad feministkrets och asylantslickare tala om “vi män” när ALLA för fucking jävla helvetet VET vem det är och var man ska leta.

  Hela situationen är skrämmande och det som skrämmer mig mest är att de SVENSKA KILLARNA låter det passera….. Sicket svek.

  Hade det hänt en babbe-flicka, så hade det blivit knivar och grov misshandel…. nu springer de svenska velour-pågarna och gömmer sig.

  På avstånd känns allting så främmande. Här hade de unga våldtäktsmännen inte haft en chans utan åkt på grovt stryk av en samlad styrka av inhemska MÄN som försvarar kvinnan..

   • Försvara sig mot blattarna får faktiskt dom svenska tjejerna göra själva! Det är ju dom som till stor del har dragit hit packet!

    Glöm inte bort att utan kvinnlig rösträtt i Sverigeistan hade SD troligtvis haft egen majoritet i riksdagen!

 8. Nu är det söndag kväll och jag hoppas att Henrik vinner OS i golf, stort för mig. Samtidigt önskar jag av hela min själ riktigt djävla skit natts sömn till Kling o Klang i form av Martin o Dan.

  Hittade denna på nätet, otroligt bra.

 9. EN historia ur verkligheten. En fd flickvän till mig skaffade en ny pojkvän och hon blev gravid. Hon fick besök av sin syster på undersökningen. Följande dialog utspelade sig:

  “Jag och Micke är så glada över att jag väntar barn”

  Då svarade hennes syster:

  “Men negern på tåget då?”

  (Det blev abort)

  • Jag mår fysiskt illa “Negern på tåget” hoppas verkligen det inte var frivilligt från hennes sida

 10. Dan o Martin hoppas på en minst 50% ökning av våldtäkter, rån mot gamla, mm ,, “för det klarar vi av” är det nya mottot, ” vi nöjer oss inte innan alla Svenska kvinnor o barn fått njuta av mångkulturen!” Det klarar vi ju av!!

 11. Man kanske skulle annonsera efter svenska starka bögar som kunde tafsa på, eller t.om. våldta dessa Afghaner, somalier och eritreaner?

 12. Jag tror svenska politiker ser mellan fingrarna när det gäller sådana här brott. Det viktiga är att fienden lär känna svenskarna och att det föds en och annan mulatt.

  • Ossie!
   Ja det har man väl egentligen förstått en längre tid att allt inte står riktigt till med Dig!
   Men, Du rår naturligtvis inte för att Du är vanskapt!
   Janne

  • Jo kanske jag får byta lit då och då men då är det väl risk att den dom ligger bakom och jävlas ger sig på nån annan om det nu är en person. Häromdan var det ett flertal kända alias som denne eller dessa kommunistmuppar försöker jävlas med. Om som det verkar inte Pettersson kan stänga av dem så får dom väl hållas. Kan ju vara IRM, SSU, Ung vänster, EXPO eller annan organisation som bara vill störa det fria ordet som inte stämmer med deras sneda syn.
   Sen du Janne en del av dina inlägg är på en nivå som är lägre än muslimernas.

   Tack för ordet.

 13. Enligt Martin Marmberg och MP, är det en Svensk tradition att antasta, trakassera och våldta unga flickor, om det mot förmodan är ett gäng muslimer så är det bara ungdomar på (glid), som kräver gratis glidmedel när flickorna inte är villiga, här kan också DO kopplas in med dryga skadeSTÅND, när våra barn inte ställer upp frivilligt, tack Martin, MP och PK

Kommentera